Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2010

Από την 1η Πανορθόδοξη Λαϊκή Εκδήλωση 6/2/2010 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ


ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΡΤΥΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ
ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 6/2/2010

ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΗΣ
ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ Κ.Κ ΜΕΘΟΔΙΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
"ΠΥΡΙΝΗ ΡΟΜΦΑΙΑ"Σχετικά δημοσιεύματα για την συγκέντρωση.


Η συγκέντρωση και ορισμένα πρώτα συμπεράσματα


Κινητοποιήθηκε ολόκληρος ο μηχανισμός του παρακράτους και της παραπληροφόρησης για να ματαιώσει την μαζική αντίδραση του λαού της Αθήνας στα σχέδια εθνοκάθαρσης κατά των Ελλήνων.

Οι καραγκιόζηδες μαζί με την αλβανική νεολαία κατέλαβαν την Πρυτανεία.

Ο Επιχορηγούμενος ΑΝΤΑΡΣΥΑ την Ομόνοια.

Τα ραδιόφωνα και οι τηλεοράσεις της Χούντας ,διέδιδαν ειδήσεις για επεισόδια, και συκοφαντούσαν τους δημοκρατικούς πολίτες σαν ακροδεξιούς.

Ταυτόχρονα ο κρατικός μηχανισμός διέκοψε τη συγκοινωνία και έκλεισε σταθμούς του μετρό, για να εμποδίσει την πρόσβαση των πολιτών.

Παρόλα αυτά η συγκέντρωση έγινε με ενθουσιασμό και χωρίς επεισόδια.

Στην συγκέντρωσε στον Κολοκοτρώνη, που οργάνωσαν οι «φίλοι του Αγίου όρους» και της μονής Εσφιγμένου, δεν βρέθηκε ούτε ένας φίλος της μονής.


Μαζεύτηκαν κάπου αλλού, (ίσως στον Πειραιά), όπου τους μίλησαν οι καλόγεροι, οι οποίοι στη συνέχεια ήρθαν στον Κολοκοτρώνη με δύο ώρες καθυστέρηση.

( Παρατήρηση από neataksi.blogspot.com. Παρευρέθηκαν φίλοι της μονής και μάλιστα αρκετοί στην συγκέντρωση, αλλά πράγματικά περιμέναμε αρκετή ώρα μέχρι να μιλήσουν ο κος Παπαγεωργίου πρόεδρος του Ορθοδόξου συλλόγου Άγιος Ιωάννης ο θεολόγος , και ο ηγούμενος της διωκόμενης ιεράς μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους κ.κ Μεθόδιος. )

Η νεολαία του ΛΑΟΣ εκπροσωπήθηκε συμβολικά με μια αντιπροσωπεία 50 ατόμων, με επικεφαλής τον κ. Γεωργιάδη.

Η Χρυσή Αυγή ,δεν μετείχε επίσημα. παρόλο που όλα τα ραδιόφωνα και οι τηλεοράσεις την ανέφεραν σαν διοργανώτρια. Μια ομάδα εθελοντών είχε αναλάβει την προστασία του χώρου.

Έλειψαν οι οργανωμένοι Νεοδημοκράτες.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν:

-Οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα, οι μαχητές της Κύπρου, ορισμένοι Χειμαριώτες, ορισμένοι παλιοί Πασόκοι, ο σύλλογος Θερμοπύλες, ο Στόχος, ορισμένοι μεμονωμένοι Πατριώτες, η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, μαζί με την Επιτροπή Ενημέρωσης για τα Εθνικά Θέματα και το ΕΑΡ, και οι φίλοι που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δελτίου των 11.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες