Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2011 - ΕΡΓΟΣΗΜΟ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ


Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ....

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΔΕΙΧΝΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ......

Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΠΟΥ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ( ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ) ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.....ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ..........Υπουργείο Εργασίας


Καταπολέμηση της εισφοροδιαφυγής
με το εργόσημο και την κάρτα εργασίας


Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Νέα όπλα στη μάχη κατά της αδήλωτης εργασίας και της εισφοροδιαφυγής έχει πλέον το υπουργείο Εργασίας. Πρόκειται για το εργόσημο και την κάρτα εργασίας που θα εφαρμοσθούν σε χιλιάδες εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα και στοχεύουν να περιορίσουν την αδήλωτη εργασία που σήμερα ανέρχεται στο 25% και την εισφοροδιαφυγή που αγγίζει το 30% στο σύνολο των εργαζομένων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα», εντός του τετραμήνου Ιανουαρίου – Απριλίου 2011 καθιερώνεται για το οικόσιτο προσωπικό το ειδικό εργόσημο, υπό τύπον πολύπτυχης επιταγής συγκεκριμένης χρηματικής αξίας, στην οποία θα περιλαμβάνεται το ποσό της αμοιβής του εργαζομένου και το ποσό της εισφοράς υπέρ του οικείου ασφαλιστικού ταμείου.

Επίσης μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2011 θεσμοθετείται η κάρτα εργασίας, ένα νέο σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου εργασίας και ασφάλισης
. Μάλιστα, ως κίνητρο ένταξης στο νέο σύστημα προγραμματίζεται η σταδιακή μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, τόσο των εργοδοτών όσο και των εργαζομένων, κατά 25% μέχρι το 2013.

Για το εργόσημο

Το μέτρο αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή από Μάρτιο- Απρίλιο και θα λειτουργήσει ως εξής: Από τους κατά περίπτωση αρμόδιους φορείς κοινωνικής ασφάλισης (ασφαλιστικά ταμεία) εκδίδεται ειδικό εργόσημο, υπό τύπον πολύπτυχης επιταγής συγκεκριμένης χρηματικής αξίας, στην οποία περιλαμβάνεται το ποσό της αμοιβής του εργαζομένου και το ποσό της εισφοράς υπέρ του οικείου ασφαλιστικού ταμείου.

Τα εργόσημα μεταβιβάζονται ονομαστικώς από τον εργοδότη στους εργαζομένους ως καταβολή για την αμοιβή της παρασχεθείσας εργασίας και στη συνέχεια εξοφλούνται από τους προαναφερόμενους φορείς διαθέσεως με καταβολή του αντίστοιχου ποσού, αφού προηγουμένως έχουν παρακρατηθεί οι αναλογούσες εισφορές.

Οι παρακρατηθείσες ασφαλιστικές εισφορές και το καθαρό ποσό αναγράφονται στην πολύπτυχη επιταγή, εκ των οποίων το ένα τμήμα φυλάσσεται από τον φορέα που εξοφλεί και το άλλο από τον εργοδότη.

Στο τέλος κάθε έτους το ασφαλιστικό ταμείο στέλνει ετήσια συγκεντρωτική κατάσταση σε εργοδότη και εργαζόμενο. Με το σύστημα αυτό οι ετήσιες καταβληθείσες εισφορές εκπίπτουν κατά τα 2/3 από το φορολογητέο εισόδημα του εργοδότη και κατά το 1/3 από το φορολογητέο εισόδημα του εργαζομένου.

Για τον τρόπο διανομής του κουπονιού το επικρατέστερο σενάριο προβλέπει ότι το κουπόνι ασφάλισης (συγκεκριμένης χρηματικής αξίας) θα μπορεί να αγοράζει ο εργοδότης αλλά και να εξαργυρώνει ο απασχολούμενος μέσω μηχανημάτων πολλαπλών συναλλαγών, ΑΤΜ νέας γενιάς, μέσω των οποίων θα γίνεται η συναλλαγή.

Τα μηχανήματα αυτά (περίπου 6.000) θα τοποθετηθούν σε τράπεζες, ταχυδρομεία, ΚΕΠ, καθώς και σε σούπερ μάρκετ.

(* ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΤΜ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.......)

Οι εργοδότες θα προμηθεύονται τα ειδικά κουπόνια αμοιβής και θα αναγράφουν τους ΑΜΚΑ, δηλαδή τους Αριθμούς Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης, του εργοδότη και του εργαζομένου. Θα βάζουν στα ΑΤΜ χρήματα και θα λαμβάνουν κουπόνια ίσης αξίας καθώς και το σχετικό αποδεικτικό. Με τα κουπόνια αυτά θα πληρώνουν το οικόσιτο προσωπικό.

Ο εργαζόμενος κάτοχος του κουπονιού, με τη σειρά του, θα τοποθετεί το κουπόνι και έναν κωδικό και θα εισπράττει τα χρήματα από τα ΑΤΜ. Με το υπό προώθηση μέτρο γίνεται φθηνότερη η ασφάλιση στην απασχόληση των περιστασιακά απασχολουμένων (οικιακοί βοηθοί, κηπουροί, εργάτες γης, όσοι παραδίδουν ιδιαίτερα μαθήματα, όσοι φυλάσσουν νήπια και ηλικιωμένους κ.ά.).

Η ασφαλιστική εισφορά προς το ΙΚΑ αυτής της κατηγορίας των ασφαλισμένων (εργοδοτική και εργατική εισφορά) μειώνεται από 35,40% σε 20%. Το μέτρο προβλέπεται στον Νόμο Λοβέρδου για το νέο Ασφαλιστικό και εκτιμάται ότι θα αποφέρει έσοδα της τάξεως των 250 εκατ. ευρώ στο ΙΚΑ και τον ΟΓΑ, ενώ υπολογίζεται να λάβουν μέρος έως 300.000 περιστασιακά απασχολούμενοι.

Για την κάρτα εργασίαςΤο νέο μέτρο ουσιαστικά συνίσταται στην πληρωμή αποδοχών- εισφορών και φόρου μισθωτών υπηρεσιών μέσω του τραπεζικού συστήματος. Η κάρτα εργασίας θα εφαρμοστεί από το ερχόμενο καλοκαίρι και θα αποτελεί εργαλείο για την καταπολέμηση της αδήλωτης εργασίας και της εισφοροδιαφυγής.

Η ένταξη των επιχειρήσεων στο σύστημα, το οποίο θα είναι διασυνδεμένο με το ΙΚΑ, τον ΟΑΕΔ και το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας, θα αρχίσει την 1η Ιουλίου 2011, οπότε γίνεται υποχρεωτική η πληρωμή των εισφορών μέσω των τραπεζών.

Οι εργαζόμενοι θα εντάσσονται με την κάρτα εργασίας που θα βασίζεται στον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης.

( *ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ κ.α )

ΠΕΡΙ ΤΟΥ Α.Μ.Κ.ΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ
ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
" ΠΥΡΙΝΗ ΡΟΜΦΑΙΑ "..........
Η κάρτα αυτή θα χρησιμοποιείται και ως κάρτα ελέγχου για την είσοδο και την έξοδο από τον χώρο εργασίας και με τον τρόπο αυτό θα ελέγχονται το ωράριο και κάθε εργασιακή μεταβολή. Το σύστημα των ηλεκτρονικών διασταυρώσεων θα εφαρμοστεί από τις μεγάλες επιχειρήσεις αρχικά προαιρετικά, ενώ στη συνέχεια θα γίνει υποχρεωτικό για όλες τις επιχειρήσεις.

Η μείωση των εισφορών για τις συνεπείς επιχειρήσεις θα γίνει προοδευτικά και θα είναι ανάλογη της ένταξης των επιχειρήσεων στο σύστημα με στόχο να φθάσει το 25% έως το 2013, ενώ θα επιμεριστεί αναλογικά στις εισφορές εργοδοτών και εργαζομένων.

ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ.......ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΟΥ ΛΑΥΡΕΝΤΙΟΥ ΤΟΥ ΤΣΕΡΝΙΓΚΩΦ, ΠΟΥ ΕΚΟΙΜΗΘΗ ΕΝ ΚΥΡΙΩ ΤΟ 1950 ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

ILLUMINATI NSA/CSS - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ - Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ - ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - 666.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ - ΝΕΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ Π.Ν - ΑΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΑΜΚΑ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ......

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - Η ΖΩΣΑ ΠΙΣΤΗ

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - Η ΖΩΣΑΝ ΠΙΣΤΗ from westrock on Vimeo.

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ-Αχμαντινετζάντ: Το Ιράν και η Συρία θα δημιουργήσουν μια νέα παγκόσμια τάξη.. - 3ος παγκόσμιος πόλεμος - Μασονία, Κομμουνισμος & Εβραίοι

ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ - ΣΕΡΒΙΑ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ" ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ-ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣΤετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 12/12/2010 - ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ - ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ.Την Κυριακή στις 12/12/2010 είχε γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία συντάγματος για την κάρτα του πολίτη.

Την ίδια μέρα στις 6μ.μ είχε διοργανωθεί από τον Αρχιεπίσκοπο κ.κ Ιερώνυμο και τον πρόεδρο του μεγάρου μουσικής Ιωάννη Μάνου....να γίνει συναυλία μέσα στον ιερό ναό του Αγίου Παντελέημωνα στην οδό Αχαρνών.

Για τον λόγο αυτό ξεκινήσαμε να πάμε να διαμαρτυρηθούμε........

ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.......

ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΑΤΡΙΑΔΑ ΜΑΣ" ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ........

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ.......


ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟΝ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ - ΚΑΝΑΛΙ ΚΟΝΤΡΑ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ.....

12/12/2010 ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ - Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ.

ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ - ΣΕΡΒΙΑ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ" ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ-ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

ΜΑΡΙΑ....ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΔΑΙΜΟΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ - ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ - ΜΕΤΑΝΟΙΑ


Στην εκπομπή του καναλιού 5 “ Τα παιδιά της νύχτας “ που παρουσίαζε ο κύριος Κώστας Μυλωνάς , και πιο συγκεκριμένα στο επεισόδιο που είχε γίνει αναφορά σε μια γυναίκα με το όνομα Μαρία που μετά από την βλασφημία που δέχτηκε από τον πατέρα της δαιμονίστηκε.

Η Μαρία βλαστημεί και μεταμορφώνεται όταν το δαιμόνιο αρχίζει να ενεργεί μέσα της. Είναι σκληρές σκηνές αλλά αληθινές, που δείχνουν το μίσος που έχει ο διάβολος προς όλους τους ανθρώπους, και το τι μας περιμένει στην κόλαση αν δεν μετανοήσουμε……..

Οι δαίμονες θέλουνε την ψυχή μας και με χίλιους δυο τρόπους προσπαθούν να το καταφέρουν.

Ειδικά στις μέρες μας οι πλάνες του πονηρού είναι αμέτρητες, και σκοπός τους είναι να μας κρατάνε χωρισμένους από τον Θεό......

Η Μαρία περνάει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα
στην αρχή του βίντεο και αυτό είναι η ΜΕΤΑΝΟΙΑ.
ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ


ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ.......Η ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΑΝΔΡΕΑ , ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΟ ΖΩΗ.....Η ΦΟΒΕΡΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

EKΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ,ΠΡΟΣΕΥΧΗ
ΝΗΣΤΕΙΑ,ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
ΜΕΤΑΝΟΙΑ,ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ

ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ - ΣΕΡΒΙΑ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ" ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ-ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣΣΕΡΒΙΑ....

"ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ" ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ...

ΛΥΚΟΠΟΙΜΕΝΕΣ....

....ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ
ΚΑΙ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ....

Οι "καθηρηµένοι" και οι καθηρηµένοι

Στις 8-12-2010, ηµέρα Τετάρτη ο Πατριάρχης της Σερβίας Ειρηναίος επισκέφτηκε την εβραϊκή συναγωγή Sukat salom στο Βελιγράδι µε αφορµή της εβραϊκής εορτής Hanuka - πρόκειται για εβραϊκή εορτή ελευθερίας και φωτός (http://www.spc.rs/sr/proslava_u_hanuke_u_jevrejskoj_opstini_beograd).

Κατά την τελετή ο Πατριάρχης Ειρηναίος έλαβε ενεργό µέρος ανάβοντας τελετουργικά ένα από τα οχτώ κεριά (δείτε τον Πατριάρχη στη φωτογραφία µαζί µε τον αρχιραββίνο της Σερβίας Isak Asiel).Τα κεριά άναψαν επίσης και οι εξής συµµετέχοντες στην εβραϊκή τελετή:

Επίσκοπος Μπάτσκας Ειρηναίος Μπούλοβιτς (δείτε τον επίσκοπο Μπάτσκας στη φωτογραφία παρακάτω µαζί µε τον αρχιραββίνο της Σερβίας Isak Asiel), Πρόεδρος της Σερβίας Boris Tadic , Μουφτής της Σερβίας Χατζή Μωαµέθ Εφέντης Jusufspahic, Αποστολικός Νούντσιος Orlando Antonini, Υπουργός Θρησκευµάτων της Σερβίας (στην Κυβέρνηση του Boris Tadic) Bogoljub Sijakovic (καθηγητής στη Θεολογική Σχολή Βελιγραδίου).........


.......Πρόεδρος της εβραϊκής νεολαίας της Σερβίας Daniel Bogunovic και ο επίτιµος Πρόεδρος της εβραϊκής κοινότητας Σερβίας Aca Singer.

Σηµειωτέον ότι στην τελετουργική αφή των κεριών κατά την ιουδαϊκή εορτή της Hanuka έλαβαν µέρος τέσσερις Ορθόδοξοι (ο Πατριάρχης Ειρηναίος, ο επίσκοπος Ειρηναίος Μπούλοβιτς, ο Πρόεδρος Τάντιτς και ο υπουργός Θρησκευµάτων και καθηγητής Θεολογικής Σχολής Βελιγραδίου Bogoljub Sijakovic), δύο Εβραίοι, ένας Μουσουλµάνος Μουφτής και ένας Παπικός Καρδινάλιος.ΦΙΔΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ......
Υπενθυµίζουµε τα προβλεπόµενα από κάποιους Ιερούς Κανόνες επιτίµια για σχετικές πράξεις:

Κανών ΟΑ' των Αγίων Αποστόλων : Εἴ τις χριστιανὸς ἔλαιον ἀπενέγκοι εἰς ἱερὸν ἐθνῶν ἢ εἰς συναγωγὴν Ἰουδαίων ἐν ταῖς ἑορταῖς αὐτῶν, ἢ λύχνους ἅπτοι, ἀφοριζέσθω.

Κανών ΞΕ' των Αγίων Αποστόλων : Εἴ τις κληρικος, ἢ λαϊκός, εἰσέλθῃ εἰς συναγωγὴν Ἰουδαίων ἢ αἱρετικῶν προσεύξασθαι, καθαιρείσθω καὶ ἀφοριζέσθω.

Ο άγιος Νικόδηµος στη ερµηνεία λέει µεταξύ άλλων (Πηδάλιον): "... ο παρών Κανών διορίζεται, ότι, όποιος Κληρικός ή Λαϊκός ήθελεν έµβη µέσα εις την συναγωγήν των Ιουδαίων, και αιρετικών χάριν προσευχής, ο µεν Κληρικός, ως µεγάλα αµαρτήσας, άς καθαίρηται εν ταυτώ, και άς αφορίζηται, ο δε λαϊκός, άς αφορίζηται µόνον". Κανών

Ο' των Αγίων Αποστόλων : Εἴ τις ἐπίσκοπος, ἢ πρεσβύτερος, ἢ διάκονος, ἢ ὅλως τοῦ καταλόγου τῶν κληρικῶν νηστεύοι µετὰ Ἰουδαίων, ἢ ἐορτάζοι µετ' αὐτῶν, ἢ δέχοιτο παρ' αὐτῶν τὰ τῆς ἑορτῆς ξένια, οἷον ἄζυµα ἢ τι τοιοῦτον, καθαιρείσθω· εἰ δὲ λαϊκὸς εἴη, ἀφοριζέσθω.

Την προηγούµενη µέρα, στις 7-12-2010, εντούτοις στο Πατριαρχικό µέγαρο Βελιγραδίου το Συνοδικό ∆ικαστήριο υπό την προεδρία του επισκόπου Μπάτσκας Ειρηναίου Μπούλοβιτς, και µε τη συµµετοχή των µελών - επισκόπου ∆αλµατίας Φωτίου (πνευµατικό τέκνον του Μπούλοβιτς) και νυν Ερτζεγοβίνης Γρηγορίου (πνευµατικό τέκνον του επισκόπου Αθανασίου Γιέφτιτς) και άλλων τινών ιερέων, οµόφωνα απεφάσισαν την καθαίρεση και τον αποσχηµατισµό 17 κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Ράσκας-Πριζρένης, µε πρόσθετο επιτίµιο απαγόρευση της Θείας Κοινωνίας επ' αόριστον.

Πρόκειται για 14 ιεροµονάχους (εκ των οποίων 6 είναι Ηγούµενοι) και 3 ιεροδιακόνους, οι οποίοι ακολουθούν τον Σεβασµιώτατο επίσκοπο Ράσκας-Πριζρένης Αρτέµιο.

"Παρόλο που οι Ιεροί Κανόνες δια τα πραχθέντα κανονικά παραπτώµατα διατάσσουν συγχρόνως και τον αφορισµό", αναφέρει το σχετικό
ανακοινωθέν του Συνοδικού ∆ικαστηρίου το οποίο υπέγραψε ο Ειρηναίος Μπούλοβιτς , "το Συνοδικό ∆ικαστήριο ωστόσο, µε την άκρα συγκατάβασι και φιλανθρωπία, άφησε στους αναφεροµένους την δυνατότητα να ζούνε χριστιανικώς στην Εκκλησία, και µε την τήρηση της εκκλησιαστικής τάξης και µετάνοια να κληρονοµήσουν σωτηρία".

Τελειώνει ο επίσκοπος Μπάτσκας το σχετικό ανακοινωθέν µε την αναφορά ότι όλες οι ιερουργίες των εν λόγω κληρικών στερούνται της θείας χάριτος. Στον Πατριάρχη Ειρηναίο, στον επίσκοπο Μπάτσκας και στους άλλους Συνοδικούς φαίνεται ότι δεν λείπει η αγάπη προς όλους τους αιρετικούς και εχθρούς του Χριστού, αλλά η αγάπη προς τον αδελφό Αρτέµιο και τον µοναχισµό δεν υπάρχει ούτε στο παραµικρό.


ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ
ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 21/11/2010


Η παρακάτω είδηση από το blog θΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ


Βίαιο ξέσπασμα των Σέρβων Οικουμενιστών

Του Ιωάννη Τάτση, Θεολόγου.

Τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο οι εξελίξεις στη Σερβία τρέχουν. Οι μάσκες έπεσαν και οι Οικουμενιστές απροκάλυπτα πλέον υλοποιούν τα σχέδια τους. Αντικανονικά, παράνομα, άδικα και πέρα από κάθε έννοια θείου και ανθρωπίνου δικαίου προχώρησαν στην καθαίρεση του επισκόπου Αρτεμίου, την σύλληψή του και τη βίαιη απομάκρυνσή του από τον χώρο της επισκοπής του, το μαρτυρικό Κόσσοβο.

ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ......

ΑΙΣΧΟΣΣτη θέση του, με αντικανονικό τρόπο τοποθέτησαν άλλον επίσκοπο, τον Θεοδόσιο, προκαλώντας βαρύτατη πληγή στο Σώμα του Χριστού, την τοπική Εκκλησία. Και μετά από όλα αυτά εξαπέλυσαν ψευδείς κατηγορίες σε βάρος του μαρτυρικού επισκόπου Αρτεμίου ότι δήθεν απεργάζεται σχίσμα ενώ εκείνοι ενεργούν και αποφασίζουν ποδοπατώντας βάναυσα Ιερούς Κανόνες και νόμους.

Τα μέσα ενημέρωσης στη Σερβία ανέλαβαν εκστρατεία κατασυκοφάντησης του επισκόπου Αρτεμίου. Τον ονομάζουν πλέον μοναχό Αρτέμιο και τον κατηγορούν με το χειρότερο τρόπο, ενώ δεν αποκλείεται σύντομα οι αρχές να προχωρήσουν σε σύλληψή του βάσει ψευδών κατηγοριών.....
Οι θεωρούμενοι από πολλούς μέχρι χθες υψιπετείς αετοί της ορθόδοξης θεολογίας, επίσκοποι της Σερβικής Εκκλησίας, αποδεικνύονται λέοντες όχι απλώς ωρυόμενοι αλλά κατασπαράζοντες τον πνευματικό τους αδελφό, συνεπίσκοπο και συλλειτουργό Αρτέμιο.

Στην Ελλάδα, την ίδια στιγμή, οι μεγάλες ιστοσελίδες εκκλησιαστικής ενημέρωσης δημοσιεύουν μόνο τις πληροφορίες που διοχετεύονται από το Πατριαρχείο της Σερβίας και σιωπούν ενόχως ενώπιον της βίαιης δίωξης του επισκόπου Αρτεμίου. Το σχέδιο εξόντωσης του επισκόπου Αρτεμίου και των αγωνιστών κληρικών, μοναχών και λαϊκών στη Σερβία είναι πολύ καλά μελετημένο και όσοι το έθεσαν σε εφαρμογή, φρόντισαν να εξασφαλίσουν και την δημοσιογραφική συγκάλυψη των ανομιών τους.

Μπροστά στο βίαιο αυτό ξέσπασμα του σερβικού οικουμενισμού οφείλουμε όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Αν αδιαφορήσουμε ενώπιον του άδικου και αντικανονικού διωγμού του επισκόπου Αρτεμίου τότε σύντομα θα δούμε τους οικουμενιστές να αποθρασύνονται και να ακολουθούν παρόμοιες τακτικές εξουδετέρωσης των παραδοσιακών ορθοδόξων κληρικών και μοναχών και σε άλλες περιοχές.

ΠΗΓΗ


ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

Ο Θεοδόσιος με αστυνομικούς μπήκε στο Μοναστήρι που ήταν οι μοναχές με την ηγουμένη Σάρα και τις πέταξε έξω. Οι μοναχές δεν έφεραν καμμία αντίσταση. Βγήκαν στον δρόμο τραγουδώντας.


Αυτά που έγιναν στον Ιερό Χρυσόστομο και στους μεγάλους πατέρας της Εκκλησίας επαναλαμβάνονται στην Σέρβικη Εκκλησία. Οι προδότες στεφανώνονται και οι αληθινοί ποιμένες διώκονται.

ΠΗΓΗ

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ,
ΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟ ΛΑΟ.....


ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ . ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ. ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΠΟΙΜΕΝΕΣ......

Η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΗ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ......

ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ....

.....ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ,ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ,ΜΕΛΗ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ , Η ΔΕΜΕΝΩΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ......


ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ , ΜΑΣΟΝΟΙ ,ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ, ΑΥΤΟΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΣΑΣ...


ΜΠΗΚΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ......


Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΩΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ
ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....
Η ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ 1924 ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΩΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ
ΑΠΟ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ......Η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ......

ΟΣΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1924 ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ , ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ .
ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 24 Απριλίου 2009....

Παραμένουν Πολιορκημένοι οι μοναχοί της Εσφιγμένου - Ομιλία Καθηγούμενου μονής Αρχιμ. Μεθοδίου 3 Μαίου 2009

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΗς Ι.ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ Κ.Κ ΜΕΘΟΔΙΟΥ ΣΤΙΣ 3 ΜΑΙΟΥ 2009(Ν.Ημερ) ΣΤΟ ΞΕΝOΔΟΧΕΙΟ Intercontinental και ώρα 18:00


Η Εκκλησία του Χριστού στις μέρες μας, βρίσκεται υπό διωγμό από τους προδρόμους του Αντιχρίστου.ΟΜΙΛΙΑ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΔΙΩΚΟΜΕΝΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ Κ.Κ ΜΕ from westrock on Vimeo.Ο Πανοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης της γνήσιας Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Μεθόδιος ,σε παλαιότερες ομιλίες του.

ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΩΤΟΒΙΝΤΕΟ ΔΕΥΤΕΡΟΒΙΝΤΕΟ ΤΡΙΤΟΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ. ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ.


Ημερομηνία: 22/5/2008 - Σελίδα: 14
Τίτλος: Επέμβαση της ΕΛΑΣ στη Μονή Εσφιγμένου

ΠΗΓΗ ΕΙΔΗΣΗΣΤην άμεση επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων για την απομάκρυνση των ζηλωτών μοναχών από την Ιερά Μονή Εσφιγμένου του Αγίου Oρους προτείνει στην υπουργό Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη, με έγγραφό του ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Βασίλης Φλωρίδης.

O εισαγγελέας, ο οποίος κοινοποιεί το έγγραφο στο γραφείο του πρωθυπουργού, τον Oικουμενικό Πατριάρχη, τον υπουργό Δημόσιας Τάξης καθώς και στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, χαρακτηρίζει μονόδρομο την «επιβολή της κρατικής βούλησης, η οποία θα επιβεβαιώσει την ελληνική πολιτειακή κυριαρχία στο Αγιον Oρος και την πνευματική δικαιοδοσία του Oικουμενικού Πατριαρχείου επ αυτού» και προτείνει δραστικά μέτρα για την απέλαση των μοναχών. «Επιβάλλεται η άμεση επέμβαση της δημόσιας δύναμης, η οποία μπορεί γρήγορα, αποτελεσματικά και χωρίς επιπλοκές να προβεί στην εκτέλεση της απόφασης περί απέλασης των παρανόμως κατεχόντων την Ι. Μονή. Λύση για όλα τα προβλήματα υπάρχουν πάντα. Ζητούνται οι λύτες», επισημαίνει στο έγγραφό του ο εισαγγελέας.


Το Σύνταγμα


O προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με αφορμή τη συγκεκριμένη υπόθεση κάνει λόγο για μη εφαρμογή του Συντάγματος και θέτει εκκλησιαστικά, πολιτειακά και εθνικά ζητήματα που προκύπτουν ως «παρενέργειες» από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στη Μονή Εσφιγμένου.

«Ενώ έχει αποφασιστεί από το Oικουμενικό Πατριαρχείο, την Ιερά Κοινότητα και την Ελληνική Πολιτεία η απέλαση των κατόχων της Μονής, το δε Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε τις αιτήσεις ακυρώσεως των αποφάσεων και άρα αυτές ως αμετάκλητες πρέπει να εκτελεστούν, εντούτοις η Πολιτεία δεν προχωράει στην εκτέλεση των αποφάσεων, με αποτέλεσμα να συντηρείται η υφέρπουσα εδώ και χρόνια σε αυτήν τη χώρα τάση, που συντηρεί στο διηνεκές τα ακανθώδη προβλήματα με τη συνεχή και επί μακρόν μη εφαρμογή του Συντάγματος και των νόμων. Η λογική του ας το κάνει ο επόμενος ή ο χρόνος θα θεραπεύσει το πρόβλημα οδηγεί νομοτελειακά στη γιγάντωση των προβλημάτων, με αποτέλεσμα να θεωρούνται πλέον αυτά σχεδόν άλυτα», υπογραμμίζει ο εισαγγελέας.

Εκκλησιαστικό ζήτημα


Oσον αφορά το εκκλησιαστικό ζήτημα, ο κ. Φλωρίδης περιγράφει κατάσταση σχίσματος ανάμεσα στο Oικουμενικό Πατριαρχείο και το Αγιον Oρος. «Η κατάσταση αυτή δημιουργεί ιδιαίτερη επικινδυνότητα λόγω της εξαιρετικά ευαίσθητης φύσεως του Αγίου Oρους και κυρίως λόγω της καταστάσεως στην οποία τελεί σήμερα το Oικουμενικό Πατριαρχείο, του οποίου αμφισβητείται η ίδια η υπόσταση όχι μόνο από τη χώρα της έδρας του αλλά και από το εσωτερικό της Oρθοδόξου Εκκλησίας (Ρωσία). O Oικουμενικός Πατριάρχης και όλη η Εκκλησιαστική Ιεραρχία εξυβρίζονται σκαιότατα καθημερινά μέσα στο ίδιο το Κέντρο της Oρθοδοξίας που είναι το Αγιον Oρος από μία μικρή ομάδα φανατικών ατόμων και το ελληνικό κράτος στέκεται σαν απλός θεατής», επισημαίνεται στο έγγραφο.

Το Πατριαρχείο Μόσχας


O εισαγγελέας σημειώνει ότι η μη απέλαση των ζηλωτών μοναχών «προσφέρει την πλέον κατάλληλη ευκαιρία σε τυχόν βλέψεις τρίτων εις βάρος της ενότητας του Αγίου Oρους και των ελληνικών εθνικών συμφερόντων». Μάλιστα τονίζει ότι το Πατριαρχείο Μόσχας εμφανίζεται να υποθάλπει το κλίμα υπέρ των Εσφιγμενιτών μοναχών.

«Oι καταληψίες της Μονής κατά την περίοδο της λήψεως των αποφάσεων δε δίστασαν να απευθυνθούν στο Πατριαρχείο της Μόσχας, το οποίο μάλιστα παρενέβη υπέρ τους στο Oικουμενικό Πατριαρχείο διά του εκπροσώπου του μητροπολίτου Σμολένσκ Κυρίλλου (επιστολή 225/28.1.2003). Oι ίδιοι ακόμη και σήμερα αναφερόμενοι στο Πατριαρχείο Μόσχας το αποκαλούν Oικουμενικό Πατριαρχείο Μόσχας, ενώ από πλευράς του το Πατριαρχείο Μόσχας εμφανίζεται να υποθάλπει το υπέρ αυτών κλίμα, ενώ μεταξύ των φανατικών Ρώσων μοναχών ανθεί η συμπάθεια για τους Εσφιγμενίτες», προσθέτει ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.


ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ι.Μ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ Κ.ΦΛΩΡΙΔΗ


Από: ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ


Με αφορμή την επιστολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κ.Β.Φλωρίδη (αριθ.πρωτ.2008 / 20.05.08 ) σε 13 ανώτατους φορείς του τόπου, κάποιος θα μπορούσε να πει ότι ο συγκεκριμένος λειτουργός της Δικαιοσύνης εκφράζει πολιτικά συμφέροντα που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το θέμα της Ιστορικής Μονής Εσφιγμένου ως «όπλο» σε πολιτική φαρέτρα για την όποια πολιτική διαμάχη ιδίου οφέλους ή συγγενών του, με την κυβέρνηση.

Έτσι θα μπορούσε να εξηγήσει κανείς τρεις σελίδες με ανακρίβειες δια χειρός του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης που καταδικάζουν 107 μοναχούς σε βέβαιο θάνατο εντός Αγίου Όρους. Ελπίζουμε όμως με ένα θαύμα στο τέλος η λογική να πρυτανεύσει. Η Μονή μας σέβεται και στηρίζει τον θεσμό του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως.

Η θρησκευτική μας διαφωνία έγκειται στις φιλοπαπικές διαθέσεις του Οικουμενικού μας Πατριάρχη και όχι στον θεσμό.Όλα έχουν ξεκινήσει από την ημέρα που η Ιερά Μονή Εσφιγμένου κάνοντας χρήση παραγράφου του Καταστατικού Χάρτου του Άγιου Όρους, σταμάτησε την μνημόνευση του Οικουμενικού Πατριάρχη ως μόνη μορφή διαμαρτυρίας, εναντίον στις φιλοπαπικές διαθέσεις της κεφαλής της Ορθόδοξης εκκλησίας.

Αυτό είχε καταστροφικές συνέπειες για το μέλλον του μοναστηριού, αν και αυτή η διαμαρτυρία προβλέπεται από τους «νόμους» του Άγιου Όρους ως η μόνη μορφή εναντίωσης στον Οικουμενικό Πατριάρχη. Το γεγονός ότι ένα μοναστήρι όρθωνε ανάστημα και έλεγε ότι οι κοινές λειτουργίες με τον Πάπα είναι κατά των Ιερών κανόνων της εκκλησίας , έπρεπε να εξαλειφθεί Μετά τα υπόλοιπα μοναστήρια άρχισαν να διαμαρτύρονται και αυτά με επιστολές προς τον Οικουμενικό μας.

Η Ιερά Μονή Εσφιγμένου ήταν «κακό» παράδειγμα που δεν έπρεπε να ακολουθήσουν οι υπόλοιπες 19 μονές του Άγιου Όρους. Έτσι τα μέτρα εναντίον της μονής μας έπρεπε να είναι σκληρά . Εδώ σας θυμίζω ότι στο Άγιο Όρος υπάρχει το «αυτοδιοίκητο» και ο ρόλος του Οικουμενικού είναι του θρησκευτικού καθοδηγητή. Όμως με την βοήθεια του Διοικητή του Άγιου Όρους (που είναι πάντα πολιτική θέση και καθοδηγούμενος από το κράτος) μπορεί ο Οικουμενικός να κατευθύνει και την διοίκηση του Άγιου Όρους αφού ο Διοικητής λαμβάνει μέρος στο συμβούλιο των Ηγουμένων των υπόλοιπών μονών.

Το δικό μας εκπρόσωπο σε αυτά τα συμβούλια τον έχουν διώξει, αν και υπάρχει όρος στον καταστατικό χάρτη ότι κανένας εκπρόσωπος μοναστηριού δεν απομακρύνεται πέρα των έξι μηνών, εκπρόσωπο η Ιερά μονή Εσφιγμένου δεν της επιτρέπεται να έχει περίπου 30 χρόνια. 30 χρόνια παραβιάσεων του καταστατικού χάρτη μόνο και μόνο ώστε να δεχτούμε τις κρυφές επικοινωνίες του Φαναριού με το Βατικανό που από τότε είχαν εκδηλωθεί με αποκορύφωμα την κοινή λειτουργία Πάπα -; Οικουμενικό μέσα στο Φανάρι πριν ένα χρόνο.
Τα τελευταία χρόνια οι παραβιάσεις (κυρίως ανθρωπίνων δικαιωμάτων) στο σύνολο τους έχουν γίνει αβάστακτες για αυτό είμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ζητάμε βοήθεια.

Αν είχαμε φωνή στο συμβούλιο των εκπροσώπων του Άγιου Όρους θα πηγαίναμε εκεί να τα πούμε αλλά όπως σας προείπα δεν έχουμε τέτοια δυνατότητα μας έχει απαγορευτεί.

Επιπλέον: Μας έχουν πάρει το όνομα μας που εδώ και δεκαπέντε αιώνες φέρουμε αδιάλειπτα, και το έδωσαν σε μια άλλη αδελφότητα που είναι από σύσταση της παράνομη βάση του καταστατικού χάρτη του Άγιου Όρους. Δίνοντας το δικαίωμα στην νέα Εσφιγμένου να υπογράφει σαν Εσφιγμένου και να πάρει τα χρήματα της Ε.Ε. που αρνιόμαστε εμείς. Χρήματα που πληρώνουν ιδιωτικούς ντετέκτιβ να παρακολουθούν την όποια κίνηση μας εντός και εκτός Άγιου Όρους αλλά και χρήματα που δίνουν το κίνητρο σε μοναχούς να παίρνουν λοστούς και να μας επιτίθενται την ώρα που κοιμόμαστε στα κελιά μας. Επιπλέον έτσι τους δίνουν το δικαίωμα να δεσμεύσουν ό,τι μας ανήκει (βάρκες, ακίνητα ,αυτοκίνητα) και με κόπο έχουμε κάνει.


Μας απαγορεύουν να έχουμε πιστούς εντός της Μονής μας ούτε τις μεγάλες γιορτές της Ορθοδοξίας μας.

Μας απαγορεύουν την όποια επικοινωνία με τον έξω κόσμο.

Μας έχουν ονοματίσει ως καταληψίες ενώ εδώ ζούμε εδώ και δεκαπέντε αιώνες. Μας απαγορεύουν να φέρνουμε τρόφιμα εντός της μονής μας.

Μας απαγορεύουν να μπορούμε να ψαρεύουμε με τις ίδιες τις βάρκες μας.

Μας απαγορεύουν να φέρνουμε φάρμακα για τους αρρώστους μας.

Μας απαγορεύουν να προσκαλούμε γιατρούς που παρακολουθούν χρόνια περιστατικά γερόντων μας. Πεθαίνουν γερόντια αδιάγνωστα στην Ελλάδα του 2008.

Μας απαγορεύουν να καλέσουμε γιατρό της επιλογής μας , τον μόνο γιατρό που μπορούμε είναι έναν γενικής ιατρικής που βρίσκεται στις Καρυές, που σε περίπτωση κακοκαιρίας δεν έρχεται καν.

Μας απαγορεύουν οτιδήποτε στοιχειοθετεί την επιβίωση μας.

Μας έχουν καταδικάσει σε αργό θάνατο.

Για όλα αυτά ο δικηγόρος μας (κ. Βασίλης Καπερνάρος) έχει καταθέσει μηνυτήρια αναφορά που λόγω σχέσης κράτους - Φαναριού έχει μπει στο «συρτάρι».

Πηγή της απάντησης από την Ιερά Μονή Εσφιγμένου

----------------------------------------------------------------

ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΔΗΣΗ


Είναι αδιανόητο πραγματικά άνθρωποι που λένε πως υπηρετούν τον κύριο μας Ιησού Χριστό, να είναι οι σχεδιαστές μιας τέτοιας απόφασης , και αναφέρομαι περισσότερο στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο και σε όλους όσους συμφωνούν με τον διωγμό των πατερών της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου.

Οι φωνές που ομολογούν την αλήθεια δεν θα πρέπει να ακούγονται , για να μην χαλάσουν τα σχέδια των Οικουμενιστών , της Μασονίας και όλων των προδρόμων του Αντίχριστου. Η επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου στο φανάρι και η εδώ επίσκεψη του Βαρθολομαίου πριν από λίγες μέρες φαίνεται πως δίνει νέα δυναμική και στον αγώνα κατά της Εσφιγμένου. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο άλλωστε το πώς η επιστολή του κ. Φλωρίδη στην κ. Μπακογιάννη στάλθηκε κατά την ίδια σχεδόν χρονική περίοδο.

Ο κ. Φλωρίδης μάλλον δεν γνωρίζει καλά τα αίτια της στάσης των πατέρων της Εσφιγμένου, και ότι εδώ δεν πιάνουν τα νομικά αλλά τα πνευματικά , γιατί μιλάμε για πίστη και το ζήτημα αυτό μπορεί να λυθεί μόνο μέσα από έναν θρησκευτικό διάλογο και σε καμιά περίπτωση με την Βία.

Πατέρες που όλοι μέρα προσεύχονται για όλους εμάς τους κατάπτυστους και για την σωτηρία μας, πατέρες που δεν θέλουν να παίρνουν λεφτά …….που δεν θέλουν ανέσεις, που δεν τους ενδιαφέρει αν θα τα έχουνε καλά με τους μεγάλους και τρανούς επί της γης , παρά μόνο με τον Κύριο μας Ιησού Χριστό , αυτοί θέλετε κ. Βαρθολομαίε , κ. Φλωρίδη, κ. Μπακογιάννη και λοιποί να εκδιωχθούν ;

Είναι πραγματικά για να κλαίει κανείς βλέποντας όλα αυτά.

Τόση διαφθορά γύρω μας , τόσο παρακμή , τόσα σκάνδαλα, και το πρόβλημα είναι οι μοναχοί Εσφιγμενίτες που το μόνο που κάνουν είναι να ομολογούν την ΑΛΗΘΕΙΑ , που δεν βολεύει το σύστημα του Αντίχριστου .

Παρέμβαση του εισαγγελέα που δεν στέκει γιατί εδώ δεν υπάρχει νομική βάση.

Τι κατηγορίες θα τους απαγγείλετε κ. Φλωρίδη;

Σας βγάζουμε με τα ΜΑΤ γιατί δεν συλλειτουργείτε και δεν κάνετε διάλογο με τον αιρετικό Πάπα ;

( Οι Άγιοι πατέρες τα έχουνε πει αυτά , και υπάρχουν συνοδικές αποφάσεις και διαταγές για να κρατάμε κάποιες αποστάσεις από τους αιρετικούς που οι Εσφιγμενίτες τηρούν . )

Σας βγάζουμε με τα ΜΑΤ γιατί δεν παίρνετε τα λεφτά από την Ευρωπαϊκή ένωση ;

( Αν και για αυτό βρέθηκε λύση , αφού χτίστηκε Εσφιγμένου δεύτερη για να μην υπάρχουν οικονομικές απώλειες. Οπότε ποιος ο λόγος ανησυχίας ; Και από όσα γνωρίζω μέχρι σήμερα κανείς άλλος δεν έχει κατηγορηθεί γιατί δεν τα "παίρνει" . Νομίζω πως υπόλογος είναι κάποιος που τα "παίρνει " παράνομα. Αλλάξανε μήπως οι νόμοι ; )

Σας βγάζουμε με τα ΜΑΤ γιατί είστε σχισματικοί ;

( Σχισματικοί από πολλά κοσμικά μπορεί να είναι , αλλά από τον Χριστό και την ομολογία της πίστεως σε καμιά περίπτωση . Μάλλον τους διώκτες τους θα έπρεπε να κατηγορήσετε ως Σχισματικούς .

Ο κυριός μας Ιησούς Χριστός είπε......

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΟΔΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ

Ποιοι ομολογούν την αλήθεια και ποιοι την φοβούνται ;
( Αυτοί που με την Βία πάνε να επιβάλουν την αλήθεια τους είναι αυτοί που την φοβούνται . αυτοί που την ομολογούν είναι αυτοί που καλούν τους κατήγορους τους σε δημόσιο διάλογο. )


Για αυτό και πάνε να την χτυπήσουνε όχι με επιχειρήματα γιατί ξέρουν πως δεν θα μπορέσουν να δικαιωθούν , αλλά με την Βία . Αν είναι ποτέ δυνατόν.


Ο Ηγούμενος της Ι.Μ Εσφιγμένου κ. κ Μεθόδιος είναι ανοιχτός σε έναν δημόσιο διάλογο μαζί σας κ. κ Βαρθολομαίε γιατί δεν έχει να φοβηθεί κάτι . Εσείς ;
ΜΕΘΟΔΙΟΣ Ηγούμενος Ι.Μονής ΕσφιγμένουΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ - ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ - ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΑναφορά στο κανάλι BBC για τα όσα
συμβαίνουν στην Ι.Μονή Εσφιγμένου
ΛΟΓΟΙ ΜΗ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗΣ ΤΟΥ
ΟΙΚ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΑΠΟ ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ


Για το τι ακριβώς συμβαίνει και τους λόγους του αποκλεισμού της Ιεράς μονής Εσφιγμένου δείτε το παρακάτω link.

Σελίδα 1

ΙΔΟΥ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.....ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΛΑΝΗΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΔΗΘΕΝ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΠΟΝΗΡΩΝ ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ.


ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.
"ΦΙΛΗΜΑΤΑ ΙΟΥΔΑ"
Ε' Εκδοσις περιοδικού "ΑΓ.ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΣ " 2000

---------------Βίντεο πρώτοΒίντεο δεύτερο

---------------

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ
" ΔΙΑΛΟΓΟΣ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ; "
ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΙΣΜΟ
---------------


«Φανάρι -Βατικανό: "Προς σύνθεσιν τελικήν";»Οι Οικουμενισταί αναγνωρίζουν
τον Αιρετικό Παπισμό ως Εκκλησίαν«Η Αθήνα Οικουμενιστικώτερη
του Οικουμενιστικού Φαναρίου»
«Ο Διάλογος με το Βατικανό
και οι Αντιπαπικές Δηλώσεις» Βίντεο πρώτο
«Ο Διάλογος με το Βατικανό
και οι Αντιπαπικές Δηλώσεις» Βίντεο δεύτερο
1924-2004 Από το Ημερολογιακό
Ζήτημα στην Αίρεσι του Οικουμενισμού
Ιερά Σύνοδο των Ενισταμένων

---------------------------------

ΚΕΡΑΥΝΟΙ
ΘΕΙΑΣ ΟΡΓΗΣ ΑΝΤΙ ΕΥΛΟΓΙΑΣ !
---------------------------------


Η ΠΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ
ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ


Τι είναι o Οικουμενισμός ;Σελίδα πρώτηΣελίδα δεύτερηΣελίδα τρίτηΣελίδα τέταρτη


ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

EKΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ,ΠΡΟΣΕΥΧΗ
ΝΗΣΤΕΙΑ,ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
ΜΕΤΑΝΟΙΑ,ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ


ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - Η ΖΩΣΑΝ ΠΙΣΤΗ from westrock on Vimeo.ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

---------------------------------

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ......

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ "Το χάραγμα του Αντιχρίστου και οι προδρομοί του"

Επιστολή απο Ι.Μονή Εσφιγμένου προς Πατριάρχη Βαρθολομαίο 30/11/1992

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΕΥΧΗ-ΕΠΙΚΛΗΣΗ......ΠΟΥ ΑΡΑΓΕ ; - ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ - ΟΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΝΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΑΠΑ - ΜΑΣΟΝΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ


Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 4-6 ΙΟΥΝΙΟΥ - ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ - ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΥΠΡΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ Β΄ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ

ILLUMINATI NSA/CSS - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ - Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ - ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - 666.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

NEW WORLD ORDER_ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΝΤΟΥ.............

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟΝ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ - ΚΑΝΑΛΙ ΚΟΝΤΡΑ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ.....ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 12/12/2010 ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ......

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΟΝΤΡΑ ΗΤΑΝΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΑΚΕΛΕΙΟ".........ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ
ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΝΑΛΙΑ...ΣΙΩΠΗ.

ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ.......

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΜΑΣΟΝΙΑ
ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ........

ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑΣ - Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ 12/12/2010 from westrock on Vimeo.ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ........

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ BLOG ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΥΜΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΝΑΟ,ΑΙΣΧΟΣ - ΜΑΣΟΝΙΑ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟΝ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ, ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ......


12/12/2010 ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ - Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ.......


ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ " ΑΓΙΟΣ ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ " ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 5/12/2010


ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΕΡΕΥΝΑ - ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ CHEMSTRAILS - H.A.A.R.P - ΕΞΥΠΝΗ ΣΚΟΝΗ ( Smart dust ) Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ.


ΑΙΡΕΣΕΙΣ - ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ - Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ - ΜΑΣΟΝΙΑ - ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ - ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ - ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΕΣ - Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΩΝ.....

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ.......
ΚΑΙ ΜΕΤΑ..........

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ......ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟΙ.ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ
ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ....

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ,ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ........

Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ......

Το κορμί σας ας σας το καύσουν, ας σας το τηγανίσουν, τα πράγματά σας ας σας τα πάρουν, μη σας μέλη, δώστε τα, δεν είναι εδικά σας. Ψυχή και Χριστός σας χρειάζεται. Ετούτα τα δύο όλος ο κόσμος να πέση, δεν μπορεί να σας τα πάρη, έξω αν τύχη και τα δώσετε με το θέλημά σας. Αυτά τα δύο να τα φυλάγεται να μην τύχη και τα χάσετε».

Αποκάλυψη Κεφ.13 στίχοι 15-18

15 Και του δόθηκε να δώσει πνεύμα στην εικόνα του θηρίου, ώστε και να λαλήσει η εικόνα του θηρίου και να κάνει ώστε όσοι δεν προσκυνήσουν την εικόνα του θηρίου να σκοτωθούν. 16 Και κάνει σε όλους, στους μικρούς και στους μεγάλους, και στους πλούσιους και στους φτωχούς, και στους ελεύθερους και στους δούλους, να δώσουν σε αυτούς χάραγμα πάνω στο χέρι τους το δεξί ή πάνω στο μέτωπό τους. 17 Και να μη δύναται κανείς να αγοράσει ή να πουλήσει παρά μόνο όποιος έχει το χάραγμα, δηλαδή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του. 18 Εδώ είναι η σοφία: όποιος έχει νου ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου, γιατί είναι αριθμός ανθρώπου. και ο αριθμός του είναι χξς ( εξακόσια εξήντα έξι. )

Αποκ. 14:9

Και ένας τρίτος άγγελος τους ακολούθησε, λέγοντας με δυνατή φωνή: Όποιος προσκυνάει το θηρίο και την εικόνα του, και παίρνει το χάραγμα επάνω στο μέτωπό του ή επάνω στο χέρι του.

Αποκ. 14:10

θα πιει κι αυτός από το κρασί τού θυμού τού Θεού, που είναι κερασμένο ανόθευτο μέσα στο ποτήρι τής οργής του· και θα βασανιστεί με φωτιά και θειάφι μπροστά στους άγιους αγγέλους και μπροστά στο Αρνίο.


Αποκ. 14:11

και ο καπνός τού βασανισμού τους ανεβαίνει σε αιώνες αιώνων· και δεν έχουν ανάπαυση ημέρα και νύχτα όσοι προσκυνούν το θηρίο και την εικόνα του, και όποιος παίρνει το χάραγμα του ονόματός του.


ΜΗΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ
ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ....


ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΙΩΝΙΑ.

ΤΟ ΣΩΜΑ ΧΩΜΑ ΕΙΝΑΙ , ΚΑΙ
ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ.....

ΕΝΩ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΝΟΗ ΘΕΟΥ
ΕΧΕΙ ΖΩΗ ΑΙΩΝΙΑ.....

ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ....

ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ.....

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - Η ΖΩΣΑΝ ΠΙΣΤΗ from westrock on Vimeo.
ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

EKΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ,ΠΡΟΣΕΥΧΗ
ΝΗΣΤΕΙΑ,ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
ΜΕΤΑΝΟΙΑ,ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ


Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

12/12/2010 ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ - Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ.


Την Κυριακή 12/12/2010 (Ν.Η) πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος ενάντια στην κάρτα του πολίτη και την ηλεκτρονική διακυβέρνηση που διοργανώσανε Έλληνες Youtubers .


ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ....Για ακόμα μια φορά προσπάθησαν να μειώσουν κάποιοι προδότες την δυναμική της συγκέντρωσης με την απεργία των μέσων μαζικής μεταφοράς που επέλεξαν να την κάνουν ημέρα Κυριακή πρωτοφανές στα χρονικά, και με φήμες πως τελικά η συγκέντρωση ματαιώθηκε λόγω της κακοκαιρίας..

.....Δυστυχώς όμως για αυτούς και αρκετός κόσμος ήρθε , και είχαμε και καλοκαιρία.

Ό κόσμος πλέον γνωρίζει τις μεθόδους που χρησιμοποιούν οι προδότες της πίστεως και της πατρίδος.

....και για όσους ήθελαν να έρθουν και δεν μπόρεσαν που ήτανε πάρα πολλοί, μας βοηθήσανε όλους με τις προσευχές τους .

Η ανησυχία του κόσμου μεγάλη για την ηλεκτρονική σκλαβιά της νέας παγκόσμιας τάξης του Αντιχρίστου που πλέον μας χτυπάει την πόρτα....

...με το μεγαλύτερο μέρος του κλήρου να σιωπά, και τους πολιτικούς εντελώς αδιάφορους να μην υπολογίζουν τα πιστεύω των Ορθοδόξων Χριστιανών που είναι η μεγάλη πλειοψηφία σε αυτήν την χώρα.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.

ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
( ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ )


Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛ.ΚΙ.Σ
Κου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥΛΑΤΟΥ....

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΟΥΛΑΤΣΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΑΓΩΝΑ.....

ΑΞΙΟΣ.......Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟΥ Κ.Κ ΜΑΚΑΡΙΟΥ.......

ΑΞΙΟΣ......Ο ΚΑΘΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΕΘΟΔΙΟΣ......


ΑΞΙΟΣ.......ΑΞΙΟΙ.......ΑΞΙΟΣ......ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΒΑΔΙΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ.....ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΠΙΣΤΕΩΣ....
Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ....

Μετά την πορεία προς την οικία του Αρχιεπισκόπου, ξεκίνησε πορεία προς τον Ιερό ναό του Αγίου Παντελέημωνα στην οδό Αχαρνών για να εμποδιστεί η διεξαγωγή της συναυλίας μέσα στην Εκκλησία , που διοργάνωσε ο Αρχιεπίσκοπος κκ Ιερώνυμος και ο πρόεδρος του μεγάρου μουσικής Ιωάννης Μάνος.....

Κάποιοι ρασοφόροι δυστιχώς εμπόδισαν κάποιους πιστούς να ακολουθήσουν....

ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΑΘΕ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.......

ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ" ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ........ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΡΑΓΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ,ΦΤΑΣΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΣΟΚ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ.......

....ΤΑ ΜΑΤ ΣΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΤΟΝ ΝΤΑΛΑΡΑ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ, ΗΧΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ.......

....ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΝΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΓΙΑ........

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝΕ, ΑΦΟΥ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ.....

ΑΙΣΧΟΣ
ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑΣ - Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ 12/12/2010 from westrock on Vimeo.ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ...........

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ BLOG ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΥΜΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΝΑΟ,ΑΙΣΧΟΣ - ΜΑΣΟΝΙΑ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟΝ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ, ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ......

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΚΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΚΑΔΗΜΟΣ 9-22/11/2010

ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ " ΑΓΙΟΣ ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ " ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 5/12/2010

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝTΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

ΑΜΚΑ - Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΚΑ 11/12/2009 - ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΑΜΚΑ Ορθόδοξος σύλλογος ΑΓΙΟΣ ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 6/12/2009

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ........

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ JANE BURGERMEISTER ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ "ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ" - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Η Μαρτυρία του Ιρανού εν Χριστώ αδερφού! Πώς από μουσουλμάνος έγινε Χριστιανός. Τι του είπε ο κύριος ημών Ιησούς Χριστός.

Ετικέτες