Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ - ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ




ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
του Θεολόγου Κεφάλαιο ΙΓ΄


Αποκ. 13,17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.

Αποκ. 13,17 Και δια να θλίψη και ταλαιπωρήση τους Χριστιανούς, πειθαναγκάζει, κανείς να μη ημπορή να αγοράση η να πωλήση, εκτός εκείνων που έχουν το χάραγμα και την σφραγίδα του θηρίου, η οποία σφραγίς είναι το όνομα του θηρίου η ο αριθμός, που συμβολίζουν τα γράμματα του ονόματός του.

Αποκ. 13,18 Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς.



Αποκ. 13,18 Εδώ είναι η θεία σοφία· εκείνος που έχει φωτισμένον και καθαρόν νουν ας υπολογίση το σύνολον των αριθμών, που συμβολίζουν τα γράμματα του ονόματός του. Διότι είναι αριθμός ονόματος ανθρώπου. Και ο αριθμός αυτός, που βγαίνει, από την άθροισιν των γραμμάτων λαμβανομένων ως αριθμών, κατά το ελληνικόν σύστημα, είναι εξακόσια εξήκοντα εξ η χξστ'.
Είναι δε το όνομα του Αντιχρίστου
.




Από τον Απρίλιο του 2011 θα μπορούν να προμηθεύονται τη νέα φορο-κάρτα από τις τράπεζες οι φορολογούμενοι που ενδιαφέρονται να απαλλαγούν από τη συλλογή των αποδείξεων.



Όπως είπε στην εκπομπή "MEGA Σαββατοκύριακο" ο γενικός γραμματέας πληροφοριακών συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών Διομήδης Σπινέλλης, σε πρώτη φάση η χρήση της θα είναι προαιρετική.( Όπως κάνανε και με τον ΑΜΚΑ στην αρχή. )

"Όποιος δεν θέλει να μαζεύει αποδείξεις και να τις αθροίζει, αναλαμβάνουν οι τράπεζες να συλλέγουν στοιχεία για εμάς... Αυτά μπαίνουν αυτόματα στη φορολογική δήλωση, επομένως στο τέλος του χρόνου, εκείνοι που έχουν ηλεκτρονική σχέση με το taxis, μπορούν να μπουν στο Διαδίκτυο και να δουν στον λογαριασμό τους ό,τι έχουν χρεωθεί" ανέφερε ο κ. Σπινέλλης.

Η φορο-κάρτα θα φέρει μαγνητική ταινία, θα μοιάζει όπως η χρεωστική και το κάθε μέλος της οικογένειας θα έχει τη δική του.

Η μεταφορά των δεδομένων θα γίνεται με απλό τρόπο. Η φοροκάρτα θα περνά από το μηχάνημα των πιστωτικών καρτών,

* ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ( Η συσκευή ανάγνωσης και εγγραφής δεδομένων των πιστωτικών καρτών θα χρησιμοποιείται και για την φοροκάρτα......

Με δεδομένο το παραπάνω οι κωδικοί ασφαλείας αναγνώρισης των καρτών αφού θα αναγνωρίζονται από το ίδιο μηχάνημα χωρίς καμμιά μετατροπή, θα είναι οι ίδιοι.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤOI ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ;

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ )



η τράπεζα θα ενημερώνεται για τη συναλλαγή και θα μεταβιβάζει τα στοιχεία στο ΚΕΠΥΟ.

Με τη φορο-κάρτα οι τράπεζες δεν θα συλλέγουν στοιχεία για τους καταναλωτές, θα ενημερώνονται όμως για τον τζίρο των επιχειρήσεων.

Στα τέλη του 2011 η φορο-κάρτα θα ενσωματωθεί στην κάρτα του πολίτη, η οποία θα έχει ένα τσιπακι στο όποιο θα υπάρχουν στοιχεία όπως το ΑΦΜ, ο ΑΜΚΑ, ο αριθμός δημοτολογίου, ταυτότητας και διαβατηρίου. Στην μια όψη της θα υπάρχει δακτυλικό αποτύπωμα και φωτογραφία του κατόχου.


Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΟΥΛΑΤΣΙΩΤΗΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ........




ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 6 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.......



ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΟ ALTER.......



ΣΤΟ BLUESKY........





ΣΧΕΤΙΚΑ LINK

Βήμα Πληροφόρησης & Διαλόγου & Συγκεντρώσεις κατά της Κάρτας Πολίτη 06.02.2011 στην Αθήνα & 12.02.2011 στη Λάρισα

ΟΙ YOUTUBERS ΣΤΟΝ
ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΑΓΩΝΑ......




ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ.......


Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!!!!

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΛΑΠΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ, ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ κ.α ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ RFID CHIPS.....




ΕΡΕΥΝΑ - ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ-PHIL SCHNIEDER-ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ - ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ " ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ " - ΜΑΓΕΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ - ΜΑΓΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ - ΓΚΡΙΖΟΙ - Α.Τ.Ι.Α

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΚΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΚΑΔΗΜΟΣ 9-22/11/2010

Η ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΚΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΡΑΒΕΛ 29/11/2009ΑΜΚΑ -

Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΚΑ 11/12/2009 - ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΑΜΚΑ Ορθόδοξος σύλλογος ΑΓΙΟΣ ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 6/12/2009



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες