Πέμπτη, 27 Μαΐου 2010

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 4-6 ΙΟΥΝΙΟΥ - ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ - ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΥΠΡΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ Β΄ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣΕνόψει της επισκέψεως του Πάπα
Βενέδικτου στις 4-6 Ιουνίου στην Κύπρο....

ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΑ.....

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ.


 


Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ.

Τελεσίγραφο από Αρχιεπίσκοπο


Απειλεί με αποπομπή τους
απείθαρχους ιεράρχες για το θέμα του Πάπα


πηγή: Φιλελεύθερος, 26/5/2010

ΤΟΥ ΒΑΣΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ


Εκρηκτικές διαστάσεις προσλαμβάνει το θέμα της άρνησης Συνοδικών να υποδεχθούν τον Πάπα Βενέδικτο, με τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο να ετοιμάζεται να δώσει «τελεσίγραφο εξόδου» στους Συνοδικούς που δεν θα πειθαρχήσουν. Συγκεκριμένα, ο Μακαριότατος απαντώντας σε σχετική ερώτηση του «Φ» ανέφερε, ότι «θα θέσει θέμα στη Σύνοδο να αποβληθούν για ένα χρόνο από το Σώμα όσοι δεν παρευρεθούν στην υποδοχή του Ποντίφικα. Θα θέσω θέμα να εξέλθουν της Συνόδου αν αρνούνται να αποτελούν τμήμα της», πρόσθεσε ο Αρχιεπίσκοπος......


Σε παρατήρηση ότι μίλησε επανειλημμένως για δημοκρατία ενώπιον της Συνόδου, ο Μακαριότατος ανέφερε ότι αυτό ισχύει πλήρως και αυτό είναι που θα ισχύσει και στην προκειμένη περίπτωση. «Αποφασίσαμε δημοκρατικά και ομόφωνα και αυτό που ζητώ είναι να σεβαστούν πρωτίστως τη δική τους υπογραφή», είπε.
«Όσοι δεν παρευρεθούν στην υποδοχή δεν έχουν θέση μετ’ εμού», ξεκαθάρισε ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου.

Σημειώνεται, ότι μετά την εκλογή του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου, είναι η πρώτη φορά που η Εκκλησία της Κύπρου διχάζεται σε ένα θέμα και μάλιστα από έναν εξωγενή παράγοντα, ο οποίος δοκιμάζει τη συνοχή της Συνόδου........

ΠΗΓΗΜητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος:«Ο Πάπας είναι αιρετικός, να μην έρθει στην Κύπρο»


ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ........19/10/2009* Σχόλια από neataksi.blogspot.com

Πάφος: Σε διαθεσιμότητα κληρικοί που διαμαρτυρήθηκαν
Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος δήλωσε ότι θα θέσει σε διαθεσιμότητα τους κληρικούς που μετείχαν στην χθεσινή εκδήλωση διαμαρτυρίας στην Πάφο,


* ( Δημόσιοι υπάλληλοι είναι και θα τους βάλετε σε διαθεσιμότητα ; Μάλλον αυτήν την εντύπωση έχετε πως η Εκκλησία είναι Δημόσιο… Ομολόγησαν με βάση την Ορθόδοξο πίστη , και με βάση αυτήν καλά έκαναν και διαμαρτυρήθηκαν.)

με αφορμή τη διεξαγωγή της Συνέλευσης της Διεθνούς Μικτής Επιτροπής για τον Θεολογικό Διάλογο Ορθόδοξων και Ρωμαιοκαθολικών.


*( Ψεύδεστε όταν μιλάτε μόνο για διάλογο. Τις Συμπροσευχές , τα συλλείτουργα , την κοινωνία με τους αιρετικούς γιατί δεν τα αναφέρετε ; )Ανέφερε ότι θα προχωρήσει σε αποκοπή των μισθών τους,

*( Μισθωτός ποιμήν ουκ έστιν ποιμήν )

ενώ οι κληρικοί αυτοί, είπε, δεν θα κοινωνήσουν για πολλές εβδομάδες !!!!

*( Κοινωνία σημαίνει συμφωνία, και σίγουρα σε καλό θα τους βγει που δεν συμφωνούνε με τα αιρετικά σας φρονήματα )

Η επίσημη εκκλησία....


*( του κράτους επίσημη γιατί για τον Θεό η εκκλησία είναι εκεί που ομολογείτε η αλήθεια . Γιατί ο κύριος μας είναι η οδός η αλήθεια η και η ζωή )

δήλωσε ο Μακαριότατος, είναι υπεράνω και δεν πρόκειται να την καταντήσουν όπως είπε "φρενοκομείο", με το να εκφράζει ο καθένας τη θέση του.

*( Δεν είναι θέσεις τους, αλλά θέσεις και αποφάσεις των Αγίων εφτά Οικουμενικών συνόδων , και των Αγίων πατέρων που μάλλον δεν σας βρίσκουνε σύμφωνους. Αυτά είναι όμως η Ορθοδοξία. Αν δεν συμφωνείτε , μάλλον υπηρετείτε σε λάθος χώρο. Το Βατικανό είναι κοντά.... )

Εάν κάποιοι θέλουν να το κάνουν αυτό, κατέληξε, να βγάλουν τα ράσα και να δημιουργήσουν τη δική τους εκκλησία!!!!

*(Αυτό μάλλον πρέπει να το κάνετε εσείς κκ Αρχιεπίσκοπε Κύπρου Χρυσόστομε διότι δεν ομολογείτε και δεν πράττετε Ορθόδοξα ).ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ
«Φανάρι -Βατικανό: "Προς σύνθεσιν τελικήν ;
Οι Οικουμενισταί αναγνωρίζουν
τον Αιρετικό Παπισμό ως Εκκλησίαν
ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ " ΔΙΑΛΟΓΟΣ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ
ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ


Λάλει και μη σιωπήσης...Δεινόν πόλεμον ήγειραν οι οικουμενιστές εναντίον της ορθοδοξίας. Υποκρινόμενοι δε, επικαλούνται υπέρ του αντιεκκλησιαστικού τούτου σάλου και την ειρήνην. Διότι καιρόν ειρήνης ουκ έγνωσαν οι δυστυχείς.

Η ειρήνη του θεού είναι ειρήνη της υγιαινούσης πίστεως .(Μ.Αθανασιου βεπες 31,128) διο ευρίσκετε μόνον εν τη ορθοδοξία ήγουν εν τη αληθεία ,ήτις εστίν αυτός ο χριστός (ιω.ιδ 6).

Ποίαν ειρήνην ευαγγελίζονται ημίν οι άγιοι; ερωτά ο Αγ. κύριλλος Αλεξανδρείας:Ιησούν τον κύριον ημών,ον έτεκε Μαρια,ως αυτος ηθέλησεν απαντά (Μ.4,1253) ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΟΡΘΟΣ ΖΗΤΟΥΝΤΕΣ ΑΥΤΟΝ δηλαδή δια της ορθόδοξου πίστεως, τότε ο θεος "ειρήνην ποιεί έν σοί " λέγει ο Μ.βασίλειος. " όταν διά της καλής διδασκαλίας κατειρηνεύση τον νούν σου και καταλλάξη τα πάθη,τα προς την ψυχή στασιάζοντα "(PG .31,336).Ειρήνη δια τους χριστιανούς είναι " η ΄εν τώ αγαθώ συμφωνία " (Ι.Δαμασκηνού PG 95,65)

Η κακόβουλος παραφθορά των ιερών κειμένων παρά των αιρετικών είναι αντίχριστος τακτική παλαιά, αναγομένη εις τους αντίθεους Εβραίους.

Νύν κατακλυσμού καιρός ,ουχί υδάτων ,αλλά αιρέσεως και λόγων δυσσεβούς κακοδοξίας << καιρός του λαλείν>> εντέλλεται Κύριος και ουχί του σιγάν>>(Εκκλ.γ 7)<< έν καιρό κινδινευούσης πίστεως>> (θεοδόρου Στουδίτου PG.99,1321)

Διότι << σιγή λόγων (της αληθείας) αναίρεσις των λόγων της πίστεως εστί .(Μαξίμου ομολογιτου PG. 90,165) Εν προκειμένω << η σιωπή μέρος συγκαταθέσεως πρός την αίρεσιν εστί>>(θ.Στουδιτης PG.99,1121), όπερ σκάνδαλον μέγιστον.

Διό ο σιωπήσας ...ένοχος του αίματος των αμαρτανόντων (λόγω αιρέσεως) ευρίσκεται( Μ.βασιλειου pG 31,1257)

Προς τους ούτο βαρέως αμαρτάνοντας ο θείος λόγος βοά:<< ίνα τι παρεσιωπήσατε ασέβειαν και τας αδικίας αυτής ετρυγήσατε;>> (Ωσ. ι 13)

Σας παραθέτω άρθρο του ορθοδόξου τύπου παρακαλώ διαβάστε τι ομολογεί και πιστεύει ο πάπας Βενέδικτος ο 16ος

http://1.bp.blogspot.com/_LR-hG6AG6Zw/Sr2_-ekACGI/AAAAAAAAEgA/QkQE-Y6pBQ0/s1600-h/26-9-2009+10-15-29+%CF%80%CE%BC.jpg

΄Οι Ορθόδοξοι δέον να γνωρίζομεν την προειδοποίησην του Αγ. Ιωάννου του Χρυσοστόμου οτι ο Αντίχριστος θα επιβληθεί έν τέλει καί εις τας απανταχού εκκλησίας (PG 42,482) ένεκα της αποστασίας των χριστιανών.

Διο στώμεν καλώς στώμεν μετα φόβου.------------------

19/10/2009Επεισόδια στην Πάφο.
Απειλούνται συλλήψεις ορθοδόξων.....


Ένταση επικρατεί στον ορθόδοξο Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στον Χλώρακα της Πάφου πολύ κοντά στο St. George Hotel όπου πραγματοποιείται η 11η Σύνοδος της Μικτής Επιτροπής Θεολογικού Διαλόγου μεταξύ Ορθοδόξων και Ρωμαιοκαθολικών.

Συγκεκριμένα ρωμαιοκαθολικός ιερέας επιχείρησε να εκδιώξει ορθόδοξους πιστούς, που προσεύχονταν στον Ιερό Ναό, επικαλούμενος άδεια της Μητροπόλεως για τέλεση λειτουργιών των παπικών στον συγκεκριμένο ορθόδοξο ναό.

Οι πιστοί αρνούνται να αποχωρήσουν και να παραδώσουν τον Ιερό Ναό στους παπικούς ακόμη και αν αναγκασθούν από τις αστυνομικές δυνάμεις.ΠΗΓΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ


------------------


Μασόνοι οι μεταρρυθμιστές του
ημερολογίου της Εκκλησίας της Ελλάδος


Ομιλία καθηγουμένου της διωκόμενης
Ιεράς μονής Εσφιγμένου Αγίου όρους κ.κ Μεθοδίου
23/10/2009.....


ΑΙΜΟΦΥΡΤΟΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΟ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
ΔΥΟ ΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΙΣΤΟΣ


ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ......

ΛΥΣΑΞΑΝ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ
ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ .
ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ......
Από την επίθεση και τη χειροδικία του Επισκόπου Πάφου Γεωργίου και των αστυνομικών δυνάμεων, που ήθελαν να βγάλουν έξω από το Ναό τους προσευχόμενους πιστούς, τραυματίστηκαν δύο μοναχοί και ένας πιστός (της ΠΑΧΟΠ), οι οποίοι αιμόφυρτοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο…

Κατά τα άλλα, η Συνάντηση της Μικτής Επιτροπής του Διαλόγου «Ορθοδόξων» Οικουμενιστών και Ρωμαιοκαθολικών, για «την συμφιλίωση των χριστιανών, την ενότητα και την αγάπη», συνεχίζεται «κανονικά»

Για την Φιλορθόδοξη Ένωση «
Κοσμάς Φλαμιάτος»

Ο Γραμματέας Παναγιώτης Σημάτης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΑΧΩΝ

***************************************

Πάφος: Πειθαρχική έρευνα εναντίον δύο μελών της αστυνομικής δύναμης Πάφου διέταξε ο Αρχηγός της Αστυνομίας, αναφορικά με τα επεισόδια στο ξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στη Χλώρακα.


***************************************

«Δήλωση-βόμβα από αρχιεπίσκοπο (Κύπρου)ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΣ και από την Αστυνομία εμφανίστηκε ο αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος Β κατά τη διάρκεια δηλώσεών του στο ΡΙΚ, λέγοντας ότι η Αστυνομία έπρεπε να ήταν πιο αυστηρή. «Η συμπεριφορά τους ήταν απαράδεχτη και έπρεπε να είμαστε πιο αυστηροί, τόσον εμείς όσον και η Αστυνομία», είπε ο αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος αναφερόμενος στους κληρικούς και στους μοναχούς που έλαβαν μέρος στις διαμαρτυρίες κατά του θεολογικού συνεδρίου στην Πάφο…

Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ” Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2009»


***************************************

ΠΗΓΗΠΕΡΙ ΠΑΠΑ ,ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ , ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΙΣ 27/2/2009ΠΙΣΤΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ........ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΥΠΟΣ 27/02/2009

Δυστυχώς αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί η προδοσία της Ορθοδοξίας μας από τους Οικουμενιστές που με τα έργα τους βοηθάνε στην έλευση του Αντίχριστου είναι γεγονός.

Το Βατικανό δηλώνει πως οδεύουμε προς συμφωνία , ενώ το φανάρι δηλώνει πως δεν θα προδώσει την Ορθόδοξο πίστη μας..........

Ποιους κοροϊδεύεται τελικά ;

Είναι ανάγκη να σταματήσουν να σιωπούν κληρικοί και λαϊκοί που είναι πραγματικά Ορθόδοξοι ,και να αντισταθούν προς τους εχθρούς της πίστεως μας .

Όσοι γνωρίζουν και σιωπούν είναι συνένοχοι στην προδοσία. Πολλούς μπορούμε να ξεγελάσουμε , αλλά τον Χριστό κανένας μας.Ένα άλλο ανησυχητικό γεγονός είναι πως έχουμε την συμπαράσταση προς τον Οικουμενικό πατριάρχη κ.κ Βαρθολομαίο από τον Γερουσιαστή του Ιλινόις κύριου Richard J. Durbin…… ο οποίος ανήκει στο σύνολο του 10 %…….των εκπαιδευμένων Εβραίων νομοθετών της Αμερικανικής Βουλής και της Γερουσίας.


Σίγουρα κ.κ Βαρθολομαίε θα επαναλειτουργήσει η Θεολογική Σχολή της Χάλκης αν συνεχίσετε την πορεία που έχετε πάρει προς την προδοσία της Ορθοδοξίας και θα σας δώσουνε και άλλα πολλά οι φίλοι σας Εβραίοι γερουσιαστές.


Αλλά καλύτερα μέσα σε σπηλιές και Ορθόδοξοι , παρά για εγκόσμια δόξα και πλούτη ένα με τους αιρετικούς και εχθροί του Χριστού.Με πόνο καρδιάς …..ένας πολύ αμαρτωλός αδερφός σας.


ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ
ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ.
Αποκάλυψη : neataksi.blogspot.com
--------------------

Αποκάλυψη του Ιωάννη Κεφ 13

18Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς´.


ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ = 666Ο Πάπας Βενέδικτος έχει ακόμα τα γνωρίσματα
του θρησκευτικού αλλά και του πολιτικού ηγέτη.....

Αποκάλυψη του Ιωάννη Κεφ 13

7 καὶ ἐδόθη αὐτῷ πόλεμον ποιῆσαι μετὰ τῶν ἁγίων καὶ νικῆσαι αὐτούς, καὶ ἐδόθη αὐτῷ ἐξουσία ἐπὶ πᾶσαν φυλὴν καὶ λαὸν καὶ γλῶσσαν καὶ ἔθνος. 8 καὶ προσκυνήσουσιν αὐτὸν πάντες οἱ κατοικοῦντες ἐπὶ τῆς γῆς, ὧν οὐ γέγραπται τὸ ὄνομα ἐν τῷ βιβλίῳ τῆς ζωῆς τοῦ ἀρνίου τοῦ ἐσφαγμένου ἀπὸ καταβολῆς κόσμου.......

Τον έχουνε προσκυνήσει σχεδόν όλοι οι πολιτικοί ,και θρησκευτικοί ηγέτες.....

( Εκτός από την Εκκλησία του Πατρίου ημερολογίου στην Ελλάδα,και των Ρώσων της Διασποράς με προθιεράρχη τον Βιτάλιον που ανακάλεσε την παραιτησή του, μάχονται κατά της αίρεσης και του ψεύδους
του Αντίχριστου Οικουμενισμού )


THE AMAZING HERESIES
OF POPE BENEDICT XVI
Benedict XVI: Holocaust
was a crime against God and humanity......


Η ΕΝΘΡΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 24/04/2005.....

-------------------------

Ο Εφραίμ ο Σύρος μας λέει.....


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ BARCODE 666 ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΗΔΗ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ.

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟ Β ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ 2009

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΜΕ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ.

Γιατί δεν μιλάνε οι ιερείς σήμερα για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες στις οποίες εμπεριέχεται το BARCODE 666 ώστε να μην τις πάρουμε ;

Ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος κ.κ Αυξέντιος Πατρίου Ημερολογίου το 1991 ομολογεί την αλήθεια περί του θέματος των Ηλεκτρονικών ταυτοτήτων και παροτρύνει τους πιστούς να μην τις πάρουνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες