Κυριακή 15 Μαΐου 2011

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ,ΔΕΥΤΕΡΑ 16/5/2011 3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΤΙΣ 1:30 μμ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛ.ΚΟΤΖΙΑ



ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΡΗΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΝΤΑΡΗΣ.....



Μετά από την αδικαιολόγητη δολοφονία του Έλληνα οικογενειάρχη από τους μαροκινούς, τον άγριο ξυλοδαρμό του συνταξιούχου λυκειάρχη με τα 30 ράμματα, από τους αναρχικούς, τους αμέτρητους ξυλοδαρμούς των ηλικιωμένων από τους λαθρομετανάστες , την μόνιμη τρομοκρατία από τις καταλήψεις του παρακράτους των αναρχικών που τελούν υπό μόνιμη κυβερνητική ασυλία.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ να συζητήσει το θέμα της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ που μας έχει μετατρέψει όλους σε υποψήφια θύματα και όχι τα πεζοδρόμια , την ανθοφύτευση και άλλες ασυναρτησίες.

Είναι χρέος και επιτακτική ανάγκη η συγκέντρωση διαμαρτυρία έξω από το Δημαρχείο ώστε να ασκηθεί πίεση στη λήψη απόφασης –μέτρων στο Δήμο της Αθήνας και ειδικά στο 6ο ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ .

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ το δικαίωμα στην ζωή που είναι ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ.

Γιατί ο αγώνας των Ελλήνων είναι ιερός και ο στόχος είναι η ΕΠΙΒΙΩΣΗ η δική μας, της γειτονιάς μας, της πόλης μας, της Πατρίδας μας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 1.30 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ 3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ .

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ:

ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ΠΛ. ΑΤΤΙΚΗΣ , ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, ΠΛ. ΒΙΚΤΟΡΙΑΣ, ΜΟΥΣΕΙΟΥ, ΠΛ. ΑΜΕΡΙΚΗΣ , ΚΥΨΕΛΗΣ, ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ, ΚΟΛΩΝΟΥ, ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ, ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ

Σχόλιο: Μόλις πριν λίγο επιβεβαιώσαμε την είδηση σε συνομιλία που είχαμε με μέλος της επιτροπής των κατοίκων και σας καλούν ΟΛΟΥΣ να είστε εκεί για να ασκήσουμε πίεση στο δημοτικό συμβούλιο και να παταχθεί το λαθροέγκλημα.

Οι προβοκατόρικες εκ των υστέρων αντισυγκεντρώσεις υπέρ των λαθροεποίκων γίνονται απλά για να καμφθεί το φρόνημα του Έλληνα αλλά ας έχουν κατά νου πως εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ και Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ



ΠΗΓΗ : http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/05/16052011-3-130.html


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΤΟΠΤΗ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΝΤΑΡΗ - Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 12/5/2011


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες