Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2008

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ " Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ "






Με τις χειρότερες προοπτικές έρχεται το 2009, το οποίο θα είναι ένα από τα πιο δύσκολα χρόνια της ελληνικής οικονομίας στις τελευταίες δεκαετίες.

Αύξηση ανεργίας, μείωση της ανάπτυξης, αλλά και απώλεια και του τελευταίου ίχνους της εμπιστοσύνης των ξένων επενδυτών, με αποκορύφωμα το σοκ της αποχώρησης των επενδυτών για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, αλλά και των σοβαρών εταιριών για την Ολυμπιακή Αεροπορία, είναι μερικά από τα δεινά που επιφυλάσσει το νέο έτος. Η κυβέρνηση παρακολουθεί απαθής τις εξελίξεις (όπως άλλωστε και τα επεισόδια) και η απραξία μπορεί να βυθίσει την ελληνική οικονομία σε πρωτοφανή ύφεση, που δε θα έχει προηγούμενο. Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, αλλά και γενικά ολόκληρο το οικονομικό επιτελείο περιμένουν τις αποφάσεις του πρωθυπουργού για τον ανασχηματισμό και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι αν θα μείνουν ή θα φύγουν.

ΠΗΓΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

" ΕΞΑΝΤΑΣ - Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ "
Με τον Γ.Αυγερόπουλο



ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ.......

ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΛΟΓΩ ΜΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ...ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ...ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ;



ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ.........





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες