Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΥΛΑΤΟ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ - ΜΑΓΕΙΑ - ΠΛΑΝΗ


Στην φωτογραφία είναι ο Παναγιώτης Τουλάτος και δίπλα του με το βελάκι , ο πρώην φίλος και συνεργάτης του που κάνει τις αποκαλύψεις στο βίντεο που ακολουθεί......

Η γνωριμία τους έγινε μετά το 1990......


ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΥΛΑΤΟ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ . ΔΕΧΘΗΚΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ....

.....Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥΛΑΤΟΣ....ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.


ΣΕΙΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΥΛΑΤΟΥ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ , Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΥΛΑΤΟΥ , ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΟΥΛΑΤΟ......


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥΛΑΤΟΥ ΑΠΟ
ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ - ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 1ο ΜΕΡΟΣ




ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥΛΑΤΟΥ ΑΠΟ
ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ - ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 2ο ΜΕΡΟΣ



ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥΛΑΤΟΥ ΑΠΟ
ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ - ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 3ο ΜΕΡΟΣ



ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥΛΑΤΟΥ ΑΠΟ
ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ - ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 4ο ΜΕΡΟΣ

16/3/2011

Watch live streaming video from peristeriradio at livestream.com


* ΑΠΟ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - Βούκαλης Σπυρίδων.

Επειδή διάβασα κάποια σχόλια που αφορούν τον αδελφό Αποστόλη που αποκαλύπτει κάποια πράγματα για τον Παναγιώτη Τουλάτο, θέλω να σας πω τα εξής.

Ο αδερφός Αποστόλης για το μόνο που δεν ενδιαφέρεται πραγματικά είναι η δημοσιότητα και αυτό σας το λέω μετά μεγάλης βεβαιότητας . Το μόνο που έχει να κερδίσει από αυτό είναι μόνο προβλήματα. Πραγματικά είναι άνθρωπος που θα μπορούσε να έχει πολλά λεφτά αν ήθελε γιατί γνωρίζει πολλές τέχνες και είναι πραγματικά ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος . Όμως έχει επιλέξει να ζει πολύ απλά και με αρκετές δυσκολίες μακριά από τον κόσμο, ειδικά μετά από αυτά που πέρασε και που είδε.

Τώρα για όσους κοροϊδεύουν τα περί μαγείας και τι μπορεί να σου κάνει κάποιος που ασχολείται με αυτά αν δεν είσαι μέσα στην εκκλησία του Χριστού με εκκλησιασμό , προσευχή, νηστεία, μετάνοια, εξομολόγηση, θεία κοινωνία....πραγματικά εύχομαι να μην χρειαστεί να το πάθετε όσοι τα περιγελάτε για να καταλάβετε.

Το μόνο που μπορεί να φυλάξει τον άνθρωπο από όλα αυτά είναι ο Ιησούς Χριστός, και να είμαστε μέσα στην μια αγία καθολική και αποστολική εκκλησία του, και να ζούμε σαν Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Να ομολογούμε την πίστη όχι μόνο με τον λόγο μας , αλλά και με τις πράξεις μας.

Ο Ιησούς Χριστός είπε ότι το καλό το δέντρο μπορούμε να το καταλάβουμε από τον καρπό που κάνει...........

Ο κύριος Παναγιώτης Τουλάτος αν θέλει να απαντήσει μέσω κειμένου η βίντεο ,στα όσα λέει ο αδερφός Αποστόλης και να εν συνεχεία να τα δημοσιεύσω στην σελίδα πολύ ευχαρίστως.

Να πώ και κάτι τελυταίο. Πως τέλειος δεν είναι κανένας , ούτε εγώ, ούτε ο Αποστόλης , ούτε ο Παναγιώτης Τουλάτος, παρά μόνο ο Θεός. Για αυτό υπάρχει και η μετάνοια που αν είναι ειλικρινής πραγματικά είναι το μεγαλύτερο θαύμα στον κόσμο.

Με εκτίμηση ο διαχειριστής του BLOG - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ Βούκαλης Σπυρίδων



ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ BLOG-NEA ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 10/3/2011......




Ἀποφάσεις τῆς Συνοδικῆς Ἐπιτροπῆς ἐπί τῶν Αἱρέσεων

Περί τῆς ὀργανώσεως «Ἥλιον Φῶς»
(20.4.2000)

Στήν Ἐπιτροπή ἀπευθύνθηκε καί ὁ ἀρχηγός τῆς ὁμάδος «Ἥλιον Φῶς» κ. Παναγιώτης Τουλᾶτος.

Ὁ κ. Τουλᾶτος, ἀρχηγός τῆς ὁμάδος «Ἥλιον Φῶς», ἀπέστειλε τήν ἀπό 1.3.99 ἐπιστολή πρός τόν Μακαριώτατον Ἀρχιεπίσκοπον Ἀθηνῶν καί Πάσης Ἑλλάδος κ. Χριστόδουλον μέ τήν ὁποία δηλώνει ὅτι «οὐδέποτε ἀπομακρύνθηκα ἀπό τά δόγματα τῆς Ἐκκλησίας μας» καί ζητεῖ τήν «ἀποκατάστασή του στούς κόλπους τῆς Ὀρθόδοξης Ἐκκλησίας».

Τό αὐτό ἐζήτησε ἐξωδίκως καί μέ Δήλωση-Πρόσκληση (1.11. 99) καί Δήλωση-Ἐπιστολή (21.2.2000) γιά «ἄδικες καί ἀνυπόστατες σέ βάρος μου κατηγορίες ὡς εἰδωλολάτρη καί αἱρετικό», καί ζητεῖ τήν διαγραφή τοῦ ὀνόματός του ἀπό τόν κατάλογο τῶν ὁμάδων τῶν ἀσυμβιβάστων πρός τήν Ὀρθόδοξη Πίστη.

Ἡ Ἐπιτροπή ἐπί τῇ βάσει τοῦ βιβλίου τοῦ κ. Τουλάτου μέ τίτλο «Τά ἀρχεῖα τῆς χαμένης γνώσης» καί ἄλλων στοιχείων στή διάθεσή της, ἐθεώρησε «ἀνεπαρκῆ τά προσκομισθέντα νέα στοιχεῖα τῶν ἐγγράφων τοῦ Παναγιώτη Τουλάτου» καί δέν προέβη στόν ἀποχαρακτηρισμό τῆς ὁμάδος του ὡς ἀσυμβιβάστου μέ τήν Ὀρθόδοξη Πίστη.

Ὁ κ. Τουλᾶτος ὑποστηρίζει ὅτι ὁ Γραμματεύς τῆς Σ.Ε. ἐπί τῶν αἱρέσεων π. Κυριακός Τσουρός, καταθέτοντας ὡς μάρτυρας κατά τίς ἀνακρίσεις πού ἔγιναν ἐναντίον τοῦ κ. Τουλάτου τό 1996, κατηγορουμένου γιά προσηλυτισμό κατά συρροήν, εἶπε ὅτι «δέν προέκυψαν σοβαρές ἐνδείξεις ὅτι ἐγώ ἐτέλεσα τίς ὡς ἄνω ἀξιόποινες πράξεις». Ἐπειδή τά λεγόμενα τοῦ κ. Τουλάτου εἶναι ἀναληθῆ, παρατίθεται τό κείμενον τῆς καταθέσεως τοῦ Γραμματέως τῆς 'Επιτροπῆς πρός ἄρσιν πάσης ἀμφιβολίας:

«Ἐκ τῶν στοιχείων πού ἔχω, οἱ ἀπόψεις τίς ὁποῖες ἐκφράζει στά ἄτομα πού τόν ἐπισκέπτονται στό σπίτι του, εἴτε στίς συνάξεις πού πραγματοποιεῖ στό σπίτι του, πάντα ἐκ μέρους τῆς Ἐκκλησίας, θεωροῦνται ἀσυμβίβαστες μέ τήν Ὀρθόδοξη πίστη καί ὅτι παραπλανοῦν τό ὅποιο ἀκροατήριό του. Παραδείγματος χάριν, κηρύσσει τήν μετενσάρκωση, ἡ ὁποία εἶναι ἐντελῶς ἀσυμβίβαστη πρός τίς δοξασίες τῆς Ἐκκλησίας μας, συνδυάζει ἀποκρυφιστικά στοιχεῖα καί Ἑρμητικά κείμενα μέ προφητεῖες τῆς Παλαιᾶς Διαθήκης καί ἄλλα.

Οἱ ἀκροατές του ἔχοντας προφανῶς ἄγνοια τῶν λεπτομερειῶν τῆς θρησκείας μας, ἀκούγοντας τόν ἄνθρωπο αὐτό νά λέει προφανῶς μέ εὐφράδεια τά ὅσα τούς λέει, τόν θαυμάζουν μέ ἀποτέλεσμα νά συχνάζουν στό σπίτι του καί νά ἀκοῦν τά κηρύγματά του καί ἀνύποπτα ἀποδέχονται τίς ἀπόψεις αὐτές πού ἐπαναλαμβάνω εἶναι ἀσυμβίβαστες μέ τήν ὀρθόδοξη πίστη. Τά ἀνωτέρω ἐκτεθέντα εἶναι φανερό ὅτι δέν μποροῦν νά στοιχειοθετήσουν τήν ἔννοια τοῦ προσηλυτισμοῦ ἀπό νομικῆς τουλάχιστον πλευρᾶς, καθόσον ἐλλείπουν τά στοιχεῖα πού μοῦ λέτε δηλαδή τό στοιχεῖο τοῦ ἐξαναγκασμοῦ, τῆς μετά φορτικότητος μεταδόσεως τῶν ἀπόψεων καί δοξασιῶν του καθόσον δέν ὑπάρχουν στοιχεῖα γιά αὐτά τά πράγματα καί δέν μποροῦν νά ἀποδειχθοῦν. Ἡ Ἐκκλησία ἁπλῶς ἔχει ὑπόψη τήν περίπτωσή του καί ἐκλαμβάνει τό ἄτομο αὐτό ὡς μή ἀπηχοῦν στίς ὀρθόδοξες διδασκαλίες».

http://www.ecclesia.gr/greek/holysynod/commitees/heresies/apof_epitr_ilion.html



- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ
ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ......

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/666.html

Ζ: Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΥΛΑΤΟ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ. ΚΑΙ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΟΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΚΛΑΙΓΑΝ ΕΙΣ ΤΟ «ΤΕΙΧΟΣ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΩΝ» ΟΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ.

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥΛΑΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΑΥΤΟ ΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΠΕΛΟ «ΚΙΠΑ». ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.


(σημείωση ιστολογίου: "Ο Παναγιώτης Τουλάτος προσκυνά φορόντας ραββινικό εβραικό κιπα στον τοίχο των δακρύων του ναού του Σολομώντος". Τη φωτογραφία (την οποία προφανώς θα τράβηξε ο επίσης παρόν και προσκυνητής στο «τείχος των δακρύων» χαφιές Σπύρος Χατζη-Σπυρόπουλος) είχε στο αρχείο του ο ίδιος ο Σπυρόπουλος εις τα προσωπικά CD του, τα οποία περιείχαν και κείμενα της Ο.Ε.Α. τα οποία σκοπίμως ποτέ αυτός δεν ανάρτησε δημοσίως:

Εικόνα 1


Εικόνα 2

Εικόνα 3


- Άρθρο στην Ελευθεροτυπια :

Τον πίστευαν γιατί ήταν... μετεμψύχωση του Αγίου Ιωάννη

Τους έλεγε -σύμφωνα με το κατηγορητήριο- ότι είναι μετεμψύχωση του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου ή του Μεγάλου Αλεξάνδρου ή του Αρχάγγελου Μιχαήλ. Το χειρότερο όμως είναι ότι, όπως ισχυρίστηκαν στο ακροατήριο, κάποιοι τον πίστεψαν.

Η υπόθεση μοιάζει απίστευτη -βγαλμένη μέσα από την καθημερινότητα αμερικανικών κωμοπόλεων- όμως όπως άκουσαν όσοι βρίσκονταν στο ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών, είναι υπαρκτή και τέθηκε υπό την κρίση της Δικαιοσύνης.

Ο κατηγορούμενος παρουσιάστηκε στο ακροατήριο, με μια απόλυτη άρνηση για τα όσα ακούγονταν από τους μάρτυρες, ενοχλημένος από τα όσα λέγονταν σε βάρος του, κέρδισε την εισαγγελική απαλλακτική πρόταση που έκρινε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία τέλεσης αδικήματος, όμως οι δικαστές του επέβαλαν ποινή 7 ετών με αναστολή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο κατηγορητήριο......
....ο κ. Τουλάτος εμφανιζόταν ως... μετεμψύχωση του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου και έπειθε τα -φερόμενα ως- θύματά του να του δίνουν χρήματα για να φτιάξει κοινόβιο στην περιοχή της Αμφιλοχίας.

Η αίθουσα του δικαστηρίου θύμιζε εκκλησία -από άποψη ησυχίας- καθώς όλοι παρακολουθούσαν με αυξημένο ενδιαφέρον ακόμη κι έναν ιερέα να υποστηρίζει ότι «ακολουθούσε πιστά τις εντολές του και έφτασε στο σημείο να πουλήσει το σπίτι του για να του δώσει χρήματα, τα οποία πήρε πίσω μετά από πολλά χρόνια».

«Λυπάμαι για μένα» είπε ένας έμπορος όταν ο πρόεδρος του δικαστηρίου παρατήρησε ότι «δεν αρκούσαν οι ικανότητες του κατηγορουμένου αλλά χρειαζόταν και αυτιά έτοιμα να ακούσουν».

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του αρνήθηκε τις πράξεις που του αποδίδονται, όπως βέβαια και τους ισχυρισμούς των καταγγελλόντων ότι παρίστανε τον Αγιο Ιωάννη ή άλλο άγιο. «Είναι αρρωστημένες καταστάσεις αυτές», είπε προβάλλοντας ως ισχυρισμό ότι τα χρήματα του εδόθησαν με τη μορφή δανείου για να εκδώσει ένα βιβλίο. Ο εισαγγελέας πείστηκε από τον κατηγορούμενο, όχι όμως και οι δικαστές, που τον καταδίκασαν ομόφωνα για το αδίκημα της «απάτης». Μετά την έκδοση της απόφασης ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 12/11/2004




- ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ........

http://webwar3.gr/index.php?topic=7080.0

Υπονόμευση της Ελληνικής Εθνικής
Ασφαλείας υπό του Ιωάννη Φουράκη


Ανακοίνωση προς το κοινό των Ελλήνων.

Εν Αιγίω, 01/01/2004.

Θέμα 1: Υπονόμευση της Ελληνικής Εθνικής
Ασφαλείας υπό του Ιωάννη Φουράκη.

Ο υπογράφων την παρούσα ανακοίνωση, Σπυρόπουλος Σπυρίδων, γνωστοποιώ εις το κοινό των Ελλήνων ότι κατά την περίοδο 1990 έως 1994 εις συναντήσεις που είχαμε μαζί του σε σπίτια φίλων στην περιοχή Περιστερίου Αττικής, ήτοι στο σπίτι του ζεύγους Σπύρου Δετά και της Παναγιώτας Κουτροπούλου και στο σπίτι του ζεύγους Βασίλη Αρβανίτη και Γεωργίας Μούργελα (το πρώτο σπίτι ήταν τυχαία επιλογή ενώ το δεύτερο ήταν επιλογή του Παναγιώτη Τουλάτου με σκοπό συγκεκριμένο και πρόθεση δόλια και που δεν θα εξιστορηθεί εδώ), καθώς και σε πολλές επισκέψεις στο σπίτι του μόνος μου ή με άλλους ενδιαφερόμενους για τα Ελληνικά θέματα, και κυρίως ανησυχούντες τότε για τα περιγραφόμενα γεγονότα που υποτίθεται θα γίνουν από την ομάδα Έψιλον και τον αρχηγό της, όπως αυτά περιγράφοντο κυρίως στο βιβλίο του «Τα (προ)μηνύματα των Δελφών»,

“….εκ Θείας Βουλής και Προνοίας, δια να δομηθεί η έκ των της Οικουμένης Αμφικτυόνων επιζητούμενη Θεία αιτία και προσχηματική αφορμή, δια:.…”,

“.…της προς Ανατολάς και Δυσμάς ακαθέκτου των ΠΑΝΕΛΛΗΝΩΝ επαναπορεύσεως….”.

Στις συζητήσεις αυτές ο Ιωάννης Φουράκης ερωτηθείς κατ’ επανάληψη «πόσο βαθιά στο εσωτερικό της Ασίας θα φτάσει στην προς ανατολάς ακάθεκτη πορεία του ο Άνακτας των Ελ-λήνων (Παλαιολόγος-Δραγάζης) τον Ελληνικό Στρατό της (Νοτίου) Ελλάδος (διότι βόρειος Ελλάς και Δωδεκάνησα δεν θα υπάρχουν, λόγω της αναφερόμενης στο βιβλίο του απωλείας των υπό των εχθρών μας)»,

“….κατακτήσωσιν οι Τούρκοι τας Νήσους του Αιγαίου… καθώς και οι Σλαύοι την Θεσσαλονίκην και τας κυριωτέρας πόλεις της κεντρικής Μακεδονίας….”,

καθώς και στην ερώτηση «γιατί ο Άνακτας θα πάει πρώτα προς ανατολάς και όχι προς δυσμάς αφού και ο ίδιος στα βιβλία του γράφει ότι οι Η.Π.Α. το N.A.T.O. και η E.O.K. είναι τα κυρίως όργανα των Σιωνιστών»,

απάντησε πως «είτε το θέλομεν είτε όχι, πρέπει πρώτα να ελευθερωθεί ο Προμηθέας αφού δεν κατάφεραν να το κάνουν οι προηγούμενοι Ηρακλής, Περσέας, Μ. Αλέξανδρος, οπότε πρέπει ο επερχόμενος Άνακτας των Ελ-λήνων να οδηγήσει νικηφόρα την στρατιά των ΠΑΝΕΛΛΗΝΩΝ πέραν της αόρνου πέτρας των Ιμαλαϊων ή ορίων του Θιβέτ»,

ήτοι εντός του εδάφους της κυρίως Κίνας, το οποίον, όπως μας έλεγε, είναι Ελληνικό και αποδεικνύεται από τους εκεί ομόαιμους με εμάς πληθυσμούς οι οποίοι και θα βοηθήσουν τον Έλ-ληνα άνακτα στην πορεία του.

Επομένως αποδεικνύεται πως ότι με δήθεν (κατασκευασμένη) “….Θεία αιτία και προσχηματική αφορμή….” θα οδηγήσει ο Άνακτας τον ΠΑΝΑΛΛΗΝΙΟ στρατό εναντίον του στρατιωτικού αμυντικού-επιθετικού άξονος Ρ.Ι.Κ. (Ρωσίας-Ισλαμικών κρατών-Κίνας), ώστε όλοι αυτοί να έχουν το άλλοθι της αντεπιθέσεως και γενοκτονίας πρώτον των Ελλήνων, και έπειτα των συνακολούθων Ευρώπης και Η.Π.Α., καθώς και όσους συμμάχισαν μαζί του καθ’ οδόν όπως η Ινδία (του άξονος Θιβέτ-Ινδίας-Μογγολίας).

Αναφέρω εδώ χωρίς να έχω ζητήσει την συγκατάθεσή τους τα περισσότερα άτομα που παρευρίσκοντο μπροστά σε αυτές τις συζητήσεις, βασιζόμενος στην πεποίθηση ότι όποιος έχει γνώση ενεργειών Υπονόμευσης της Ελληνικής Εθνικής Ασφαλείας πρέπει να γνωστοποιεί αυτές παντού χωρίς να ρωτάει αν είναι σύμφωνος ο οποιοσδήποτε, καλός, κακός, φοβισμένος, επηρεασμένος, δειλός, θαραλέος, πονηρός, έξυπνος, κλπ. Τα άτομα αυτά ήταν σε όλες ή σε μέρος αυτών των συζητήσεων παρόντα. Όσοι δε δεν ήταν παρόντες σε μία συζήτηση ενημερώνονταν μέσα σε λίγες ώρες από τους υπόλοιπους.

Σπύρος Σπυρόπουλος, Ευθυμία Τσιμάρα, Σπύρος Δετάς, Παναγιώτα Κουτροπούλου, Ανδρέας Πετράκης, Βαρβάρα Γαρυφαλάκη, Κων/να Σκαρτσίλα, Γεωργία Μούργελα, Βασίλης Αρβανίτης, Νίκος Αρβανίτης, Λάμπρος Λιβιτσάνος, Τασία Λιβιτσάνου, Πέτρος Καραλάζος και αρκετοί άλλοι.

Και όχι μόνον θυμούνται τα ανωτέρα λεγόμενα του Ιωάννη Φουράκη, αλλά θυμούντε και τις πάρα πολλλές ολονύχτιες συζητήσεις μεταξύ μας στην προσπάθειά μας να βγάλουμε άκρη σε όλα αυτά τα λεγόμενα και ταχέως επερχόμενα.

Θέμα 2: Υπονόμευση Ελληνικών Οικογενειών και Υπονόμευση Ελληνοκεντρικών Ομάδων υπό του Ιωάννη Φουράκη.

Όλοι δε οι αναφερόμενοι μετείχαν στις συναντήσεις αυτές συνήθως οικογενειακώς, με τα παιδιά τους μαζί, φανερώνοντας και με αυτόν τον τρόπο την αγνή τους πρόθεση να μάθουν κάτι για τα τόσο ανησυχητικά μελλούμενα, κινούμενοι από το εσωτερικό συν-αίσθημα της φιλοπατρίας ως γνήσιοι Έλληνες και Ελληνίδες.

Ο Ιωάννης Φουράκης με μεθοδεύσεις και μηχανοραφίες κυρίως διασποράς ζηζανίων, κατάφερε και έπληξε την Ελληνοκεντρική ιδεολογική συνοχή όλων αυτών των ατόμων, και πολλών άλλων που δεν αναφέρονται εδώ, χρησιμοποιόντας μεθόδους άγνωστες σε όλους μας τότε. Οί μέθοδοι αυτοί ήταν κυρίως βρώμικος πόλεμος από δεκάδες τηλεφωνήματα, η διασπορά ψευδών στοιχείων, και η μετατροπή ατυχώς μερικών σε πρακτόρων του με διπλή αποστολή, ήτοι την αμφίδρομη ροή πληροφοριών από εμάς προς αυτόν και από αυτόν προς εμάς. Έτσι από την μία μάθαινε τα πάντα και από την άλλη διέσπειρε ότι βόλευε στην κάθε περίπτωση.

Τις μεθόδους δε αυτές χρησιμοποιεί ακόμη και σήμερα μέσω του Διαδικτύου, με δήθεν προκλήσεις συζητήσεων, ερωτήσεων, απαντήσεων κλπ. Η ικανότητά του στην διάσπαση σε σημείο μίσους των παρευρισκομένων κοντά του είναι μοναδική.

Επομένως αναφέρομαι σε Σατανικά Εγκληματικό εγκέφαλο μεμυημένο όπως καυχώμενος ο ίδιος αναφέρει και σε βιβλία του και σε συνεντεύξεις του και σε ομιλίες του σε μυστήρια του Πανός, (Ιερέας του Πανός), με ειδικότητα στην διασπορά προπαγανδιστικών ειδήσεων και πληροφοριών αποσυντονισμού και διαλύσεως ομάδων, συλλόγων, φίλων, και γενικά ανθρώπων μεταξύ τους.

Ένα άλλο πολύ σημαντικό σημείο που πρέπει να αναφέρω είναι ότι σε μία επίσκεψη στο σπίτι του, έπειτα από ξαφνική πρόσκληση του ιδίου νύχτα, εμένα και του Λάμπρου Λιβιτσάνου μας είπε αφήνοντάς μας άναυδους, με ύφος αναγγελίας και με τρόπο επισήμου επιλεκτικής γνωστοποιήσεως ότι: «από όλη την ομάδα σας άξια να μυηθεί κρίθηκε μόνο η Τασία (σύζυγος του Λάμπρου), διότι όσο αυτό και αν πονάει τους υπολοίπους μόνο αυτή μπορεί να μυηθεί, διότι όπως διαπιστώθηκε από τους άνωθεν επερχόμενους Θεούς και τους επί Χθόνος (Γής) Μύστες μόνο η Τασία έχει τον Δαίμονα», και συνέχισε «αυτό σημαίνει ότι εσύ Λάμπρο θα δουλέψεις σαν σκυλί να της προσφέρεις τα απαραίτητα να πηγαίνει συχνά σε μια απόσταση μεταξύ Ελευσίνας και Κορίνθου όπου θα μυηθεί, ενώ θα κάνει και ένα παιδί, το οποίο μετέπειτα θα γίνει μύστης». Είπε επίσης ότι «σε αυτό δεν μπορεί κανείς να φέρει αντίρρηση διότι το σίγουρο είναι ότι θα επέλθει καταστροφή σε όποιον αρνηθεί, διότι δεν πρόκειται περί ανθρωπίνου αποφάσεως, έχε δεν υπ’ όψιν ότι γίνεται με σκοπό την επαναγέννηση του Ελληνισμού», και ζήτησε απόλυτο μυστικότητα.

Φυσικά κανείς δεν του είχε ζητήσει από εμας να μυηθεί κάπου, (μόνος του τα έλεγε και τα έγραφε αυτά). Απλώς διευκρινήσεις, πληροφορίες και γνώση ζητούσαμε γι’ αυτά που ο ίδιος έγραφε.

Σε αυτό το σημείο ζήτησε από εμένα να πάω να του πάρω τσιγάρα για να πούν και κάτι άλλο, το οποίο ποτέ δεν έμαθα. Φυσικά το σχέδιό του το ανέτρεψε η ίδια η Τασία ή οποία έφερε αντίσταση με την στάση της σε όλα αυτά, καθώς επίσης και η κοινοποίηση του γεγονότος από εμένα στα υπόλοιπα μέλη της παρέας.

Επίσης προσπάθησε να κάνει το ίδιο και σε άλλη μία γυναίκα της παρέας την Παναγιώτα Κουτροπούλου, εκμεταλευόμενος το ότι αυτή δεν μπορούσε να κάνει παιδιά, και υποσχόμενός της έμεσα και άμεσα ότι αυτό με την βοήθεια των επερχομένων θεών θα ξεπεραστεί. Φυσικά και η ίδια αντέδρασε αρνητικά αλλά και ο άνδρας της καθώς και εγώ, όσο φυσικά μου επετράπει, διότι ο Φουράκης ταυτόχρονα ζητούσε να εφαρμόζεται ο νόμος της σιωπής για το οτιδήποτε, οπότε συνήθως εύρισκα στόματα κλειστά.

Τελικά ευτυχώς δεν συμμετείχε (απ’ ότι γνωρίζω) κάποιο θηλυκό μέλος της ομάδος σε κάτι τέτοιο.

Εδώ πληροφοριακά αναφέρω ότι εκείνες τις ημέρες έγινε γνώστης και ο Τουλάτος του θέματος τούτου, και έδειξε να γνωρίζει αρκετά για τα τεκταινόμενες τεκνοποιήσεις-τελετές στην περιοχή της Ελευσίνας, και επειδή και αυτός ήθελε όλη την πίτα δική του από την πλευρά του, διαφώνησε στο να πάει η οποιαδήποτε γυναίκα να συμμετάσχει σε τέτοιες τελετές.

Επίσης και ο φίλος και συνεργάτης και διορθωτής ορθογραφικώς και συντακτικώς μεγάλου μέρους του βιβλίου «τα (προ)μηνύματα των Δελφών», πρώην δικηγόρος και νύν Αστρολόγος και συγραφέας βιβλίων και άρθρων αποκρυφισμού και αριθμολεξίας και αστρολογίας, και τελικά απατεών υπό την καθοδήγηση Ιωάννη Φουράκη, Παύλος Κυράγγελος, εξαπατήσας εμένα και την σύζηγόν μου για θέμα που δεν θα αναπτύξω εδώ, του έλεγε μεταξύ σοβαρού και αστείου, φυσικά ορμώμενος από την θέση του Εσωτερικού Χριστιανισμού που πρέσβευε και πρεσβεύει σε πολλές συνεντεύξεις του (Τρίτο Μάτι κλπ. περιοδικά, όπως ο Χριστός ήταν Έλληνας και άλλα τέτοια). «Φουράκη αυτά που πάτε και κάνετε στην Ελευσίνα είναι καθαρός Σατανισμός», και άλλα τέτοια, ενώ ο Φουράκης του έκανε νοήματα να μην ακούω εγώ.

Τμήμα των παραπάνω έχω καταθέσει στην ασφάλεια Αθηνών όταν διεξάγετο έρευνα για την δράση των παραθρησκευτικών ομάδων και κυρίως εναντίων του Παναγιώτη Τουλάτου, ύστερα από αίτηση αστυνομικής έρευνας που ζήτησε η Ιερά Σύνοδος με επικεφαλής τον Αντώνιο Αλεβιζόπουλο, οι οποίοι όμως δεν έκαναν απολύτως τίποτα αυτεπάγγελτα, ίσως παγιδευμένοι από την λάθος τακτική που πρότεινε ο Αλεβιζόπουλος να διωχθούν για λάθος αδικήματα ο Τουλάτος και άλλοι, με αποτέλεσμα μόνο τον διασυρμό εκατοντάδων θυμάτων των παραθρησκευτικών οργανώσεων, σε τηλεοράσεις και δικαστήρια ως μάρτυρες, και έτσι την καταγραφή τους στην ασφάλεια σαν συμμετέχοντες σε παραθρησκευτικές οργανώσεις, δίνοντάς τους μόνο την λύση να μπούν στο Ορθόδοξο πλήρωμα για να συνέλθουν υπό την παρακολούθηση και καθοδήγηση πνευματικού, ενώ όλοι οι αρχηγοί των Αιρέσεων και Παραθρησκειών στην Ελλάδα παραμένουν απείραχτοι και μάλλον προστατευόμενοι. Ένα πρόσωπο αρκετά “σκληρό” σε αυτή την προσπάθεια της εκκλησίας να απορροφήσει το σύνολο των εξαπατηθέντων και να τεθεί υπό πνευματικό έλεγχο ήταν και η Βικτωρία Ντακγουνάκη.

Στον Παναγιώτη Τουλάτο ο Ιωάννης Φουράκης το 1992 έντεχνα μας προώθησε διαφημίζοντάς τον ως Μύστη εξ Ανδρομέδας προερχόμενο, ο δε Τουλάτος εκμεταλευόμενος τα παλιά έντυπα της Ο.Ε.Α. μας παρουσιάστηκε ώς άγιος και ώς μύστης και ώς γνώστης αυτών των τόσο σοβαρών πληροφοριών σε σημείο που να λέει ότι αυτός έδωσε τις πληροφορίες στην Ο.Ε.Α., μέχρι που τελικά αυτο-παγιδεύτηκε διότι άρχισε να διδάσκει δημόσια σε εμφανίσεις του σε κοινό, κείμενα Χριστιανικών αποκλίσεων της Ο.Ε.Α. τα οποία τυχαίως εγώ του τα παρείχα σε τμήματα.

Εκεί έγινε αντιληπτός ότι ψεύδεται ασύστολα διότι από την μία ζήτησε σε εμένα να μην λέω σε κανέναν τίποτα για τα έντυπα, και από την άλλη στις ομιλίες-διδασκαλίες του αναφωνούσε ότι ο Θεός του δίνει αυτές τις πληροφορίες, ενώ του τις έδινα εγώ ώς απλός μεταφορέας.

Το παρόν παραδίδω στον Ιωάννη Καραγεωργίου ως αρχικό κείμενο ελαχίστης προσφοράς και ανταπόδωσης των όσων έχει προσφέρει ο ίδιος και η Ο.Ε.Α. με αγώνα άνω των 20 ετών, στους Έλληνες, αλλά και σε εμένα προσωπικά, ώστε να το διαχειριστεί όπως αυτός νομίζει ότι είναι καλύτερο για την πατρίδα μας, υιοθετώντας την άποψη ότι “η καλύτερη θέση πολέμου είναι αυτή που κάνει την μεγαλύτερη ζημιά στον εχθρό”, και στον Ωρίωνα Δημητρακόπουλο κυρίως για λόγους προσωπικής του αυτοάμυνας εις περίπτωση δεχθεί βρώμικη επίθεση με ψεύτικες κατηγορίες και μηνύσεις.

Είθε να επικρατήσει η Αλήθεια και οι Άριστοι.


Σπυρόπουλος Σπύρος

Αναλυτής/Προγραμματιστής Η/Υ.



- Ο Ιωάννης Φουράκης παραδέχτηκε λίγο πρίν το
τέλος της ζωής του πως ήτανε ένας απατεώνας.......



Φουράκης: ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και ΜΑΣΟΝΟΙ !!! δειτε το video Κεραυνός εν αιθρία!! ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ - ΜΑΣΟΝΟΙ - ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ



'Ολοι οι αιρετικοί καθ΄ολα
ορθόδοξοι είναι αλλά εν τινι σφάλλουν.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ.......


ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΑΠΙΣΤΕΥΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ “Lady Bird” Τaylor Johnson


ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ

ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΥΝΝΑΛΑΓΩΝ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ....



2 σχόλια:

Unknown είπε...

Αγαπητέ φιλέ, παντα , πέρα απο το προσωπικό μας σχεδιο και πίσω απο αυτό ,είναι το σχεδιο του Θεού .Εγώ θυμάμαι οτι ο Τουλατος ,έκανε πριν 22+ χρόνια καποιες εκπομπές με τον άλλο υποτίθεται αμαρτωλό ,τον Κώστα Μυλωνά ,προειδοποιούσαν ολους εμας για τα νέα έγγραφα που τώρα λέτε όλοι εσείς .
κλείνω λεγοντας ,μια φράση του Χριστού "μην κρινετε ινα μην κριθειτε" .-

ΒΟΥΚΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ είπε...

Αγαπητέ φίλε @mpafiasmenos danaos , γνωρίζω τα όσα λες για τον κύριο Τουλάτο και για τις σημαντικές αποκαλύψεις του κατά το παρελθόν. Αυτό όμως είναι το ένα κομμάτι....το άλλο κομμάτι είναι οι αιρέσεις που κατά καιρούς δημόσια κηρύττει , όπως η αίρεση της επανενσάρκωσης της ψυχής. Σε ότι έχει να κάνει με την επώνυμη καταγγελία του πρώην συνεργάτη του που τυγχάνει να τον γνωρίζω και προσωπικά και γνωρίζω πως κανένα απολύτως όφελος δεν είχε από αυτές τις αποκαλύψεις, και πίστεψέ με δεν είναι άνθρωπος που ψάχνει να γίνει διάσημος.Ότι είπε το είπε επειδή έχει περάσει αρκετές άσχημες καταστάσεις μαζί με την οικογένειά του , και δεν θέλει να περάσουν και άλλοι άνθρωποι τα ίδια. Ας δει ο κόσμος και ας κρίνει. Όπως θα είδες έχω βάλει και τις απαντήσεις του κου Τουλάτου. Και το "μη κρίνετε ίνα μη κριθήτε" που λες....περί βίου εστίν και ου περί πίστεως όπως μας λέει ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος.

Ετικέτες