Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 6/2/2011 - ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ




Με την βοήθεια του Θεού πραγματοποιήθηκε στις 6/2/2011 η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος ενάντια στην κάρτα του πολίτη και την ηλεκτρονική διακυβέρνηση ( Σκλαβιά της ψυχής και του σώματος από τον Αντίχριστο ) .

Οι χριστιανοί Ορθόδοξοι κατέκλυσαν την πλατεία Συντάγματος και έδωσαν έτσι το μήνυμα πως ακόμα στην Ελλάδα υπάρχει η φλόγα της Ορθοδόξου πίστεως και της αγάπης στον κύριο ημών Ιησού Χριστό.

Οι αντίχριστες δυνάμεις προσπαθούν εδώ και πολλά χρόνια να εξαφανίσουν από τους Έλληνες την πίστη, την αγάπη για την πατρίδα και την ιστορία μας. Έχουν καταφέρει μεγάλα πλήγματα όντως, αλλά δεν έχουν καταφέρει να πετύχουν τον σκοπό τους παρόλα τα μέσα που διαθέτουν ( Τηλεόραση, Μ.Μ.Ε ,μόδα, χρήμα , μαγεία ,κα )

Με αντίξοες συνθήκες εδώ και περίπου 25 χρόνια που ξεκίνησε αυτός ο αγώνας κατά των αντίχριστων δυνάμεων με πρωτοστάτες τον μακαριστό αρχιεπίσκοπο κ.κ Αυξέντιο του πατρίου εορτολογίου ,τον πατέρα Νεκτάριο Μουλατσιώτη και το Ελληνορθόδοξο κίνημα σωτηρίας ΕΛ.ΚΙ.Σ έχουμε φτάσει μέχρι και σήμερα με την βοήθεια του Θεού σε μια πραγματικά πάρα πολύ δύσκολη εποχή να αγωνιζόμαστε ακόμα ενάντια σε όλα αυτά .



Ο αγώνας δεν είναι εύκολος.

Χρειάζεται να έχουμε ειλικρινή αγάπη για τον Θεό, τον κύριο ημών Ιησού Χριστό. Να έχουμε ταπείνωση και πολύ υπομονή , γιατί είναι πολλές φορές μεγάλη η πίκρα που παίρνουμε ειδικά από τους πολύ κοντινούς μας ανθρώπους , φίλους ,συγγενείς, συναγωνιστές.

Στις μέρες μας υπάρχει αρκετή ενημέρωση σχετικά με την νέα παγκόσμια τάξη του αντιχρίστου και τα συστήματα υποδούλωσης της ψυχής μας το κυριότερο ,αλλά και του σώματος ,που βρίσκονται σε πλήρη ανάπτυξη και εφαρμογή .Πριν 15-20 χρόνια όποιος μίλαγε για αυτά τα θέματα στην καλύτερη περίπτωση θεωρούνταν γραφικός ακόμα και από ιερείς και ανθρώπους της εκκλησίας.

ΟΜΩΣ…….

ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ

Και ο κύριος ημών Ιησούς Χριστός που ήρθε και μαρτύρησε για εμάς , δεν θα αφήσει τα πρόβατα του έτσι εύκολα να τα φάει ο λύκος , ο οποίος λύκος είναι και εκτός αλλά και εντός της μάνδρας……..

Ο αγώνας αυτός είναι πνευματικός ,και για να μπορέσουμε να αντισταθούμε στα σχέδια του Αντιχρίστου μέχρι τέλους θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι με τον Θεό , μέσα στην μία αγία και καθολική εκκλησία ζώντας την μυστηριακή ζωή.

ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

EKΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ,ΠΡΟΣΕΥΧΗ
ΝΗΣΤΕΙΑ,ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
ΜΕΤΑΝΟΙΑ,ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ

Χωρίς τα παραπάνω κανένας αγώνας που κάνουμε δεν θα μπορέσει να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι η σωτηρία της ψυχής μας.


ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΙΛΗΣΑΝ.....



ΠΑΤΗΡ ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ (Ν.Η)

ΠΑΤΗΡ ΜΕΘΟΔΙΟΣ - ΚΑΘΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ
ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ


ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΠΑΤΗΡ ΠΑΥΛΟΣ ΝΤΑΝΑΣ - ΙΕΡΟΚΥΡΗΚΑΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ (Ν.Η)

ΠΑΤΗΡ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΟΥΛΑΤΣΙΩΤΗΣ (Ν.Η)

Ο ΠΡΟΕΡΔΟΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛ.ΚΙ.Σ
Κος ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΤΟΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ" - ΠΑΙΑΝΙΑΣ Κος ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Κος ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΕΚΔΟΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ "ΡΕΣΑΛΤΟ"

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ
ΑΝΝΑΓΕΝΗΣΗΣ Κος ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ


Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ YOUTUBERS

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΝΕΛΗΝΙΟΥ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ Κος ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΑΚΑΛΗΣ

ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΚΡΠΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΑΟΣΤ



ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.......




ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ



ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ



ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ



ΜΕΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ



ΜΕΡΟΣ ΠΕΜΠΤΟ



ΜΕΡΟΣ ΕΚΤΟ


ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ....




ΜΕΡΟΣ ΕΒΔΟΜΟ


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ........


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες