Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΦ΄ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΑΓΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ Ο ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ "κου ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΖΑΚΗ ΣΤΙΣ 8/6/2012 - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΒΛΑΣΦΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΕΣΕΔΑΚΗ - DOXSASUOTHEOS


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΦ΄ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΤΟΥ κου ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΖΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ...... 

" ΑΓΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ Ο ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ "

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΣΑ ΒΛΑΣΦΗΜΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΕΣΕΔΑΚΗΣ - DOXSASUOTHEOS ΓΙΑ ΤΗΝ  ΔΙΩΚΟΜΕΝΗ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ , ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ , ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ , ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ. 

Ο κος ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΖΑΚΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ, ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ  ΜΕΣΕΔΑΚΗ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΠΟΨΕΙΣ.

ΔΥΣΤΙΧΩΣ Ο Κος ΜΕΣΕΔΑΚΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΒΛΑΣΦΗΜΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ.
 

ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ BLOG ΜΑΣ - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ , ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ , Η ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΗΣΟΥΜΕ. 

ΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΨΗ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΟΣΜΙΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ.


ΑΚΟΜΑ......


ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ.....

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2012

ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ
 ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ........

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες