Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΧΗΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΚΥΜΑΤΑ ELF ( ΧΑΜΗΛΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΝΟΥ - MIND CONTROL - ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ
 ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ.

 

 ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ ΜΕ 
ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ....

Ηλεκτρομαγνητικά Κύματα
Οι επιπτώσεις και οι επιδράσεις πάνω στους Ανθρώπους

Ο ανθρωπινος εγκεφαλος παρουσιαζει εκτος της ηλεκτρικης συμπεριφορας και ηλεκτρομαγνητικη.Το φάσμα των Συχνοτήτων που λειτουργεί είναι απο 0.1 HZ εως 64 HZ.Δηλαδή πολύ χαμηλά.

Συνέπειες Ηλεκτρομαγνητικών Κυμάτων στον Άνθρωπο:

Για να μεταβάλει ο οργανισμός μας τα ερεθίσματα που παίρνει από το περιβάλλον σε αισθήματα,βοηθούν και τα εγκεφαλικά κύματα ή αλλιώς συχνότητες.
Σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει σε διάφορες κλινικές οι συχνότητες αυτές έχουν σαν αρχή τους τα νευρικά κέντρα της φαιάς ουσίας και του εγκεφάλου και του νωτιαίου μυελού. Παράγονται δε συνεχώς και ανεξάρτητα από τα εσωτερικά ή εξωτερικά ερεθίσματα.  

Οι συχνότητες αυτές έχουν τάση μερικών δεκάτων του μικροβόλτ 
(1μV = 10 στην -6η V ) και χρησιμεύουν σαν πηγή ερεθιστικότητας οποία αποτελεί παράγοντα επιλογής των ερεθισμάτων που προέρχονται είτε από τον εξωτερικό ,φυσικό μας κόσμο,είτε από τον εσωτερικό,ψυχικό μας κόσμο.
Αυτό αποδεικνύει ταυτόχρονα ότι ο εγκέφαλος δεν είναι ένα αδρανές κέντρο που διεγείρεται μόνον όταν επενεργούν τα διάφορα ερεθίσματα .Οι εγκεφαλικές συχνότητες είναι της τάξης μεγέθους μερικών Hz (μονάδα συχνότητας:1 Hz = 1sec στην 

1) Χωρίζονται δε στις ακόλουθες κατηγορίες.

1) ΔΕΛΤΑ * 0,5 Hz - 4 Hz *Βαθύς ύπνος.
2) ΘΗΤΑ * 4 Hz - 8 Hz *Πρώτο στάδιο ύπνου.
3) ΑΛΦΑ * 8 Hz - 14 Hz *Ηρεμία με συνεχή ετοιμότητα.
4) ΒΗΤΑ * 14 Hz - 30 Hz *Πλήρης εγρήγορση και μεγάλη συγκέντρωση του νου.

Με την παραπάνω διάταξη κατέγραψαν εργαστηριακά τις ακόλουθες κυματομορφές συχνοτήτων .Καταστάσεις ανυσιχίας,συναισθηματικές φορτίσεις έχουν σαν αποτέλεσμα την αύξηση ή και την καταστολή των συχνοτήτων αυτών.
Εδώ βασίζονται και τα διάφορα πειράματα και οι μέθοδοι και
Από την στιγμή οι Ρώσοι είχαν στα χέρια τους αυτήν τις επιστημονική απόδειξη,ότι ο εγκέφαλος παράγει συχνότητες οι οποίες μπορούν να καταγραφούν και κατά συνέπεια να μεταβληθούν .


Πειράματα που έγιναν:

1. Η Φοσαρ αναφέρει στο εν λόγω βιβλίο( Μαγικό Τραγούδι-Συχνότητες για έλεγχο του καιρού και των σκέψεων )τον τρόπο με τον οποίο ο Πούτιν έκανε χρήση του εγκεφάλου των τηλεθεατών, επιρρεάζοντας του ψηφοφόρους υποσυνείδητα με "ειδικό" προεκλογικό κλιπ.

Συγκεκριμμένα ο Καθηγητής Ιgor Smirnov χρησιμοποιόντας ένα ΗΥ αξίας 1,5 εκατομ. δολλαρίων που του έδωσε στη διάθεση του ο Boris Beresowski γίγαντας των ΜΜΕ τοποθέτησε "κάτω" από το σποτ του Πούτιν μία πολύ λεπτή δυσδυάκριτη εικόνα, την οποία είχε "σπάσει" σε 3000 κομμάτια. Κάθε μία εικόνα του σποτ είχε "από κάτω" μόνο ένα από αυτά τα κομμάτια της εικόνας. Όμως σύμφωνα με τον καθηγητή Smirnow, "το υποσεινήδειτο τα ενώνει πολύ εύκολα σε μία εικόνα" . Για κάθε λεπτό της εκπεμπόμενης προεκλογικής καμπάνιας ο υπολογιστής του Smirnow χρειαζόταν 6 ώρες υπολογισμού, ώστε να κρύψει τέλεια την "χειραγώγιση" (manipulation)

Σύμφωνα με την ίδιο καθηγητή είναι πολύ εύκολο να επιρρεαστεί υποσεινήδητα και με άλλους τρόπους ο άνθρωπος τόσο μέσω της τηλεόρασης όσο ακόμη και μέσα από το ραδιόφωνο.
Μελέτες έχουν αποδείξει πως ο εγκέφαλος επιρρεάζεται κυρίως από αυτά τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που μοιάζουν με αυτά που χρησιμοποιεί και ο ίδιος, δηλαδή εξαιρετικά χαμηλές συχνότητες κάτω από 100Hz στον τομέα των κυμάτων ELF.

2. Στη γερμανία έγινε δύο φορές μαζική
"πλύση εγκεφάλου" μέσω ραδιοφώνου:

)Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2002 (31 Δεκ. 2001) στο Βερολίνο, ο ραδιοφωνικός σταθμός RS2 (94,3), εξέπεμπε καθ' όλη τη διάρκεια του πρωτοχρονιάτικου "ρεβεγιόν" (από τις 18:00μμ) μιας και τον άκουγαν εκείνη την ώρα πέρα από τους άλλους ακροατές, όλοι όσοι είχαν συγκεντρωθεί στο Brandenburger Tor για να γιορτάσουν και οι τηλεθεατές που παρακολουθούσαν τη συγκεριμένη αναμετάδοση -ένα σήμα "ευτυχίας" (ήτανε λέει το δώρο τους για ένα ευτυχισμένο 2002).
Πως? Παράλληλα με τη μουσική "έπαιζε απο κάτω" συναιχώς ένας βόμβος συγκεκριμένης συχνότητας ανάμεσα στα 13,5 και 14,5Hz, η οποία επιρρεάζει τον εγκέφαλό κάτι σαν ναρκωτικό τύπου extasy.
 
O ίδιος ο σταθμός σε έρευνες που έγιναν είπε πως δεν γνώριζε τυχόν αρνητικές επιδράσεις του "βόμβου" μιας και το "πείραμα" τους προτάθηκε από την αμερικανική συμβουλευτική εταιρία, με την οποία συνεργάζονται και πως τα τεχνικά στοιχεία τα έχουν εκείνοι....

) Πάλι μέσω ραδιοφώνου, στη Στουτκάρδη αυτή τη φορά, στις 10 Απριλίου 2002, το Hit-Radio-Antenne-Lustbombe, έγινε το μεγαλύτερο ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ (!!!) πείραμα της περιοχής (και όχι μόνο!)
Από τις 7:05 το πρωί αργά μετά τα μεσάνυχτα εξέπεμπαν και πάλι μία συχνότητα, ένα παλλόμενο όμως βόμβο αυτή τη φορά, ο οποίος παλλόταν σε αρμονικά διαστήματα ανά 40Ηz με μάξιμουμ τα 80 και επιρρέαζε αυτή τη φορά την υπόφυση, όπου παράγεται και η ορμόνη προλακτίνη, η οποία ρυθμίζει την σεξουαλική διάθεση, (μέσω των οιστρογόνων στις γυναίκες και τεστροστερόνης στους άντρες, που απελευθερώνει μία αλυσιδωτή αντίδραση στον οργανισμό, όταν παραχθεί η προακτίνη)

Το πείραμα έγινα σε συνεργασία αυτή τη φορά με το γερμανό Θεραπευτή Σεξουαλικών Προβλημάτων Dr Karl Heinz Bauer, o οποίος εφάρμοζε παρόμοια τεχνική στους ασθενείς του, και πάλι (σύμπτωση?) μετά από προτροπή της ίδιας αμερικανικής συμβουλευτικής εταιρίας.Ο ίδιος ο εκφωνιτής έλεγε:"O βόμβος του σεξ, είναι λοιπόν, τουλάχιστον το ίδιο αποτελεσματικός όσο και το viagra και μάλιστα δεν χρειάζεται ιατρική συνταγή και είναι εντελώς δωρεάν από το Hit Radio Antenne 1."

Πηγές:

1) Βιβλίο:Zaubergesang-Frequenzen zur Wetter- und Gedankenkontrolle", που μεταφράζεται ως: "Μαγικό Τραγούδι-Συχνότητες για έλεγχο του καιρού και των σκέψεων"

Συγγραφείς:

Grazyna Fosar και Franz Bludorf, οι οποίοι είναι φυσικοί επιστήμονες, και  ασχολούνται εκτεταμένα με το θέμα των συχνοτήτων.

2)http://www.counseling.gr/brainharz.html

3)http://www.focusmag.gr/articles/view...e.rx?oid=66729

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες