Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2008

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ - Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ


Η ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΟΜΙΛΙΑΗ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΠΡΟΣ
ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΝΑΟ
ΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥΗ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ
ΣΤΟΝ ΙΟΡΔΑΝΗ ΠΟΤΑΜΟ
ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ
ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ
Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΟ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΑΤΟΝΤΑΡΧΟΣΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ - ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ - ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ - ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ-----------------------------------------

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΙΟΡΔΑΝΗ ΠΟΤΑΜΟ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΟ (ΠΑΛΑΙΟ)ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ1 σχόλιο:

metaxia είπε...

Ο Ηγούμενος Εφραίμ και η Μονή Βτοπεδίου είναι γνωστό ότι έχουν αναλάβει ένα πολύ σημαντικό μορφωτικό έργο. Π.χ πέρυσι τον Οκτώβριο είχαν οργανώσει ένα συγκλονιστικό Συνέδριο για τον Γέροντα Σωφρόνιο σε Αθήνα και Κύπρο. Είναι γνωστό ότει πρόκειται να ιδρύσει Πανεπιστήμιο. Κάτι σαν την Αθωνιάδα Σχολή υποθέτω.
Πώς να μη λυσσάξει ο δαίμονας να τον κατασπαράξει? Με τα συνέδρια και τα πανεπιστήμια, θα ξυπνήσει ο κόσμος, και θα του χαλάσει τα σχέδια και το χρονοδιάγραμμα που έχει για να μας φορέσει το χάραγμα και το τσιπάκι με το 666.
Γ. Εφραίμ είμαστε μαζί σου, 1000%. Δοκιμασία είναι, η Παναγιά είναι μαζί σου, θα τους κανονίσει, και ο μισθός σου θα είναι πολύς.

«Ο διάβολος σπέρνει, αλλά ο Θεός θερίζει» (Γ. Παίσιος)

Ετικέτες