Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

3ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ - ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ 23 ΜΑΙΟΥ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝΕ ΣΕ ΝΑΥΑΓΙΟ - ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ


Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Milliyet το Ισραήλ είναι έτοιμο να επιτεθεί εναντίον του Ιράν σε περίπτωση που οι συνομιλίες της 23ης Μαίου μεταξύ της Τεχεράνης και της ομάδας Ρ5+1 καταλήξουν σε ναυάγιο.......

 

ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΙΡΑΝ 
3ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
.....Η τουρκική εφημερίδα επικαλείται πληροφορίες από τον ισραηλινό τηλεοπτικό σταθμό Channel 10 δημοσιογράφος του οποίου φέρεται να έχει πάρει συνεντεύξεις από Ισραηλινούς στρατιωτικούς και οι οποίοι αποκάλυψαν μέρος των σχεδίων του Ισραήλ.

Δεκάδες ισραηλινά μαχητικά με φορτία βομβών, μαχητικά συνοδείας, αεροσκάφη εναέριου ανεφοδιασμού, αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου και ελικόπτερα με καθήκοντα έρευνας και διάσωσης μάχης θα πάρουν μέρος στην επιχείρηση, η οποία έχει ως στόχο την εξουδετέρωση του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν.

Τα αεροσκάφη F-15I "Ra'am" αναμένεται να είναι η «αιχμή του δόρατος» της ισραηλινής δύναμης καθώς είναι τα αεροσκάφη με τη μεγαλύτερη ακτίνα δράσης αναφέρεται στο δημοσίευμα. Επιπρόσθετα ισραηλινά UAV Eitan και Heron αναμένεται να είναι επίσης μέρος της επιθετικής δύναμης.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ακόμη πως οι οικογένειες των πιλότων που θα πάρουν μέρος στην επίθεση έχουν ήδη μετακινηθεί σε φυλασσόμενες περιοχές.

Το Channel 10 αναφέρει πως η ισραηλινή Αεροπορία είναι έτοιμη να καταφέρει μια επίθεση «σύντομη και επαγγελματική» γνωρίζοντας πως δεν έχει τη δυνατότητα για πλήρη εξουδετέρωση του ιρανικού πυρηνικού προγράμματος, ενώ έχει προϋπολογίσει και το ποσοστό των πιθανών απωλειών από την επιχείρηση.

Τέλος οι Ισραηλινοί εκτιμούν πως η επίθεση στο Ιράν μπορεί να προκαλέσει την άμεση αντίδραση της φιλο-ιρανικής Hezbollah στο νότιο Λίβανο κάτι που μπορεί να καταλήξει σε ένα γενικευμένο πόλεμο στο νότιο Λίβανο ύστερα από 30 χρόνια.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 


 ΤΟ 1871 Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΠΑΙΚ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ 33ου ΒΑΘΜΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΤΟΙΜΑ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ  ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ.....

ALBERT PIKE






                                    

Πιο συγκεκριμένα.....
Για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο είχε πει πως πρέπει να έρθει για να μπορέσουν οι ιλλουμινάτι να ανατρέψουν τους τσάρους στην Ρωσία και να την καταστήσουν την χώρα του αθεϊστικού κομμουνισμού
Και δυστυχώς πραγματικά έτσι έγινε……..


Για τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο είχε πει πως πρέπει να γίνει για να μπορέσουν οι Σιωνιστές να οικοδομήσουν το κράτος του Ισραήλ στην Παλαιστίνη και ταυτόχρονα θα ισχυροποιούσε τους κομμουνιστές τόσο, ώστε να καταλάβουν την Ευρώπη ( κατέλαβαν τελικά την μισή).


Για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο έχει πει πως θα γίνει στην μέση ανατολή , ανάμεσα στους μουσουλμάνους και στους Εβραίους και θα φέρει τον βιβλικό Αρμαγεδδών…..


Ο Άλμπερτ Πάικ Θεωρεί τις συνέπειες του τρίτου παγκοσμίου πολέμου καταλυτικές, ενώ οι άνθρωποι που θα γλυτώσουν από την αιματοχυσία που θα προκαλέσουν οι χριστιανοί, οι μουσουλμάνοι και οι αθεϊστές , θα αντιδράσουν απέναντι σε αυτές τις θρησκείες και ιδεολογίες και θα είναι τότε έτοιμοι να δεχτούν την παγκόσμια εκδήλωση της θρησκείας του Εωσφόρου.



Έτσι θα εγκαθιδρυθεί η νέα παγκόσμια τάξη και θα επικρατήσει η θρησκεία του Εωσφόρου και της λογικής…….



Ο ΙΡΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΧΜΑΤΙΝΕΤΖΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ.........



ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ Ο 3ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ......


Ο ΙΕΡΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ (ΠΑΤΡΙΟΝ) ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ 3ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ.......

ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΛΗΡΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΞΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΔΕΙΝΑ.......



Η ΚΥΡΙΑ ΑΙΤΙΑ
 ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΔΕΙΝΩΝ........


 


ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
 ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ......



ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ



ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ....... 

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ-Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ-Η ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ-ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ-666


ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟ ΚΛΗΡΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ - ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ - ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ - ΑΜΚΑ - ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ - ΚΑΡΤΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες