Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΕΡΕΥΝΑ - ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ CHEMSTRAILS - H.A.A.R.P - ΕΞΥΠΝΗ ΣΚΟΝΗ ( Smart dust ) Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ.




Σχεδόν κάθε μέρα βλέπουμε στον ουρανό αεροπλάνα να αφήνουν πίσω τους αέρια που απλώνονται στην ατμόσφαιρα και δημιουργούν νέφη σε πολύ μεγάλες εκτάσεις. Τα τελευταία ειδικά χρόνια το φαινόμενο αυτό έχει αυξηθεί. Οι ψεκασμοί ειδικά πάνω από μεγαλουπόλεις είναι πολύ έντονες.

Ισχυρίζονται κάποιοι πως ψεκάζουν οξείδια του αλουμινίου για να αντανακλάτε το φώς του ήλιου έτσι ώστε να μην υπερθερμανθεί ο πλανήτης λόγω του φαινομένου του θερμοκηπίου!!!

Μερικά απλά ερωτήματα.

Πάνω από τις πόλεις καθημερινά και σε τόσο έντονο ρυθμό θα έπρεπε να γίνονταν για αυτόν τον σκοπό οι αεροψεκασμοί ; Μήπως τα οξείδια του αλουμινίου που μας πετάτε στην ατμόσφαιρα είναι για άλλον λόγο ;

Ας πούμε για παράδειγμα τα οξείδια του αλουμινίου σε συνεργασία με το σύστημα H.A.A.R.P ώστε να μπορείτε να επηρεάζετε την ανθρώπινη συμπεριφορά αλλάζωντας την συχνότητα των εγκεφαλικών κυμάτων ;.........



Γράφει ο Δημήτρης Κατραντσιώτης, Ερευνητής Εφαρμογών Μουσικής Τεχνολογίας – Συνθέτης

Με την τεχνική του η­λε­κτρο­ε­γκε­φα­λο­γρα­φή­μα­τος, με­τρά­με τις η­λε­κτρι­κές διεγέρσεις του ε­γκε­φά­λου α­πό την ε­πι­φά­νεια του κρα­νί­ου, οι ο­ποί­ες κα­τη­γο­ριο­ποιού­νται στους τέσ­σε­ρις βα­σι­κούς τύ­πους ε­γκε­φα­λι­κών κυ­μά­των της κλα­σι­κής νευ­ρο-φυ­σιο­λο­γί­ας. Τα Beta (30Hz-14Hz) για αυ­ξη­μέ­νη συ­γκέ­ντρω­ση και ε­πα­γρύ­πνη­ση, τα Alpha (14Hz-8Hz) για πε­ρι­συλ­λο­γή και χα­λα­ρή ε­πα­γρύ­πνη­ση, τα Theta (8Hz-4Hz) για βαθιά χαλά­ρω­ση και τα Delta (4Hz-0,5Hz) για βα­θύ ύ­πνο..........


Θα αναλύσουμε το συγκεκριμένο θέμα με το H.A.A.R.P και τα οξείδια του αλουμινίου στην συνέχεια της ανάρτησης......

Και ένα άλλο ερώτημα.

Ποιος πληρώνει για αυτούς τους ψεκασμούς, και ποιοι το έστησαν όλο αυτό το project ; Μιλάμε όπως θα καταλαβαίνετε για μια τεράστια επιχείρηση παγκοσμίας εμβέλειας που σε καθημερινή βάση χρησιμοποιούνται αεροπλάνα , χημικά , ανθρώπινο δυναμικό……..

Θα προσπαθήσουμε να ερευνήσουμε όλα τα στοιχεία που υπάρχουν έτσι ώστε να μπορέσουμε να καταλάβουμε τι σχέδιο εκτελείτε από την ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ .

Το σίγουρο είναι ένα.....

ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ. ΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙ ΚΡΥΦΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ , ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΘΑ ΖΗΣΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΠΟΤΕ.


ΠΩΣ ΕΝΑ ΙΟΣ ( VIRUS ) ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ....



ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ.
ΕΞΥΠΝΗ ΣΚΟΝΗ ( SMART DUST )



* Palo Alto, Καλιφόρνια (CNN) - Στη δεκαετία του 1990, ένας ερευνητής που ονομάζεται Kris Paster ονειρεύτηκε ένα άγριο μέλλον όπου κάποιοι άνθρωποι θα "πασπαλίζαν" τη Γη με αμέτρητους μικροσκοπικούς αισθητήρες, όχι μεγαλύτερους από κόκκους ρυζιού.

Αυτές οι "έξυπνες σκόνες » σωματίδια, όπως έλεγε, θα παρακολουθούν τα πάντα,γιατι ενεργούν σαν ηλεκτρονικές νευρικές απολήξεις για τον πλανήτη. Διαθέτουν υπολογιστική ισχύ, αισθητήρια ,εξοπλισμό ασύρματης εκπομπής και λήψης και μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η έξυπνη σκόνη θα κάνει παρατηρήσεις και θα μαζεύει βουνό πληροφοριών και δεδομένων σε πραγματικό χρόνο για τους ανθρώπους, τις πόλεις και το φυσικό περιβάλλον..........


Σχόλιο από ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
: Αυτόν τον όγκο των πληροφοριών όπως είναι πολύ λογικό, δεν θα μπορούν να τον διαχειριστούνε οι άνθρωποι αλλά μόνο υπερυπολογιστές, που θα έχουν προγραμματιστεί να αναγνωρίζουν τις " απειλές " για την νέα παγκόσμια σατανική τάξη, και να δίνεται αυτόματα η εντολή στο να εντοπίζονται και πολύ πιθανό όταν θα έχουν πλέον την πλήρη εξουσία και στο να εξολοθρεύονται.......



Την "έξυπνη σκόνη" μπορούμε να την δούμε στην ατμόσφαιρα με ένα πράσινο laser. Είναι μικροεπεξεργαστές κατασκευασμένοι με νανοτεχνολογία. Δηλαδή μια πολύ μικρή συσκευή εντοπισμού, ένα RFID CHIP σε μέγεθος σκόνης.


Στην Αγγλία ψεκασμοί της έξυπνης σκόνης.....



Η "ΕΞΥΠΝΗ ΣΚΟΝΗ" ΣΚΟΤΩΝΕΙ........





Η τεχνολογία "SMART DUST" αναπτύχθηκε στο κολλέγιο UCLA Berkeley of Eng. Σε αυτό το κολλέγιο στο τμήμα των οικονομικών βρίσκετε άλλο ένα μέλος της οικογένειας Rothschild. Ο κύριος Michael Rothschild......


ΛΙΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑ ROTHSCHILD......




NSA/CSS



* Μεταφρασμένο κείμενο ΠΗΓΗ

Την χρησιμοποιεί ο στρατός σε εμπόλεμες ζώνες και με ειδικά μηχανήματα εντοπισμού μπορούν να δουν οποιαδήποτε κίνηση στο έδαφος .



D.A.R.P.A

DEFENCE ADVANCED
REASERCH PROJECTS AGENCY






Λόγω μεγέθους μπορούν να κάτσουν πάνω στα ρούχα μας στα παπούτσια μας και το χειρότερο να εισέρθουν μέσα στον οργανισμό μας μέσω της αναπνοής χωρίς να μπορούμε να τα διακρίνουμε με σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία μας και ιδιαίτερα στο νευρικό μας σύστημα.

NANOTECH - ΝΑΝΟΡΟΜΠΟΤ -NANOROMPOTS





Κάθε κόκκος έξυπνης σκόνης έχει έναν μοναδικό σειριακό αριθμό , που εκπέμπετε μέσω ηλεκτρονικού σήματος ( Ραδιοσυχνότητα ) και μπορεί να εντοπιστεί.



SMART DUST........


Η γιατρός κα Hidegarde Staninger μιλάει για την έξυπνη σκόνη ,τα νάνορομποτ και τα διάφορα άλλα χημικά που πετάνε στην ατμόσφαιρα και τι επιπτώσεις φέρουν όλα αυτά στον άνθρωπο και στο περιβάλλον........

( * Αυτό το βίντεο θα πρέπει να μεταφραστεί στα Ελληνικά. Όποιος μπορεί να βοηθήσει προς ενημέρωση του κόσμου . Ευχαριστώ. )




NSA / CSS



NATIONAL SECURITY AGENCY
CENTRAL SECURITY SERVICE

ΟΙ ILLUMINATI ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ........

ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ.



Διαβάστε προσεκτικά τα όσα αναφέρουν στην επικλησή τους αυτοί που προσκυνάνε τον Σατανά σχετικά με την επιστήμη........






Στην Arizona των Η.Π.Α στη πόλη Marana βρίσκεται στρατιωτική βάση της NSA, δίπλα σε αεροδόμιο και δίπλα σε εγκαταστάσεις H.A.A.R.P



ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ H.A.A.R.P........

ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ.......

ΔΕIΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ H.A.A.R.P και συγκρίνετε τις ομοιότητες με τις εγκαταστάσεις στην παραπάνω φωτογραφία..........




Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ NSA........


DEVIL ILLUMINATI



ΑΠΟ ΠΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 3/6/2010


ILLUMINATI NSA/CSS - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ - Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ - ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - 666.



Την λέξη illuminati αν την γράψουμε ανάποδα θα προκύψει η λέξη itanimulli.

Αν αυτήν την λέξη την μεταφέρουμε σαν διεύθυνση στο διαδίκτυο, δηλαδή www.itanimulli.com Θα μας οδηγήσει στην σελίδα της NSA/CSS ( National security agency) & ( Central security service) http://www.nsa.gov/

ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΕΡΦΟ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ.....ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ.

( ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ , ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ....κ.α )


Είναι η μηχανή που θα έχει ο Αντίχριστος στα χέρια του όταν θα έρθει σαν παγκόσμιος ηγέτης να υποδουλώσει την ανθρωπότητα.

Και με μια τέτοια μηχανή παρακολούθησης και ελέγχου μας οποιαδήποτε προσπάθεια αντίστασης σε ένα δικτατορικό καθεστώς θα είναι μάταιη.

Για αυτό και πρέπει να αρνηθούμε όλα αυτά τα ηλεκτρονικά συστήματα που θα ενημερώνουν το θηρίο (Υπερυπολογιστή )



για κάθε μας κίνηση
, όπως τα RFID CHIP ,ηλεκτρονικά διαβατήρια, ηλεκτρονικές ταυτότητες , πιστωτικές κάρτες, ηλεκτρονικές κάρτες υγείας , κινητά τηλέφωνα, internet , ηλεκτρονικη κάρτα e-pass διοδίων , κ.α.

Δεν είναι τυχαίο πως όλα τα ηλεκτρονικά αυτά συστήματα ασφαλείας έχουνε σχέση με τον αριθμό 666 που αναφέρεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη κεφ 13 στιχοι 15-18

Όπως για παράδειγμα το www = 666





Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΡΗΤΤΟ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΖΩΗΣ.



Δείτε το καταπληκτικό βίντεο που ακολουθεί, για να καταλάβετε το μέγεθος της συνομωσίας, και πως μέσα από το HOLLYWOOD ( Ιερό ξύλο )!!! Δείχνουν τα όσα έχουν σχεδιάσει να συμβούν. Μιλάμε για στιγνούς εγκληματίες που βρίσκονται έξω και καθορίζουν το μέλλον μας , και το μέλλον των παιδιών μας.

Είναι απίστευτο πως ακόμα δεν αντιδράμε όσο δυναμικά θα έπρεπε σε μια τέτοια θανατηφόρα απειλή για την ζωή μας την σωματική και περισσότερο για την ζωή της ψυχής μας που είναι αιωνία.




ILLUMINATI
MYSTERY BABYLON TEXE MARRS PART-1



ILLUMINATI
MYSTERY BABYLON TEXE MARRS PART-2



ILLUMINATI
MYSTERY BABYLON TEXE MARRS PART-3



ILLUMINATI
MYSTERY BABYLON TEXE MARRS PART-4



ILLUMINATI
MYSTERY BABYLON TEXE MARRS PART-5



ILLUMINATI
MYSTERY BABYLON TEXE MARRS PART-6




ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ
EKΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ,ΠΡΟΣΕΥΧΗ
ΝΗΣΤΕΙΑ,ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
ΜΕΤΑΝΟΙΑ,ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.


Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ

Get this widget | Track details | eSnips Social DNA



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες