Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2011

ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ - ΒΛΑΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ - ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ
ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΜΠΑΡΟΥΝΗ, π. ΥΦΗΓΗΤΟΥ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΜΠ ( ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ) ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΥΠΩΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ.....
( ΚΙΝΗΤΑ, ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ, ΠΥΛΩΝΕΣ ΔΕΗ, ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΑΞΟΝΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ κ.α )

ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΤΟΥΜΕ....

ΠΗΓΗ : ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΟΡΑΜΑ
ΤΕΥΧΟΣ 85 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2011

ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙΕΣ-ΒΛΑΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ Π


ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ Κου ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ"ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.....

ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΟ 1931 ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΑΘΟΛΟΓΟ ΤΟΝ DR COMELIOUS RHOADS ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΡΟΚΦΕΛΕΡ....ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΞΑΡΙΑ 666 ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ,ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.....

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΤΥΠΟΙ , ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ......
ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΙΣ 6/1/2010....


ΣΤΑΥΡΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΡΩΤΕ
ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑΤΙ......Το σημείο του Σταυρού και η Ορθόδοξη Προσευχή έχουν την ικανότητα να εξουδετερώνουν μικρόβια ισχυρίζονται Ρώσοι επιστήμονεςΜόσχα, 17 Μαρτίου, Πρακτορείο Interfax.....

Επιστήμονες ισχυρίζονται πως έχουν αποδείξει πειραματικά τις θαυματουργικές ιδιότητες του Σημείου του Σταυρού και της Προσευχής.«Έχουμε εξακριβώσει πως το παλαιό έθιμο του «σταυρώματος» του φαγητού και του ποτού προ του γεύματος περιέχει ένα βαθύτατο μυστικό νόημα. Πίσω του βρίσκεται και το πρακτικό αποτέλεσμα: το φαγητό κυριολεκτικά εξαγνίζεται, εν ριπή οφθαλμού. Πρόκειται για ένα μέγα θαύμα, το οποίο συμβαίνει καθημερινά», δήλωσε η φυσικός Αγγελική Μαλαχόφσκαγια, σε άρθρο της εφημερίδας «ΖΗΙΖΝ» την περασμένη Παρασκευή.

Η Μαλαχόφσκαγια μελετά αυτή την δύναμη του Σταυρού με την ευλογία της Εκκλησίας επί δέκα περίπου έτη. Είχε ήδη πραγματοποιήσει μεγάλο αριθμό πειραμάτων, τα οποία επιβεβαιώνονταν κατ’ επανάληψη, πριν προβεί στην δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων τους.

Αποκάλυψε ειδικότερα τις μοναδικές ιδιότητες που αποκτούσε το νερό μετά από την ευλογία του από την Ορθόδοξη Προσευχή και τον Τύπο του Σταυρού. Η μελέτη επίσης αποκάλυψε μια νέα και μέχρι πρότινος άγνωστη ιδιότητα του Λόγου του Θεού να μεταβάλει την ίδια την δομή του νερού, καθιστώντας την οπτική του πυκνότητα μεγαλύτερη, στην περιοχή του υπεριώδους φάσματος, γράφει η εφημερίδα.

Οι επιστήμονες έχουν επαληθεύσει την επίδραση του «Πάτερ Ημών» και του Ορθοδόξου Σημείου του Σταυρού επάνω σε παθογόνα βακτηρίδια. Χρησιμοποιήθηκαν δείγματα νερού από διάφορους αποταμιευτήρες - πηγάδια, ποτάμια, λίμνες - για την έρευνα αυτή. Όλα τα δείγματα είχαν κάποια μορφή σταφυλόκοκκου - ένα κολοβακτηρίδιο. Απεδείχθη όμως, πως όταν προφέρθηκε το «Πάτερ Ημών» και τυπώθηκε το Σημείο του Σταυρού επάνω από τα δείγματα αυτά, ο αριθμός των επικίνδυνων βακτηριδίων μειωνόταν, κατά επτά, δέκα, εκατό, ακόμα και περισσότερο από χίλιες φορές.

Τα πειράματα αυτά πραγματοποιήθηκαν με τέτοιον τρόπο, ώστε να αποκλείεται κάθε πιθανότητα αυθεπιβολής. Η προσευχή προφερόταν και από πιστούς και μη-πιστούς, όμως ο αριθμός των παθογόνων βακτηριδίων σε ποικίλα περιβάλλοντα με διαφορετικές ομάδες βακτηριδίων πάλι μειωνόταν, σε σχέση με τα δεδομένα αναφοράς.

Οι επιστήμονες επίσης απέδειξαν την ωφέλιμη επίδραση της Προσευχής και του Σημείου του Σταυρού επί των ανθρώπων. Όλοι οι συμμετέχοντες στα πειράματα διαπίστωσαν μια εξισορρόπηση στην πίεση του αίματος και τους δείκτες του αίματος να βελτιώνονται. Η δε εκπληκτική διαπίστωση ήταν πως όλοι δείκτες άλλαζαν, ανάλογα με το είδος θεραπείας που ήταν αναγκαία - οι υποτασικοί παρατήρησαν άνοδο στην δική τους πίεση, ενώ στους υπερτασικούς μειωνόταν η πίεση.

Επίσης παρατηρήθηκε πως αν το Σημείο του Σταυρού γινόταν πρόχειρα, με τα τρία δάχτυλα ενωμένα ατάκτως ή να τοποθετούνται έξω από τα απαραίτητα σημεία - το κέντρο του μετώπου, το κέντρο του ηλιακού πλέγματος και στις κοιλότητες του δεξιού και του αριστερού ώμου - το θετικό αποτέλεσμα ήταν σημαντικά πιο αδύναμο, ή απουσίαζε τελείως.

Πηγή: http://www.interfax-religion.com/?act=news&div=1173


ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΗΣΤΡΑΠΕΖΗΣ

Πρὶν καὶ μετὰ τὰ γεύματα

Τὸ μεσημέρι πρὶν τὸ φαγητό.

Ἀρχίζουμε μὲ τὸ Πάτερ ἡμῶν ... Δόξα Πατρί... καὶ νῦν... Κύριε, ἐλέησον, 3 φο-ρὲς καὶ τὰ ἑξῆς:

Χριστέ, ὁ Θεὸς ἡμῶν, εὐλόγησον τὴν βρῶσιν καὶ τὴν πόσιν τῶν δούλων σοῦ, ὅτι ἅγιος εἰ πάντοτε, νῦν καὶ ἀεὶ καὶ εἰς τοὺς αἰῶνας τῶν αἰώνων. Ἀμήν.

Μετὰ τὸ φαγητό.

Εὐχαριστοῦμεν σοί, Χριστὲ ὁ Θεὸς ἡμῶν, ὅτι ἐνέπλησας ἡμὰς τῶν ἐ-πιγείων σοῦ ἀγαθῶν. μὴ στερήσῃς ἡ-μὰς καὶ τῆς ἐπουρανίου σοῦ βασιλείας. Ἀλλὰ ὡς ἐν μέσῳ τῶν μαθητῶν σου παρεγένου Σωτήρ, τὴν εἰρήνην διδοὺς αὐ-τοῖς, ἐλθὲ καὶ μεθ ἡμῶν καισῶσον ἡ-μᾶς.

Δόξα σοι ὁ Θεός. Δι εὐχῶν...

Τὸ βραδὺ πρὶν τὸ δεῖπνο.

Φαγόντες πένητες καὶ ἐμπλησθήσον-ται. καὶ αἰνέσουσι Κύριον οἱ ἐκζητουν-τεςαυτον. ζήσονται αἱ καρδίαι αὐτῶν εἰς αἰῶνα αἰῶνος.
Δόξα Πατρί... καὶ νῦν... Κύριε, ἐλέησον (3) Χριστὲ ὁ Θεός, εὐλόγησον τήν τράπεζα των δούλων σου...Δι’ εὐχών.

Ἄν ὑπάρχει κληρικός λέμε Πάτερ άγιε εὐλόγησον.

Μετὰ τὸ δεῖπνο

Εὔφρανας ἡμάς, Κύριε, ἐν τοῖς ποιήμα-σί σου, καὶ ἐν τοῖς ἔργοις τῶν χειρῶν σου ἠγαλλιασάμεθα. Ἐσημειώθη ἐφ ἡ-μᾶς τὸ φῶς τοῦ προσώπου σου, Κύριε. ἔδωκας εὐφροσύνην εἰς τὰ καρδίας ἡ-μῶν, ἀπὸ καρποῦ σίτου οἴνου καὶ ἐλαίου ἐνεπλήσθημεν. Ἐν εἰρήνῃ ἐπὶ τὸ αὐτῷ κοιμηθησόμεθα καὶ ὑπνώσομεν. ὅτι σὺ μόνος Κύριε,. κατὰ μόνας ἐπ ἐλπίδι κα-τώκοισας ἡμᾶς.

Δι' εὐχῶν...ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ
ΓΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΩΣΗΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ.......

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 11/5/2011 Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΜΕ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗΔεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες