Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ - ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ - ΜΕΤΑΝΟΙΑ




Στην Εκκλησία της Αγίας Τριάδος στην Κάλυμνο, εμφανίζεται θαυματουργικά στην εικόνα της υπεραγίας Θεοτόκου που βρίσκεται στο τέμπλο του ναού , ο Ιησούς Χριστός.

Τον έχουνε δει πιστοί ως νυμφίο με το αγκάθινο στεφάνι
, και όταν κάποιος αδερφός φωτογράφισε την εικόνα, φαινότανε στην φωτογραφία Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.


kalimnos agia triada from NewsKosmos.com on Vimeo.


Ο κύριος ημών Ιησούς Χριστός θέλει να μας δώσει ένα μήνυμα ( όπως και στην Αίγυπτο πριν δυο χρόνια όπου εικόνα του Ιησού έτρεχε αίμα )



Μεγάλη η αποστασία στις μέρες μας, εκτρώσεις, φόνοι, ειδωλολατρία, αδικία , αιρέσεις, οι βαφτισμένοι Χριστιανοί τρέχουν στους μάγους , τις καφετζούδες , τους αστρολόγους, πορνείες , μοιχείες, αμετανοησία, εκμετάλλευση του πλησίον μας, έλλειψη αγάπης……..

ΟΙ ΒΑΦΤΙΣΜΕΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΜΑΡΤΑΝΟΥΜΕ ΠΛΗΓΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ......

Τα μόνα που μπορούν να μας σώσουν είναι να είμαστε μέσα στην μία Αγία , Καθολική ,και Αποστολική Εκκλησία του Χριστού, των Αγίων εννιά Οικουμενικών συνόδων και των Αγίων πατέρων, μακριά από την παναίρεση του Οικουμενισμού και όσους τον υπηρετούν , και μακριά από όλους όσους μας λένε να δεχτούμε όλα τα αντίχριστα συστήματα υποδούλωσης μας, ψυχικής και σωματικής.(Ηλεκτρονικές ταυτότητες, φοροκάρτες ,με το σημείο του ανόμου 666 ,αριθμοποίηση του ανθρώπου )

ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

EKΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ,ΠΡΟΣΕΥΧΗ
ΝΗΣΤΕΙΑ,ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
ΜΕΤΑΝΟΙΑ,ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ



Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΟΣ ΡΩΣΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΘΕΟΥ ΕΙΔΕ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ........




ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ- Η ΖΩΣΑ ΠΙΣΤΗ

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - Η ΖΩΣΑΝ ΠΙΣΤΗ on Vimeo.



ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες