Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

ΑΠΕΡΓΙΑ 5-6 ΜΑΙΟΥ 2010 - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ - ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ - ILLUMINATI - ΔΝΤ - MARFIN ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ


Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΥΜΝΟΣ.
ΥΜΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.



ΑΠΕΡΓΙΑ 5 ΜΑΙΟΥ 2010 ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ,ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ.



Η αντίδραση και η αγανάκτηση του κόσμου σε όλα αυτά τα μέτρα είναι απολύτως κατανοητή και αναμενόμενη. Οι προδοτικές πολιτικές που ακολουθούνται τα τελευταία 35 χρόνια , με συνεχείς δανεισμούς , τεράστιες διαρροές και κλοπή του δημοσίου χρήματος δεν θα μπορούσανε να έχουνε άλλο αποτέλεσμα από αυτό που βλέπουμε στις μέρες μας.

Θα πρέπει να δείξουμε όμως όλοι όσο το δυνατόν περισσότερη ψυχραιμία, γιατί οι εχθροί της πατρίδος μας που μας έχουν φέρει σε αυτήν την κατάσταση θέλουν να δημιουργηθεί κοινωνική αναταραχή για να περάσουν τα ελεεινά σχεδιά τους.


ΠΟΙΟΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;





ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ;


Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν.......




ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΩΤΟ



ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΥΤΕΡΟ


Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ......


Δημοσίευμα από ξένη πηγή......

Τραγική ήταν η κατάληξη της μεγάλης κινητοποίησης εναντίον των οικονομικών μέτρων. Τρεις άνθρωποι, εργαζόμενοι στο υποκατάστημα της Marfin επί της Σταδίου 23, έχασαν τη ζωή τους μετά από πυρκαγιάH συγκέντρωση βάφτηκε με αίμα

Πόνος και οργή για τη δολοφονία τριών εργαζομένων της Marfin μετά από ρίψη μολότοφ σε υποκατάστημα της τράπεζας επί της οδού Σταδίου. Το υποκατάστημα τυλίχθηκε στις φλόγες και οι τρεις άτυχοι εργαζόμενοι έχασαν τη ζωή τους από ασφυξία. Πρόκειται όμως για θηριωδία, για στυγνή δολοφονία καθώς όπως προκύπτει από μαρτυρίες οι "γνωστοί - άγνωστοι" κουκουλοφόροι έβαλαν φωτιά στο κτήριο αν και γνώριζαν ότι μέσα υπήρχαν άνθρωποι!


Επεισόδια και φθορές σημειώθηκαν καθ' όλη τη διάρκεια της μεγάλης σε όγκο πορεία εναντίον των οικονομικών μέτρων. Ένταση και στο Σύνταγμα, όπου διαδηλωτές επιχείρησαν να εισέλθουν στον προαύλιο χώρο του Κοινοβουλίου. Την οδύνη της εξέφρασε η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία, ενώ το υπ. Προστασίας του Πολίτη δεσμεύθηκε ότι θα συλληφθούν οι δράστες,

---Το χρονικό της τραγωδίας---

Τραγική ήταν η κατάληξη της μεγάλης κινητοποίησης εναντίον των οικονομικών μέτρων. Τρεις άνθρωποι, εργαζόμενοι στο υποκατάστημα της Marfin επί της Σταδίου 23, έχασαν τη ζωή τους μετά από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο χώρο.

Πρόκειται για την Παρασκευή Ζούλια, 35 ετών, την Αγγελική Παπαθανασοπούλου, 32 ετών και τον Επαμεινώνδα Τσακάλη, 36 ετών. H 32χρονη ήταν έγκυος.

Όπως δήλωσε ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Φίλιππος Κουτσάφτης, που εξέτασε τα πτώματα πριν μεταφερθούν στο νεκροτομείο, ο θάνατός τους οφείλεται σε ασφυκτικά αίτια, λόγω του πυκνού καπνού. Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός στο κλιμακοστάσιο μεταξύ πρώτου και δευτέρου ορόφου, πιθανότατα ενώ προσπαθούσε να κατέβει στο ισόγειο για να ξεφύγει, η μία γυναίκα σε γραφείο του δευτέρου ορόφου, ενώ η τελευταία κοντά στο μπαλκόνι, ενώ προσπαθούσε να βγει για να πάρει αέρα.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 14:00, όταν επί της οδού Σταδίου εκινείτο ο κύριος όγκος των διαδηλωτών του αντιεξουσιαστικού χώρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, νεαροί έσπασαν την τζαμαρία της τράπεζας, πέταξαν βενζίνη στο εσωτερικό της και μετά βόμβες μολότοφ, με αποτέλεσμα το κτίριο να τυλιχτεί στις φλόγες. Η Πυροσβεστική απεγκλώβισε τέσσερα άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο.

Προανάκριση για το θάνατο των τριών υπαλλήλων και για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής. Στο "μικροσκόπιο" μπαίνει, μεταξύ άλλων, το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων της περιοχής.

---Ανακοίνωση της MARFIN---

«Στην οικογένεια της MARFIN θρηνούμε σήμερα για την δολοφονία τριών νεαρών συναδέλφων μας. Εκφράζουμε την οργή μας κατά της πολιτείας που εγνώριζε ότι μόνο από τύχη δεν είχαν συμβεί μέχρι σήμερα τέτοια τραγικά περιστατικά", αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε σήμερα από την Marfin.

"Εκφράζουμε ακόμα την οργή μας για τα ξύλινα πολιτικά λόγια και τις αντιδικίες σκοπιμότητας ορισμένων πολιτικών στη Βουλή την ώρα που οι σοροί των συναδέλφων μας δεν είχαν αποσυρθεί από το κατάστημά μας που επολιορκείτο ακόμα από τους διαδηλωτές ή και αναρχικούς.

Οι αυτουργοί μακάρι να συλληφθούν και να τιμωρηθούν. Την μεγαλύτερη ευθύνη όμως έχουν οι ηθικοί αυτουργοί που δυστυχώς δεν θα τιμωρηθούν ποτέ», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ

* ( Απο ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ)Τα θερμά συλλυπητήρια μας στις οικογένειες, τους συγγενείς και φίλους των θυμάτων.


Γιατί όμως επέλεξαν κάποιοι στην τράπεζα Marfin να κάνουνε αυτό το δολοφονικό χτύπημα;



Μήπως γιατί οι δήλωσεις του κυρίου ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ - ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ MARFIN, ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;



ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ( ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΦΟΒΟΥ, Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ )......ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΤΕ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ "ΣΤΟΕΣ ΣΑΣ".

ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΧΟΥΝΕ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ.....



ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ
ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ.......


ILLUMINATI NSA/CSS - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ - Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ - ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - 666.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ.......


FAMILY BUSH.....


ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΝΤΟΥ.............

Ανεξάρτητο σιωνιστικό κράτος μέσα στην Ελλάδα;


ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ....

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 1 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ - ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ

DAVID DE ROTHSCHILD - " ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ " 16-03-2009

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - Η ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΕΙΠΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗς ΛΙΣΑΒΩΝΑΣ ΕΥΡΩΣΥΝΤΑΓΜΑ - Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΑΡΧΙΣΕ....

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - BLOODLINES - SATANISM - Οι σχέσεις αίματος της " Ελίτ " που ελέγχει και κυβερνά τον πλανήτη.

BARACK OBAMA " YES WE CAN " .......

N.W.O Rockefeller - Twin towers - Microchips - Conspiracy

ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ - ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ" ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ



ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες