Τρίτη, 6 Μαΐου 2008

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ


Αντίγραφο παράκλησης όπως μου στάλθηκε.

Η Παραπάνω παράκληση καθαρογραμμένη για εκτύπωσηΣελίδα πρώτηΣελίδα δεύτερη

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΡΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ

-----------------------------------------------------
Την παράκληση αυτή μου
την έστειλε o αγαπητός αδερφός
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΡΑΠΕΛΑΣ και τον ευχαριστώ.
-----------------------------------------------------


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΜΙΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ. Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΓΜΕΝΗ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΚΙΒΩΤΙΟ

Η Αγία Ελισάβετ, βασίλισσα της Ουγγαρίας , επιθυμούσε να μάθει μερικές λεπτομέρειες από τα πάθη του κυρίου ημών Ιησού Χριστού.

Ενώ προσευχόταν , φανερώθηκε σε αυτήν ο Χριστός και της είπε :

Αγαπημένη μου δούλη, μάθε ότι οι εναντίον μου ένοπλοι στρατιώτες ήταν 125. Εκείνοι που με συνόδευαν δεμένο ήταν 33, οι εκτελεστές της δικαστικής αποφάσεως 33. Γροθιές στο κεφάλι μου 30, κοντά στον κήπο για να σηκωθώ από κάτω , μου έδωσαν 105 κλωτσιές. Τα χτυπήματα στο κεφάλι και στο στήθος μου ήταν 16. Χτυπήματα πάνω στους ώμους μου 8. Με έσυραν με σκοινιά και από τα μαλλιά 23 φορές. Φτυσίματα στο πρόσωπο μου 6.666 , στο σώμα μου 100 πληγές και στο κεφάλι μου άλλες τόσες .Με χτύπησαν καταγής θανάσιμα μια φορά .Στο σταυρό έμεινα κρεμασμένος από τα μαλλιά δυο ώρες.

Αναστέναξα 129 φορές . Με έσυραν και με τράβηξαν από τα γένια 23 φορές. Μου έκανα 100 αμυχές ( Γρατζουνιές ).Στο κεφάλι 100 αμυχές και τρεις θανάσιμες . Με συνόδευαν 508 στρατιώτες και τρείς με οδηγούσαν. Έχυσα 4.390 σταγόνες αίμα.

Εκείνος που κάθε μέρα θα λέει αυτά 7 φορές, 7 φορές το ¨πάτερ ημών ¨ , και 7 φορές το ¨ Χαίρε Κεχαριτωμένη , δώδεκα χρόνια συνέχεια , για να συμπληρώσει τον αριθμό των σταγόνων του αίματος που έχυσα , και ζήση σαν καλός Χριστιανός, θα έχει από μένα 5 χάρες

1) Θα του συγχωρέσω όλες τις αμαρτίες

2) Αν πεθάνει πριν από τα δώδεκα χρόνια , θα τα λογαριάσω σαν να τα είχε συμπληρώσει.

3) Θα απαλλαγή από τα βάσανα της κολάσεως

4) Θα είναι μάρτυρας σαν να είχε χύσει το αίμα του για την πίστη.

5) Θα κατέβω από τους ουρανούς στη Γη για την ψυχή του και για την ψυχή των συγγενών του μέχρι τετάρτης γενεάς.

Εκείνος που θα έχει , μαζί του την προσευχή αυτή , δεν θα πεθάνει από πνιγμό, ούτε από βίαιο θάνατο. Δεν θα προσβληθεί από σοβαρή αρρώστια , ούτε από κεραυνό θα χτυπηθεί και δεν θα πεθάνει χωρίς να εξομολογηθεί . Θα απαλλαγή από τους εχθρούς του , από καταδικαστικές αποφάσεις δικαστηρίων και από άλλες κακόβουλες και ψεύτικες εις βάρος του μαρτυρίες.

Οι γυναίκες που θα υποφέρουν στον τοκετό τους και θα έχουν μαζί τους την προσευχή αυτή , γρήγορα λυτρωθούν από τον κίνδυνο και κάθε ανωμαλία.

Καθένας που θα εφαρμόσει τα παραπάνω, 40 μέρες πριν από τον θάνατο του θα δει την Αγία , Αειπάρθενο Μαρία.

Ζήτω το αίμα του Χριστού νυν και αει και εις τους αιώνας των αιώνων ,Αμήν.

Όποιος δεχτεί αυτά τα λόγια δεν θα μπορέσει ο εχθρός να τον πλησιάσει.

Ευτυχισμένος θα ζει στην Γή , και θα απολαύσει την αιώνια Ζωή.

Άρχισε να λες :

Κύριε ημών Ιησού Χριστέ , Υιε του Θεού του ζώντος,
ελέησον με τη (ο)ν αμαρτωλή(ο)

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ,ο Κύριος μετά σου. Ευλογημένη συ εν γυναιξί ,και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.

Πάτερ ημών ο εν τοις ουρανοίς, αγιασθήτω το όνομά Σου,ελθέτω η Βασιλεία Σου, γεννηθήτω το θέλημά Σου ως εν ουρανώ και επί της γης. Τον άρτον ημών τον επιούσιον δος ημίν σήμερον,και άφες ημίν τα οφειλήματα ημών, ως και ημείς αφίεμεν τοις οφειλέταις ημών. Και μη εισενέγκης ημάς εις πειρασμόν, αλλά ρύσαι ημάς από του πονηρού.

Ότι σου εστί η βασιλεία και η δύναμις και η δόξα , του πατρός και του Υιού, και του Αγίου πνεύματος νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων Αμήν.


2 σχόλια:

Νεκτάριος είπε...

Στο ορθόδοξο αγιολόγιο δεν υπάρχει, Αγία Ελισαβετ της Ουγγαριας.Προκειται για "Αγια" της καθολικης εκκλησιας.
Καλό θα είναι να προσέχουμε τι ανεβάζουμε σε ορθόδοξα blogs, γιατί πολλοί μπορούν να πλανηθούν!
Στον παρακάτω σύνδεσμο θα δείτε ποιά ήταν η "Αγία" Ελισάβετ:
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE% ... E%B1%CF%82

Unknown είπε...

Δεν μπορουμε εμεις οι ανθρωποι να γινουμε κριτες ψυχης του καθε ενος απο εμας .Προκειται για Αγια χριστιανικου δογματος .Λιγος σεβασμος δε βλαπτει

Ετικέτες