Τετάρτη, 28 Μαΐου 2008

ΟΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.....
ΟΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ


ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΩΤΟ
ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΥΤΕΡΟ
Από την εκπομπή "ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ "
με τον δημοσιογράφο κ.Κωσταντίνο Χαρδαβέλλα.


Οι άνθρωποι που μιλάνε στο Βίντεο τα λένε όλα.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ;

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ , ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΧΝΑΝΕ......ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ........................................

ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ...ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ
ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ..

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ "ΒΟΛΕΥΤΕΙ "
ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ;

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ.......

Atilla '74: the rape of CyprusΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ........


ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
( ΜΑΣΟΝΙΑ )


ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ........
Ο Ελεύθερος Ραδιοσταθμός της Κύπρου
Κύπρος, Δευτέρα 15 Ιουλίου 1974 ώρα 8:20 το πρωί.......

Η Χούντα επιχειρεί το προδοτικό πραξικόπημα κατά του Προέδρου της Κύπρου Αρχιεπίσκοπου Μακαρίου. Το άφρον πραξικόπημα έδωσε την ευκαιρία στην Τουρκία που καραδοκούσε χρόνια να εισβάλει στην Κύπρο πέντε μέρες αργότερα.

Τα τανκς της Χούντας υποστηριζόμενα από μοίρα καταδρομών και λόχους τυφεκιοφόρων επιτέθηκαν κατά του Προεδρικού με σκοπό να δολοφονήσουν τον Πρόεδρο Μακάριο και να καταλύσουν την Δημοκρατία................
ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ , Η ΛΕΣΧΗ BILDEBERG....ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.

ΤΟ ΔΟΛΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ....Η ΕΞΟΥΣΙΑ.....ΤΟ ΧΡΗΜΑ.... Η ΔΟΞΑ....Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ......ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ......ΑΛΛΑ Η ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΙΩΝΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ.

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΝ ΦΑΚΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΞΩ ,ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ.


" Ο ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ .
"

ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ......ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ....ΩΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες