Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΗΝ ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ - 666
ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ , ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ......ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ( ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΠΤΙΣΜΑΤΟΣ , Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ.....)

....ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΩΠΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΕΛΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΦΟΡΜΕΣ Η ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ Η ΧΡΕΩΣΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ , ΦΟΡΟΚΑΡΤΕΣ ,ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΜΦΥΤΕΥΣΙΜΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ( RFID )ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ.

Η ΤΕΧΝΙΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΙΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ TOY ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.....

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ Η ΧΡΕΩΣΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ....

19/12/2011

Έκπτωση στον Φ.Π.Α. μέσω πιστωτικής, -3% στις αγορές

Η αποτυχία του μηχανισμού είναι δεδομένη, δεν μπορούν να βρουν ποιος κόβει αποδείξεις και ποιος όχι και έτσι βάζουν στο παιχνίδι, πάλι , τον καταναλωτή.

Πως; Υπόσχονται έκτπωση του Φ.Π.Α. 3% δηλαδή όταν οι αγορές γίνονται μέσω κάρτας, όταν δηλαδή ο πωλητής...υποχρεωτικά δηλώνει τη συναλλαγή.

Τι προβλέπεται λοιπόν.

Έκπτωση μέσω μείωσης του Φ.Π.Α. από το 23 στο 20% και αντίστοιχα από το 13 στο 10%.Τόσο η τρόικα όσο και ο ... πρωθυπουργός Ράιχενμαχ φαίνονται σύμφωνοι σύμφωνα με την εφημερίδα “Τα Νέα”.

Το σχέδιο είναι έτοιμο και είναι απλά θέμα χρόνου η εφαρμογή του λένε οι πληροφορίες.

Ο καταναλωτής με τη λογική πληρώνω με πιστωτική στο ταμείο και αμέσως καλύπτω το ποσό στην πιστωτική κάρτα έχει ένα όφελος.

Παράλληλα όμως έρχεται, όπως όλα δείχνουν, και μείωση του ποσού των συναλλαγών με μετρητά. Μέχρι τώρα οι συναλλαγές άνω των 3.000 ευρώ γίνονται μόνο μέσω πιστωτικής κάρτας ή επιταγής, τώρα η σκέψη είναι το ποσό αυτών των συναλλαγών να πέσει στα 1.500 ευρώ.


Διαβάστε τη συνέχεια εδώ: http://greece-salonika.blogspot.com/2011/12/3_19.html#ixzz1gxqeNKv0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ KAI ΤΗΝ ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ......

Η ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

ΒΙΒΛΙΟ - ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΣ - ΑΘΗΝΑΙ 1993 Β'ΕΚΔΟΣΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΛΥΒΑ-ΘΕΟΛΟΓΟΥ-ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ-ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ.......


ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ - Β' ΕΚΔΟΣΗ 1993


Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ
ΤΟ 666 ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ......

ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ BLOG ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΤΗΝ.....

Τρίτη, 23 Μαρτίου 2010

Η χρήση του πλαστικού χρήματος
θα χτυπήσει την παραοικονομία......


ΑΘΗΝΑ 04/03/2010

Η περαιτέρω χρήση του πλαστικού χρήματος στην Ελλάδα, που έχει πολύ μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης, μπορεί να επιφέρει σημαντικό χτύπημα στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και στην ενίσχυση της διαφάνειας στις συναλλαγές, με ότι θετικό συνεπάγεται αυτό στην δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε, ανέφεραν τραπεζικά στελέχη-μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Visa Hellas σε συνάντηση που είχαν με δημοσιογράφους.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο Νίκος Καμπανόπουλος, γενικός διευθυντής της Visa, από την εμπειρία του εξωτερικού, χώρες στην Ευρωπαϊκή Ένωση με σημαντική χρήση των καρτών πληρωμών στις συναλλαγές έχουν πολύ χαμηλότερα ποσοστά παραοικονομίας. Γενικότερα, σύμφωνα με μελέτη της ΕΕ έχει εκτιμηθεί ότι το κόστος διαχείρισης των μετρητών ισούται με περίπου 2% του ΑΕΠ, έτσι στην περίπτωση της χώρας μας 5 δισ. ευρώ ευρώ θα ήταν εφικτό να κερδίσει το δημόσιο από την αντικατάσταση των μετρητών από το πλαστικό χρήμα.

Στο πλαίσιο αυτό τα τραπεζικά στελέχη κρίνουν θετικό το μέτρο που έχει ανακοινωθεί, ότι όλες οι συναλλαγές άνω ενός ποσού θα πρέπει υποχρεωτικά να γίνονται μέσω καρτών πληρωμών ή δίγραμμων επιταγών από το 2011. Παράλληλα εκτιμούν ότι σημαντικό όφελος θα προκύψει και από την επέκταση της χρήσης του πλαστικού χρήματος και από οργανισμούς του Δημοσίου, όπως συμβαίνει ευρέως στο εξωτερικό.


ΠΗΓΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

Η ΚΥΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDEBERG ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ
ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΑΥΤΑ ΣΧΕΔΙΑ Η ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΝ ;

ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ
ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ
ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ
ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

ΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ.....ΠΟΛΥ ΣΧΕΤΙΚΕΣ
ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΚΟΝΕΣ.
ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ;

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ....ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΩΝ
ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ


ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ
EKΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ,ΠΡΟΣΕΥΧΗ
ΝΗΣΤΕΙΑ,ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
ΜΕΤΑΝΟΙΑ,ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.


Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ

ΤΑ ΕΠΤΑ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ
ΟΔΗΓΟΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΩΣΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ......


ΠΟΛΙΤΙΚΗ - KAI ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ - Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ : ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΝΤΟΥ.....


Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση - Ο Μεγάλος Αδερφός - 666


ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ 666 ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΣΕ ΑΥΤΕΣΔεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες