Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2010

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ - ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ - ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΕΣ - Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΩΝ.....

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ.......
ΚΑΙ ΜΕΤΑ..........

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ......ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟΙ.ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ
ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ....

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ,ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ........

Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ......

Το κορμί σας ας σας το καύσουν, ας σας το τηγανίσουν, τα πράγματά σας ας σας τα πάρουν, μη σας μέλη, δώστε τα, δεν είναι εδικά σας. Ψυχή και Χριστός σας χρειάζεται. Ετούτα τα δύο όλος ο κόσμος να πέση, δεν μπορεί να σας τα πάρη, έξω αν τύχη και τα δώσετε με το θέλημά σας. Αυτά τα δύο να τα φυλάγεται να μην τύχη και τα χάσετε».

Αποκάλυψη Κεφ.13 στίχοι 15-18

15 Και του δόθηκε να δώσει πνεύμα στην εικόνα του θηρίου, ώστε και να λαλήσει η εικόνα του θηρίου και να κάνει ώστε όσοι δεν προσκυνήσουν την εικόνα του θηρίου να σκοτωθούν. 16 Και κάνει σε όλους, στους μικρούς και στους μεγάλους, και στους πλούσιους και στους φτωχούς, και στους ελεύθερους και στους δούλους, να δώσουν σε αυτούς χάραγμα πάνω στο χέρι τους το δεξί ή πάνω στο μέτωπό τους. 17 Και να μη δύναται κανείς να αγοράσει ή να πουλήσει παρά μόνο όποιος έχει το χάραγμα, δηλαδή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του. 18 Εδώ είναι η σοφία: όποιος έχει νου ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου, γιατί είναι αριθμός ανθρώπου. και ο αριθμός του είναι χξς ( εξακόσια εξήντα έξι. )

Αποκ. 14:9

Και ένας τρίτος άγγελος τους ακολούθησε, λέγοντας με δυνατή φωνή: Όποιος προσκυνάει το θηρίο και την εικόνα του, και παίρνει το χάραγμα επάνω στο μέτωπό του ή επάνω στο χέρι του.

Αποκ. 14:10

θα πιει κι αυτός από το κρασί τού θυμού τού Θεού, που είναι κερασμένο ανόθευτο μέσα στο ποτήρι τής οργής του· και θα βασανιστεί με φωτιά και θειάφι μπροστά στους άγιους αγγέλους και μπροστά στο Αρνίο.


Αποκ. 14:11

και ο καπνός τού βασανισμού τους ανεβαίνει σε αιώνες αιώνων· και δεν έχουν ανάπαυση ημέρα και νύχτα όσοι προσκυνούν το θηρίο και την εικόνα του, και όποιος παίρνει το χάραγμα του ονόματός του.


ΜΗΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ
ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ....


ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΙΩΝΙΑ.

ΤΟ ΣΩΜΑ ΧΩΜΑ ΕΙΝΑΙ , ΚΑΙ
ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ.....

ΕΝΩ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΝΟΗ ΘΕΟΥ
ΕΧΕΙ ΖΩΗ ΑΙΩΝΙΑ.....

ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ....

ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ.....

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - Η ΖΩΣΑΝ ΠΙΣΤΗ from westrock on Vimeo.
ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

EKΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ,ΠΡΟΣΕΥΧΗ
ΝΗΣΤΕΙΑ,ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
ΜΕΤΑΝΟΙΑ,ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες