Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ - TALMUD - O.T.O (Ordo Templi Orientis) -ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΟΥΔΑΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ - Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ -ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ - Η ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ.



ΤΑ ΛΑΘΗ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ.....


ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΟΥΔΑΙΚΗ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΘΝΟΥΣ ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ....
 
....ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ........

ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ.....

1) Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.. 


2) ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ( ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ   ΗΔΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΑΠΟ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ) 
 

Η ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΘΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.


Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ  ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΑΙΤΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

( Ομιλία γέροντα Ανδριανού του Σιναίτη 
σχετικά με την παναίρεση του Οικουμενισμού )

 

3) ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΚΟΙΝΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ.......

 ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ......

Πρώην φίλος μέλους της δυναστείας Rockfeller αποκαλύπτει τα σχεδιά τους που ο ίδιος ο Rockfeller του αποκάλυψε....

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ.....

 

4) ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΘΕ ΙΔΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ.....

ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ Do What Thou Wilt - ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 
ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.....


 ( Ο Αρχισατανιστής Aleister Crowley , ο οποίος
 έιχε ονομάσει τον ευατό του ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ 666 )

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΓΜΑ Ο.Τ.Ο

Γέννηση και ανάπτυξη του Τάγματος

…… Η ιστορία του Ο.Τ.Ο. ξεκινάει το 1896 , όταν ένας πλούσιος Γερμανός κατασκευαστής σιδήρου που είχε κάνει μεταξύ των άλλων και πολλά ταξίδια στις Ινδίες και στη Μέση Ανατολή για την απόκτηση της πολυπόθητης απόκρυφης γνώσης , ο Karl Kellner ( Frater Renatus 1851 – 1905 ) , αποφασίσε να δημιουργήσει ένα τάγμα που σαν σκοπό θα είχε την αναβίωση της σεξουαλικής μαγείας ( η οποία ο Kellner πίστευε οτι ήταν το πραγματικό μυστικό των Ναιτών ) . Ο Κellner υποστήριξε οτι ανακάλυψε αυτό το μυστικό δόγμα διαμέσου των εκτενών μαθημάτων σεξουαλικής γιόγκας που παρακολούθησε απο τρείς μύστες της ανατολής , δύο ’ραβες ταντριστές ονόματι Μπιμα Σενα Προτάπα και Σρι Μαχατμα Αγκαμία Παραμαχάμσα και έναν Ινδό Σούφι ονόματι Σολιμάν Μπεν Αιφα . Πολλοί υποστηρίζουν οτι για αυτό το λόγο ονόμασε και το τάγμα Ordo Templi Orientis , επειδή προφανώς αναγνώρισε το ηθικό χρέος που είχε στους διδασκάλους του . Ωστόσο άλλοι ερευνητές υποστηρίζουν πως πίσω απο την επιλογή αυτού του ακρωνυμίου υποβόσκει ένα πολύ βαθύτερο νόημα , το οποίο όμως γνωρίζουν μόνο οι υψηλά μυημένοι . Τώρα εάν υπήρξαν όντως οι προαναφερόμενοι διδάσκαλοι ή οχι και αν δίδαξαν στον Kellner τα μυστικά που υποστηρίζει , είναι κάτι που έχει μικρή σημασία . Το γεγονός παραμένει οτι αυτός ο Γερμανός αποκρυφιστής απο κάπου αποκόμησε τη γνώση ενός αξιόλογου συστήματος μαγείας που είχε πολλές ομοιότητες με τον Ταντρισμό και με κάποιες μορφές του Σουφισμού .

Όπως θα έχετε υποψιαστεί ο
Kellner δεν ήταν μόνος σε αυτή τη προσπάθεια , πρίν την απόφαση της ίδρυσης του Ο.Τ.Ο. είχε συνεργαστεί με πολλούς άλλους αποκρυφιστές . Κύριο συνεργάτη του αρχικά είχε τον Θεοσοφιστή και λόγιο του Ροδοσταυρισμού Franz Hartmann . O Hartmann ήταν μία πολύ αξιόλογη και σημαντική προσωπικότητα . Τον αποκαλούσαν με το παρατσούκλι ‘ Dirty Franz ‘ λόγω της γλιστερής εμφανισής του . Είχε πολλές γνώσεις ιατρικής και μαζι με τον Kellner πειρατίστηκαν πάνω στην αλχημεία και στη θεραπεία διαφόρων ασθενειών στο σανατόριο του κοντά στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας . Ο Kellner του εκμυστηρεύτηκε την περιβόητη ανακάλυψη του , το σπουδαίο του κλειδί και μαζί με έναν άλλο σημαντικό συνεργάτη του , τον Theodor Reuss ( Frater Merlin 1855 – 1923 ) προχώρησαν στην ίδρυση του Ο.Τ.Ο. , το οποίο θα ήταν ένα μετα-μασονικό Τάγμα , το οποίο θα δίδασκε τα εσωτερικά Ροδοσταυρικά δόγματα της Ηermetic Brotherhood of Light αλλά και τα κλειδιά του Kellner που επεξηγούν το αληθινό τεκτονικό συμβολισμό . Χαραχτηριστικό παράδειγμα είναι το δημοσίευμα στο Οriflamme ( τεκτονική Επιθεώρηση ) “ Το Τάγμα μας κατέχει το ΚΛΕΙΔΙ που ανοίγει όλα τα Τεκτονικά και Ερμητικά μυστικά , δηλαδή , τη διδασκαλία της σεξουαλικής μαγείας , η οποία χωρίς αμφιβολία εξηγεί όλα τα μυστικά του Ελευθεροτεκτονισμού και όλων των θρησκευτικών συστημάτων”.


O.T.O
ORDO TEMPLI ORIENTIS 
Do What Thou Wilt


( Ο Τραγουδιστής Jay-Z's με το μύνημα- εντολή του Σατανά ,κάνε το θελημά
 σου στην μπλούζα του, το οποίο περνάει "έντεχνα" και στην νεολαία.  )

ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΩΘΟΥΝΕ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝΕ......

.....( ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ,ΤΙΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ, ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ , ΜΟΔΑ ,Κ.Λ.Π )......ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666 ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΚΛΗΡΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΙΣΤΗ. 

ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΤΟΣΑ ΣΗΜΕΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ , ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ  ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.......

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ  ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΙΟΥΔΑΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΑ ΟΠΛΙΣΤΟΥΜΕ  ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ.....

 

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ  ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ, Η ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΙΣΤΗ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑ, ΑΥΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΟΥΔΑΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝΕ.



ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΙΣΟΣ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΥΣ......

ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ  ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΒΛΑΣΘΗΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ......

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κος ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΝΕ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΗΤΑΝΕ ΤΟ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ......

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝΕ......

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝΕ....

ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝΕ.....

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝΕ....

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝΕ.....

ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΣΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝΕ.....


ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝΕ...... 

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΞΑΝΑΚΟΥΣΤΕ 
ΤΑ ΠΑΛΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.... 

ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
 ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝΕ 440.894 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ....


ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΑΠΛΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.....

 

ΑΘΛΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΕΣ......

ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ.

ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΣΟΥΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΣΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ. 

ΤΟΤΕ ΘΑ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ.....


ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΛΕΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ "ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ"....... 


ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ BLOG - HELLENICREVENGE



ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.......
 
 

Σε 15 μέρες έρχεται το Σκοπιανό προς συζήτηση και λύση της ονομασίας σε διεθνές επίπεδο. Να γιατί όλοι λύσσαξαν με την Χρυσή Αυγή με πρώτους τους "Οικολόγους Πράσινους" που ξέρουν και αυτοί και ολόκληρο το προδοτικό και ανθελληνικό διεφθαρμένο σύστημα της μεταπολίτευσης, πως με μία Χρυσή Αυγή στη Βουλή δεν μπορούν να ξεπουλήσουν την Μακεδονία μας... Κανείς τους δεν μιλάει λοιπόν για το 3% των πουλημένων νεογενίτσαρων και πρακτόρων των Σκοπίων, Οικολόγων Πράσινων, μόνο με τη Χρυσή Αυγή ασχολούνται γιατί φυσικά όχι μόνο θα τους χαλάσει τη μανέστρα του ξεπουλήματος αλλά πιθανόν να χειροτονηθούν και από αυτή ακόμα και μέσα στη Βουλή... όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο παρουσίασης του Μαλακεδονικού Λεξικού από τους οικολόγους του κώλου των Σκοπίων... 


 


 ΣΥΡΙΖΑ
Καλά τα οικονομικά, ας πούμε ότι συμφωνούμε, στα εθνικά όμως φέρονται σαν τούρκικο/αλβανικό/σκοπιανό ακροδεξιό κόμμα… (τα ίδια πιστεύουν).
  • Για τη μεταναστευτική πολιτική:

    Κατάργηση του νέου ευρωπαϊκού Συμφώνου για τη Μετανάστευση και το Άσυλο, της λεγόμενης «Οδηγίας της Ντροπής» (Οδηγία για την εναρμόνιση των διαδικασιών επιστροφής υπηκόων τρίτων χωρών).

    Κ α τ ά ρ γ η σ η των σημερινών κέντρων κράτησης αλλοδαπών (προσφύγων και μεταναστών) και δημιουργία ανοικτών κέντρων διαβίωσης με αξιοπρεπείς όρους.

    Κ α τ ά ρ γ η σ η των άτυπων ε π α ν α π ρ ο ω θ ή σ ε ω ν από τον Έβρο και το Αιγαίο. Α π α γ ό ρ ε υ σ η της α π έ λ α σ η ς και της διοικητικής κράτησης των ανηλίκων.

    Ν ο μ ι μ ο π ο ί η σ η και έ ν τ α ξ η στην κ ο ι ν ω ν ι κ ή α σ φ ά λ ι σ η ό λ ω ν των εργαζομένων μεταναστών. Κατοχύρωση των π ο λ ι τ ι κ ώ ν και κ ο ι ν ω ν ι κ ώ ν δ ι κ α ι ω μ ά τ ω ν τους, αποδέσμευση της νομιμοποίησης από ασφαλιστικές προϋποθέσεις, έκδοση πιστοποιητικού γέννησης των παιδιών τους, δικαίωμα ε κ λ έ γ ε ι ν και ε κ λ έ γ ε σ θ α ι στις τοπικές εκλογές για όσους τεκμηριώνουν 5ετή π α ρ α μ ο ν ή στην Ελλάδα, ένταξη των μεταναστών στο οργανωμένο σ υ ν δ ι κ α λ ι σ τ ι κ ό κίνημα.

    Δημιουργία δομών εκμάθησης ελληνική γλώσσας σε όλους τους ενήλικους μετανάστες πρώτης γενιάς, από επαρκώς στελεχωμένα Κέντρα Εκμάθησης Ελληνικής Γλώσσας, που θα λειτουργούν σε Δημοτικό επίπεδο.

    Μαθήματα μητρικής γλώσσας και πολιτισμού για μαθητές μετανάστες στα δημόσια σχολεία, όταν το πλήθος τους υπερβαίνει ένα συγκεκριμένο ποσοστό (π.χ. 8%).

    Χορήγηση πολιτικού άσυλου στους πρόσφυγες. Ι θ α γ έ ν ε ι α σε όσα παιδιά γ ε ν ν ι ο ύ ν τ α ι στην Ελλάδα ή έρχονται σε μ ι κ ρ ή ηλικία. Χορήγηση υ π η κ ο ό τ η τ α ς στους μετανάστες-μετανάστριες ύστερα από 7 χ ρ ό ν ι α παραμονής στη χώρα.


    ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ , Η ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.......

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ κου ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ  ΓΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ 5.800.000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ , ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.......

    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ....

 

 ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ......


 ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ....


ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.......

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΠΩΣ.......


ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΕΙΣΤΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΡΕΣ.....

ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.....ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ. 




TALMUD - JUDALISM BOOK OF HATE



ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.............
ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ. 

ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΑΠΙΟΚΑΝΑΛΑ.....

ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΥΡΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ, Ο ΚΟΥΡΗΣ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΤΟ KONTRA.....

ΟΛΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ . ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΝΕ. ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ......

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ....ΤΟ ΠΩΣ ΜΙΛΑΕΙ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ κ.κ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΕΝΑΣ ΜΑΣΟΝΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ......


ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ....
 





ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ......

ΕΞΩ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ........

ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ Ο ΜΑΣΩΝΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΑΩΝ Κ.Λ.Π ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΔΙΚΟ.....


ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΙΩΠΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ...... .

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ" ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ......

ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.......

 


ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ,EKΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ,ΠΡΟΣΕΥΧΗ
ΝΗΣΤΕΙΑ,ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ,ΜΕΤΑΝΟΙΑ ,ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ





ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ,ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ , ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ,ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ,Η ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.......

ΒΟΥΚΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ.




 ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ.....


ΕΚΛΟΓΕΣ 2012 - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ - ΠΡΩΤΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ - EXIT POLL - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ - ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 2012 - ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΜΕΤΑΝΟΙΑ.......

 

ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΗΣ ΙΟΥΔΑΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΦ΄ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ " ΑΓΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ Ο ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ" ΣΤΟ BLOG - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες