Τρίτη, 23 Ιουνίου 2009

ΙΡΑΝ - Η Νέα τάξη φέρνει τα πράγματα έτσι όπως πρέπει για να επέμβει εν ονόματι της Δημοκρατίας........


Η νέα τάξη θα έρθει μέσα από το χάος.

Αυτό τελικά φαίνεται να συμβαίνει και στο Ιράν.

Neda Agha Soltan
Την Δολοφόνησαν στις 20/6/ 2009


Το ΧΑΟΣ στο ΙΡΑΝ
Η δολοφονία της Neda Agha Soltan

Υπάρχει κάποιο σύστημα που δουλεύει η νέα τάξη και φαίνεται πως πετυχαίνει στην τέλεση του τελικού σκοπού της που είναι ο παγκόσμιος έλεγχος και η υποταγή των πληθυσμών υπό έναν παγκόσμιο ηγέτη , που δεν θα είναι άλλος από τον Αντίχριστο.

ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΜΗΝ ΑΝΥΣΥΧΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ....ΘΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΩΣ Η ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ....ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΟΣ.


1 ) Βάζουμε κάποιον δικό μας ως ηγέτη ενός κράτους , αφού πρώτα τον επιλέξουμε μέσα από τις μυστικές οργανώσεις μας , και τον προωθούμε μετά μέσα από τα δικά μας ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης ώστε να πείσουμε τον κόσμο πως αυτός είναι ο κατάλληλος για να τους κυβερνήσει.


Ο Αντίχριστος θα είναι ο μεσσίας που περιμένουν οι Εβραίοι,και του ανοίγουν τον δρόμο με όλα τα μέσα. Για να γίνει αυτό ξέρουν πως πρέπει να έχουν τον παγκόσμιο έλεγχο. Μέσα απο την οικονομία ,τις κυβερνήσεις , την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και ότι άλλο.
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.2
) Στην περίπτωση του Ιράν κάνουμε τους ηγέτες να φαίνονται επικίνδυνοι για την παγκόσμια ειρήνη ( Όπως το ίδιο κάνανε και με το Ιράκ ) και με την πολιτική που οι ίδιοι τους βάζουνε να ακολουθούνε, έτσι ώστε να φτάσουν την κατάσταση στο σημείο που θέλουνε. Το σημείο αυτό είναι το αδιέξοδο,και η μόνη λύση για βγούμε από αυτό δεν είναι παρά μόνο μία. Όχι η οπισθοχώρηση μην φανταστείτε. Αλλά το γκρέμισμα του τεχνητού τείχους και η κατεδάφιση του .

Δηλαδή με λίγα λόγια για το Ιράν αυτό σημαίνει πόλεμος.

Ο κόσμος στο Ιράν διαμαρτύρεται για απάτη στις εκλογές , για την βιαιότητα του κράτους ενάντια τους, και ζητάει Δημοκρατία.

Ποιοι θα ευαισθητοποιηθούν για τα δίκαια των Ιρανών και για την ασφάλεια του πλανήτη από ένα επικίνδυνο και ασταθές Ιράν ;

Μα αυτοί που τους έφεραν σε αυτήν την κατάσταση , και το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό που θα τους φέρει η νέα παγκόσμια τάξη θα είναι κατά πολύ χειρότερο από αυτό που υπάρχει σήμερα.


-------------------

Διαβάστε και ένα δημοσίευμα σχετικό με το θέμα για να δείτε πως δένει το όλο σκηνικό. Πρέπει να μας πείσουν για ακόμα μια φορά πως ότι ακολουθήσει θα είναι για το καλό μας.....όπως και με το Ιράκ.

Πηγή κειμένου που ακολουθεί

Ιράν Το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν ενδέχεται να αποσταθεροποιήσει όλη τη Μέση Ανατολή και αποτελεί απειλή όχι μόνον για το Ισραήλ , αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο, υποστηρίζει ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπένγιαμιν Νετανιάχου σε συνέντευξή του στο φύλλο της γερμανικής εφημερίδας Μπιλντ.

Όπως τονίζει ο ίδιος, ο πρωταρχικός σκοπός θα πρέπει να είναι να αποτραπεί να αποκτήσει το Ιράν πυρηνικά όπλα. Διότι, με δεδομένη την υποστήριξη του Ιράν στην τρομοκρατία, τα όπλα αυτά θα μπορούσαν να περάσουν στους τρομοκράτες, γεγονός που «συνιστά μέγα κίνδυνο», προσθέτει ο Νετανιάχου.

Ο ίδιος προσθέτει πως για το Ισραήλ θα ισοδυναμούσε με χαρμόσυνα νέα εάν στο Ιράν εγκαθιδρύετο ένα καθεστώς όπου οι διαφωνίες δεν διώκονταν, όπου δεν παρείχετο συνδρομή στην τρομοκρατία και όπου δεν αρνούνταν το Ολοκαύτωμα.
Δεν υπάρχει αντιπαλότητα ανάμεσα στο Ισραήλ και στον Ιρανικό λαό, και υπό άλλο κάποιο άλλο καθεστώς θα μπορούσαν να αποκατασταθούν οι ειρηνικές σχέσεις του παρελθόντος, τονίζει.

Μιλώντας για τις αμφιλεγόμενες προεδρικές εκλογές στο Ιράν, ο ισραηλινός πρωθυπουργός τονίζει: «εάν ο λαός μπορούσε να εκλέξει ελεύθερα, δεν χωρεί αμφιβολία πως θα ήθελε μία διαφορετική κυβέρνηση. Αυτό που βλέπουμε στο Ιράν είναι μία ηχηρή βούληση για ελευθερία από την πλευρά του Ιρανικού λαού».
Οι ειρηνικές σχέσεις ανάμεσα στο Ισραήλ και το Ιράν θα ήταν δυνατές εάν μια νέα ηγεσία αναλάμβανε την εξουσία στην Τεχεράνη, τονίζει ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται στη γερμανική εφημερίδα Bild.

"Δεν υπάρχει σύγκρουση ανάμεσα στον ιρανικό και τον ισραηλινό λαό και υπό ένα διαφορετικό καθεστώς, θα μπορούσαν να αποκατασταθούν οι ειρηνικές σχέσεις που υπήρχαν στο παρελθόν", υπογραμμίζει στη συνέντευξή του ο Νετανιάχου.

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός εκτιμά ότι ο ιρανικός λαός θα επέλεγε μια διαφορετική κυβέρνηση εάν του επέτρεπαν να ψηφίσει ελεύθερα.

"Νομίζω ότι η μάσκα του ιρανικού καθεστώτος έπεσε. Αυτό που βλέπουμε στο Ιράν είναι μια μεγάλη δίψα για ελευθερία από την πλευρά του πληθυσμού", υπογραμμίζει στη συνέντευξή του ο ισραηλινός πρωθυπουργός.


Είκοσι διαδηλωτές έχασαν τη ζωή τους και πάνω από 1.000 συνελήφθησαν στην Τεχεράνη στις διαδηλώσεις που ακολούθησαν την επανεκλογή του Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ στην προεδρία του Ιράν, μετέδωσε το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Fars, επικαλούμενο ανακοίνωση της αστυνομίας.

"Η αστυνομία συνέλαβε 1.032 άτομα κατά τις πρόσφατες ταραχές στην Τεχεράνη. Αρκετοί από αυτούς αφέθηκαν ελεύθεροι και για τους υπόλοιπους θα διεξαχθεί δικαστική έρευνα", δήλωσε ο Ισμαΐλ Αχμαντί Μογαντάμ, αρχηγός της ιρανικής αστυνομίας. Σύμφωνα με τον Μογαντάμ, κανένας αστυνομικός δεν έχασε τη ζωή του στις ταραχές που σημειώθηκαν στην Τεχεράνη, αλλά τραυματίσθηκαν πεντακόσιοι.

Οι ιρανικές αρχές μέχρι τώρα έκαναν λόγο για 17 νεκρούς στην Τεχεράνη, ενώ το ιρανικό τηλεοπτικό δίκτυο Press-TV ανέφερε ότι οι νεκροί είναι 20, μεταξύ των οποίων οχτώ μέλη της ισλαμικής πολιτοφυλακής Μπασίτζ.

Η ιρανική Ένωση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που εδρεύει στο Παρίσι ανέφερε πριν από λίγες ημέρες ότι 2.000 άνθρωποι συνελήφθησαν στις διαδηλώσεις.

Η κυβέρνηση διέταξε το κλείσιμο εφημερίδας της αντιπολίτευσης

Η ιρανική κυβέρνηση διέταξε το κλείσιμο της εφημερίδας της αντιπολίτευσης, Ετεμάντ Μελί, η οποία ανήκει στον ηττηθέντα υποψήφιο στις προεδρικές εκλογές Μεχντί Καρουμπί, αναφέρει η εφημερίδα στην ιστοσελίδα της.

Ο μετριοπαθής ιερωμένος Καρουμπί, ο οποίος ηγείται και του κόμματος Ετεμάντ Μελί, αρνείται να αναγνωρίσει την επανεκλογή στην προεδρία της χώρας του Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, η οποία επικυρώθηκε τη Δευτέρα.

Ο Καρουμπί έχει κατηγορήσει την κυβέρνηση για νοθεία στις εκλογές της 12ης Ιουνίου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες