Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΕΩΣ ΤΙΣ 4ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12/12/2010 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΔΙΝΩΝΤΑΣ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 4 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝΕ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΩΣ Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΗ ΚΑΝΕΙΣ.

ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
ΠΑΤΕΡΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΟΥΛΑΤΣΙΩΤΗΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ......


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΛΚΙΣ 9-22/11/2010 ΠΑΤΕΡΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΟΥΛΑΤΣΙΩΤΗΣ from westrock on Vimeo.

ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣΕΠΕΙΓΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 12/12/2010 ΚΑΙ ΩΡΑ 6μ.μ ΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ ΑΧΑΡΝΩΝ.....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ BLOG ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΥΜΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΝΑΟ,ΑΙΣΧΟΣ - ΜΑΣΟΝΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες