Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2008

ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ " ΑΝΘΡΩΠΟΙ "


Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ

Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει οι περισσότεροι από εσάς , πως τα τελευταία χρόνια ο καρκίνος ακούγεται πάρα πολύ συχνά ως αιτία θανάτου πολλών ανθρώπων.

Θα έχετε προσέξει ακόμα πως ο ανδρικός πληθυσμός έχει αλλάξει αρκετά σε ότι έχει να κάνει με την σεξουαλικότητα του προς το γυναικείο φύλλο, και πως υπάρχει μια μεγάλη τάση προς την ομοφυλοφιλία και από τις δύο μεριές.

Ακόμα προβλήματα και δυσκολίες στην τεκνοποίηση, ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει σε πάρα πολλά ζευγάρια, και που δημιουργεί ψυχολογικά και οικονομικά προβλήματα, αφού οι προσπάθειες τεχνητής γονιμοποίησης κοστίζουν πάρα πολύ ακριβά ακόμα και για αυτούς που παίρνουν ένα καλό μισθό. Για τους χαμηλόμισθους δεν το συζητάμε , θα πρέπει να χρεωθούν για να μπορέσουν να κάνουν και αυτή μια προσπάθεια να γίνουν γονείς, και το ψυχολογικό όταν η κύηση δεν επιτυγχάνεται η όταν προκύπτει κάποια αποβολή.

Έχετε σκεφτεί σε τι μπορεί να οφείλονται όλα αυτά ;

Στην εκπομπή του Κ. Στέλιου Κούλογλου “ Θεματική Βραδιά “ στο κανάλι ΕΤ1, παρουσιάζονται μέσα από ομολογίες ερευνητών κάποιες από αυτές τις αιτίες όλων αυτών των πάρα πολύ σημαντικών προβλημάτων ,που ταλαιπωρούν την ανθρωπότητα, και όχι μόνο.

Είναι πολύ σημαντικό να δείτε αυτή την εκπομπή όσοι δεν την είδατε, γιατί πραγματικά μπορεί να σας σώσουν όλες αυτές οι πληροφορίες που δίνονται από ερευνητές επιστήμονες, αν αρχίσουμε όλοι μας να είμαστε προσεκτικότεροι με κάποια πράγματα.


Βίντεο απο την εκπομπή " θΕΜΑΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ "με τον κ. Στέλιο Κούλογλου Μέρος πρώτο




Βίντεο απο την εκπομπή " θΕΜΑΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ "με τον κ. Στέλιο Κούλογλου Μέρος δεύτερο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες