Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2008

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ........ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!!


Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ....ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ




ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΝ ΑΝΤΙΔΑΡΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΥΝΑΜΙΚΑ......ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ "ΑΓΑΠΑΝΕ" ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΒΡΗΚΑΝΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.

ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ 100.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ.........ΧΘΕΣ ΚΑΨΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΙΡΕΣΙΑ....ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ........



ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ UCK ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΤΟΥΡΚΟΙ "ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ"ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ,ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!



Προσέξτε τις σημαίες των νεαρών απο το 1.14'του βίντεο.Διακρίνονται 2 Αλβανικές σημαίες,η μια φευγαλαία και η άλλη καθαρά,Βάλτε το καρε-καρέ.

Καταγγελίες σοκ του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ κ Βελόπουλου σε τηλεοπτικη εκπομπή στο Τηλεάστυ 19/12/2008.

Ο ηγέτης των αλβανών Κοσοβάρων Χακίμ Θάτσι του UCK το Σαββατοκυριακο πριν την έναρξη των επεισοδίων στην Ελλάδα βρέθηκε με ταξίδι αστραπή στη Θεσσαλονίκη και συναντήθηκε με 15 επιφανείς Αλβανούς μετανάστες απο Αθήνα και άλλες περιοχές.

Στη Κομοτηνή προσπάθησαν να δημιουργήσουν επεισόδια αναρχικοί ενισχυμένοι απο μεταφερόμενους Τούρκους "Αναρχικούς"που λόγω της άμμεσης αντίδρασης του κόσμου δεν πήραν την ένταση και την έκταση που ήθελαν κάποιοι.

Προκηρύξεις στα Αλβανικά κατά της αστυνομίας κατέκλυσαν την Αθήνα,ενώ οι μυστικές υπηρεσίες Άγγλων και Αμερικανών είναι σε επιφυλακή!


ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΕΞΑΝΤΑΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΓΕΡΟΠΟΥΛΟ.....ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΗΝ ΟΑΧΑΚΑ....



ΒΙΝΤΕΟ 1ο



ΒΙΝΤΕΟ 2ο



ΒΙΝΤΕΟ 3ο



ΒΙΝΤΕΟ 4ο



ΒΙΝΤΕΟ 5ο



ΒΙΝΤΕΟ 6ο



ΒΙΝΤΕΟ 7ο

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
http://video.google.com/videoplay?docid=8161938960558471981

Ετικέτες