Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2013

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΖΗΛΩΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΝΑΚΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΤΗΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΑΓ.ΟΡΟΥΣ 16-29/7/2013 .....Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ.....ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΔΙΩΓΜΟΥ.....ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Η ΘΑΝΑΤΟΣ - ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

 
ΔΙΩΚΟΜΕΝΗ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ


ΓΝΗΣΙΑ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ; 

ΕΛΛΑΔΑ 2013 ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ : ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ;

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013 Είδαμε σήμερα στο τύπο πρωί- πρωί με έκπληξη το κάτωθεν δημοσίευμα: 

Επέμβαση ΜΑΤ και ΕΚΑΜ στο κονάκι της Ιεράς Μονής Εσφιγμενου στις Καρυές Αγ. Όρους

Από τμήμα ειδήσεων DEFENSENET.GR 

Oι μοναχοί αρνούνται να εγκαταλείψουν το κονάκι της Μονής Εσφιγμένου παρά την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Χαλκιδικής. Η επέμβαση των αστυνομικών πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 09.00, στο κονάκι της μονής Εσφιγμένου στις Καρυές του Αγίου Όρους. 

Άνδρες των ΜΑΤ και των ΕΚΑΜ προσπάθησαν να σπάσουν την πόρτα και να εισέλθουν στο κονάκι όπου βρίσκονταν "ταμπουρωμένοι" τουλάχιστον 20 μοναχοί. Σύμφωνα με το thesstoday.gr, οι αστυνομικοί δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα να κληθούν πρόσθετες δυνάμεις για να πραγματοποιήσουν την επέμβαση. 

Σημειώνεται ότι οι μοναχοί είναι υποχρεωμένοι να εγκαταλείψουν το κονάκι με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Χαλκιδικής που έκανε έκανε δεκτή την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων την οποία είχε υποβάλει η νέα αδελφότητα μοναχών, διατάσσοντας την κατάσχεση και την απόδοση του αντιπροσωπείου της μονής. 

Από τις 20 Ιουλίου, οπότε επιδόθηκε η απόφαση, εμφανίστηκαν περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. που είχαν μπλοκάρει τους γύρω δρόμους, ενώ η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη. «Μολών λαβέ» έλεγαν από την αρχή οι μοναχοί, που παραμένουν στο κτήριο μαζί με πιστούς που προσέτρεξαν για βοήθεια. «Μας επιδόθηκε εντολή εκκένωσης του αντιπροσωπείου μας στις Καρυές (κτήριο Β). 

Δεν θα φύγουμε από το κονάκι μας επειδή η νέα αδελφότητα θέλει με εργασίες να δικαιολογήσει ευρωπαϊκά κονδύλια. Είναι ο τόπος μετανοίας μας και εγκαταβιούμε σε αυτό σαν αδελφότητα αιώνες, πολλοί μοναχοί μας πρωτοπήγαν νέοι στο κονάκι πριν από 50 χρόνια και τώρα πρέπει να φύγουν. Δεν θα το επιτρέψουμε να συμβεί, ακόμα και αν είναι το τελευταίο που θα κάνουμε» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους. Διαβάζοντας το δημοσίευμα αναρωτηθήκαμε όλοι, 

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ;
 

ΑΓΙΟΣ ΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.
 

Ποια ανθρώπινη υπόσταση, ποιος φωστήρας γνώσεως, ποιος ανιστόρητος άνθρωπος θέλησε να ανατρέψει την ΑΓΑΠΗ και το συμβόλαιο της Θεοτόκου ;
 

Ποιος διώκει ποιους ;
 

Ποιος διώκει και γιατί τους 107 μοναχούς της γνησίας και πατροπαράδοτης Ιεράς Μονής Εσφιγμένου οι όποιοι μάχονται ενάντια στα συμφέροντα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ και του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ, αν και τους έχουν απαγορευτεί τα στοιχειώδη προς επιβίωση

Αυτοί οι πατέρες δεν εξαργυρώνουν με ευρωπαϊκά κονδύλια την πίστη τους, απεναντίας μέσα στην πείνα τους βρίσκουν το κουράγιο να τάσσονται ενάντια σε όσους ο μοναχισμός, η πίστη και η Ορθοδοξία μεταφράζεται σε offshore, χρήματα, "λοστούς και βαριές, ΕΚΑΜ και παράξενες δικαστικές εντολές.
 

Αρκετοί εξ αυτών των μοναχών κύριοι κυβερνήτες διαμένουν στην Ιερά Μονή Εσφιγμενου πολλά χρόνια πριν ακόμα εσείς γεννηθείτε!!! 

Με τη πνευμόνια και με τι τσαγανό εσείς θα τους διώξετε ;

Ποιος και με ποιο δικαίωμα τους διώχνει από το μοναστήρι τους ;


Με ποια απόφαση ;

Mε ποιον εδάφιο της Καταστατικής Χάρτας του Αγίου Όρους κριθήκαν οι μοναχοί ότι τελούν εν αδικία και είναι έκπτωτοι ;

Ποια δικαστική αρχή τους έκρινε και πως ;


Γνωρίζει η δικαστική αρχή τη Καταστατική Χάρτα του Άγιου Όρους και τους έκρινε συμφώνα με αυτήν ;


Η Καταστατική Χάρτα του Άγιου Όρους είναι η νομοθεσία που ορίζει την Αρχή- Ίδρυση, τη Λειτουργία, τους νομούς και τα δικαιώματα των μοναχών στο Άγιο Όρος. Οι μοναχοί κρίνονται από το αντίστοιχο συμβούλιο του Άγιου Όρους και όχι από δικαστικές αρχές .


Οι 117 μοναχοί ουδέποτε, ουδεποποτε συμπληρώσαν ούτε μια αίτηση προς την Ευρωπαϊκή Ένωση ή άλλον αρμόδιο ελληνικό φορέα για να λάβουν οποιαδήποτε κονδύλι ή επιδότηση ανακατασκευής της Ιεράς Μόνης από την ΕΕ.


Πως βγήκε δικαστική εντολή για να εκκενωθεί το κονάκι της Μόνης Εσφιγμενου στις Καρυές Άγιου Όρους, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες συντήρησης και ανακατασκευής του κτίσματος από κονδύλια της ΕΕ όταν αυτοί ουδέποτε είχαν καταθέσει αίτηση χρηματοδότησης στην ΕΕ ; Ούτε αυτό είναι μεμπτό ;


Για την ιστορία κύριοι κυβερνήτες σύμφωνα με τη καταστατική χάρτα του Άγιου Όρους όταν οι μοναχοί διαφωνούν σε οτιδήποτε με το πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα να σταματήσουν να τον μνημονεύουν. Έτσι η Ιερά Μονή Εσφιγμενου εδώ και (4) δεκαετίες έχει σταματήσει να μνημονεύει το Πατριάρχη εξαιτίας της προσέγγισης και των συνπροσευχών του με τους παπικούς και όλες τις οικουμενιστικες τάσεις που έχει αναπτύξει υπηρετώντας τη Νέα Τάξη Πραγμάτων καθώς είναι αντίθετα στις αποφάσεις των 7 Οικουμενικών Συνόδων που έχουν γίνει από τους Άγιους πατέρες της Ορθοδόξου εκκλησίας.


Έκτατε διώκονται σαν εγκληματίες αυτοί οι 117 μοναχοί οι οποίοι ζηλωτικά υπερασπίζονται τις πύλες της Ορθοδοξίας, αυτοί οι οποίοι δε βάζουν νερό στο κρασί τους, αυτοί οι οποίοι δε καταπατούν και δεν αλλοιώνουν τους Ιερούς κανόνες, αυτοί οι οποίοι επιμένουν στη τήρηση των ιερών κανόνων ως έχουν γραφεί και υπογραφεί από τους Άγιους Πατέρες τις εκκλησίας μας στις Οικουμενικές συνόδους.


 Αυτοί οι οποίοι επιμένουν ακόμα να πιστεύουν στις ιερές αποφάσεις του Αγ. Μάρκου του Ευγενικού, του Αγ. Σπυρίδωνα, του Αγ. Νικόλαου και δε τις αλλοιώνουν, είναι κατακριτέοι και αντιμετωπίζονται ως εγκληματίες?

Ποιον θα έπρεπε να πιστέψουν τους Άγιους Πατέρες ή το Σόϊμπλε και την ΕΕ ;

Τους άγιους Πατέρες ή το παπά της Ρώμης ;

Τους Άγιους Πατέρες ή το πατριάρχη Βαρθολομαίο ;

Έτσι ο κ.κ Πατριάρχης Βαρθολομαίος βρήκε έξι ευφάνταστους μοναχούς και ίδρυσε πριν λίγα χρόνια τη νέα αδελφότητα της Ιεράς Μόνης Εσφιγμενου με σκοπό να αναλάβουν αυτοί οι μοναχοί με δική του παράνομη εντολή η όποια είναι αντίθετη στους ιερούς κανόνες, τη περιουσία της Γνησίας Ιεράς Μόνης Εσφιγμενου , έτσι ώστε να διώξουν τους ζηλωτές μοναχούς που δεν τον μνημονεύουν και να παύσει η αντίσταση στο πρόσωπο του καθώς και στη πανθρησκεια του Οικουμενισμού που εκπροσωπεί μαζί με τους παπικούς. 


Τι φοβάται ;

...ότι θα κράξουν τον Παπά που θέλει να φέρει στο Άγιο Όρος προδίδοντας ιερά και όσια ; Γι αυτό θέλει να τους διώξει απ τις Καρυές για να μην τον προϋπαντήσουν και τον Κράξουν και του διαβάσουν τα αναθέματα ;

Να ήσαστε σίγουροι ότι πριν πατήσει ο Πάπας το πόδι του στην Ελλάδα θα βουίξει ο τόπος , θα μας κατακεραυνώσει ο Θεός και συθέμελα θα μας ταρακουνήσει για να μας σώσει , θα μας βρέξει πολύ για να ξυπνήσουμε και για να πνίξει την αμαρτία μας.
 

Πως μπορεί η Ελλάδα η κορωνίδα της Ορθοδοξίας να δεχθεί το Πάπα εδώ και μάλιστα στο Αγ Όρος ;
 

Εάν συνέβαινε αυτό θα έπαυε πλέον να υπάρχει Ορθοδοξία . Σίγουρα ο Θεός και η Υπεραγία Θεοτόκος δε θα το επιτρέψουν αυτό και καλό είναι να μην το επιτρέψουν εισακούοντας τις προσευχές μας , διαφορετικά πολλά δεινά θα μας βρουν και θα ακυρωθεί η επίσκεψη του Πάπα στην Ελλάδα εξαιτίας των συμφορών που θα μας βρουν .
 

Αυτά είναι τα αληθή γεγονότα τα όποια δημιουργούν απορίες και ερωτηματικά.
 

 Ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι καταπατούν τους ιερούς κανόνες και με ποια αρμοδιότητα και ποια απόφαση ποιας οικουμενικής συνόδου? 

Με ποια δικαιοδοσία από τη Χάρτα του Άγιου όρους επιτίθενται κατά της Ι.Μ Εσφιγμενου ;

Με ποιο δικαίωμα επεμβαίνουν αστυνομικές δυνάμεις εντος του Άγιου Όρους. ; καταπατώντας όλες τις ιερές αποφάσεις και διαδικασίες όπως αυτές ορίζονται από τη καταστατική Χάρτα του Άγιου Όρους ;


Ελάχιστα πράγματα έχουν απομείνει καθαρά και αμόλυντα στη χώρα μας και ένα εξ αυτών είναι η Ιερά μονή Εσφιγμενου η όποια συγκεντρώνει την αγάπη νεοημερολογητων και παλαιοημερολογιτών που απαριθμούν περίπου 3.500.000 άτομα και τις οικογένειες τους. 


Ακόμα και οι πιο χλιαροί εκ των 3.500.000 βάζουν μετάνοια στην Ι.Μ Εσφιγμενου και την υπερασπίζονται με δέος και ιδανικά. Η Ι.Μ Εσφιγμένου δρα ενωτικά στους έλληνες ορθόδοξους και συγκεντρώνει αγάπη, υποστήριξη και αποδοχή του αγώνα τους.

Μη γελαστείτε δε θα κάτσουν 3.500.000 κόσμος με σταυρωμένα τα χέρια γιατί αυτοί ξέρουν, ενώ εσείς δε ξέρετε που χτυπάτε.


Τη πατήσατε όπως ο Καντάφι στη Λιβύη , όπως ο Μουμπαρακ και ο Μορσι στην Αίγυπτο , όπως ο Ασσαντ στη Σύρια . Θυμάστε έκαναν αναταραχή και όρισαν οι επαναστάτες μια νέα κυβέρνηση με τη βοήθεια και υποστήριξη των δυτικών οι οποίοι αγνόησαν τη νομιμότητα της υπάρχουσας εκλεγμένης κυβέρνησης . 


Έτσι και εδώ ορίστηκε μια νέα αδελφότητα της Ι. Μ Εσφιγμενου με τη βοήθεια του πατριάρχη Βαρθολομαίου και των δυτικών οι οποίοι με το έτσι θέλω αγνοούν την πάλαια αδελφότητα, τους απαγορεύουν να ψαρεύουν, να έχουν τηλέφωνο, να έχουν οχήματα, να έχουν ρεύμα , νερό τηλέφωνο ,να έχουν ιατρική περίθαλψη , να έχουν επικοινωνία με τον έξω κόσμο, να εκδίδουν διαμονητήρια για τους πιστούς, και δόλια καρπώνονται τη περιουσία της Παλαιάς και Γνήσιας Ιεράς Μονής Εσφιγμενου, κάνουν αιτήσεις προς την ΕΕ και λαμβάνουν χρηματοδοτήσεις για ακίνητα που ανήκουν στη πάλαια αδελφότητα χωρίς καμία απολύτως, συναίνεση , έγκριση και υπογραφή από την πάλαια αδελφότητα, απλά με το έτσι θέλω κλπ. 

Επειδή έτσι απλά 6 άτομα βάφτισαν εαυτούς ιερά μονή εσφιγμενου , πολεμούν με μανία 117 μοναχούς της παλαιάς μονής για να τους πετάξουν έξω όταν ορισμένοι εξ αυτών εγκαταβιουν στο μοναστήρι εδώ και 80 συνεχή έτη δηλαδή πολύ πριν καν ακόμα γεννηθούν οι Κατσουλιέρηδες μοναχοί της Νέας Αδελφότητας .

Με ποιο δικαίωμα θέλουν να τους διώξουν 

και από πού ορμώμενοι ;

Επίσης όπως θυμάστε στη Λιβύη, στην Αίγυπτο και στη Σύρια αρχικά δημιουργήθηκαν εντάσεις και εν συνεχεία πόλεμος, με συγκρούσεις καθεστωτικών με αντικαθεστωτικούς και ακόμα συνεχίζουν . Δημιουργήθηκαν θρησκευτικές έχθρες, εντάσεις , αντιπαλότητες, δολοφονίες μεταξύ χριστιανών και ισλαμιστών όπου οι δεύτεροι στηριχτήκαν απ τη δύση.


Αποτέλεσμα ήταν η διάλυση αυτών των χώρων οι οποίες σύντομα θα είναι πλήρως παραδομένες στα χέρια δυτικών συμφερόντων που θα εκμεταλλεύονται όλες τις γεωστρατηγικες και πλουτοπαραγωγικές τους πήγες και οι πολίτες αυτών θα είναι εργάτες δούλοι στη δούλεψη των δυτικών. Το πραγματικό αντικειμενικό όφελος για τις χώρες αυτές και τους επαναστάτες ήταν και είναι μηδέν.Σας θυμίζει κάτι αυτό ; 


Μήπως την Ελλάδα μας ;

Επίσης μη ξεχνάτε ότι οι δυτικοί εξαφάνισαν σε αυτές τις χώρες με διαφόρους τρόπους όλα τα ηγετικά στελέχη της επανάστασης όσους δηλαδή τους βοήθησαν να επιτύχουν τους σκοπούς τους και οι τωρινές κυβερνήσεις τους επιβιώνουν μόνο εάν υπηρετούν ως δούλοι τη δύση.
 

Αντί τα ΕΚΑΜ να κυνηγούν τους αλλοδαπούς δολοφόνους που σκοτώνουν , βιάζουν , λεηλατούν , τους έλληνες , που βιάζουν και σκοτώνουν υπερήλικες ελληνίδες όπου μια εξ αυτών ήταν συγγενής μου , γιαγιά μου και η επόμενη ίσως είναι δική σας, τι κάνουν ; 

Κυνηγούν 117 μοναχούς που προσεύχονται νυχθημερόν για την Ελλάδα , για όλους τους Έλληνες , ακόμα και για εσάς τους κυβερνώντες όπως άλλωστε σας μνημονεύουν στη Θεια Λειτουργία και πράττουν έργο κοινωφελές ;
 

Κοινωφελές έργο είναι να πιάσετε τους έμπορους ναρκωτικών , τους έμπορους όπλων ,τους ληστές και βιαστές των ελλήνων και της δίκης μας Ελλάδας , να διώξετε τους λαθρομετανάστες και τις ασθένειες που κουβαλάνε, να μας δώσετε υγεία, να μας δώσετε παιδεία , να μας κάνετε να κοιμόμαστε ασφαλείς, να μας δώσετε πίσω τις γειτονιές μας ,τα σπίτια μας, τις δουλείες μας και να μας δώσετε το αίσθημα ασφάλειας να ζήσουμε και να ορθοποδήσουμε και όχι να κυνηγάτε 117 μοναχούς που προσεύχονται για όλους εμάς για την Ελλάδα, για την Ορθοδοξία , για τη Πίστη Του Χριστού μας την Αγία και για να μην γίνουμε υπηρέτες των δανειστών με μισθούς των 200€, όπως εσείς συμφωνείτε να μας καταντήσετε .
 

 ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

Χάσατε το προορισμό σας , χάσατε την ηθική σας, χάσατε τη πίστη σας , χάσατε τις άξιες σας , χάσατε την ελευθερία σας , γίνατε δούλοι !!!


Επίσης ως απόρροια των πράξεων σας χάσατε και την εντολή μας, αυτή των ελλήνων για τη δημιουργία μιας δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης για να διοικήσει τη χώρα .


ΜΑΣ ΗΠΙΑΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ , ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ? ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ; ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ 117 ΜΟΝΑΧΟΥΣ ; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
 

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ

 Ὅταν μοῦ πειράζουν τὴν πατρίδα μου καὶ θρησκεία μου, θὰ μιλήσω, θὰ ῾νεργήσω κι᾿ ὅ,τι θέλουν ἂς μοῦ κάμουν.
 

Δ.Θ.Ν

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΦ΄ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΗΣ Ι.Μ. ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ , ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΕΘΟΔΙΟΥ...Ο ηγούμενος της κυνηγημένης Ιεράς μονής Εσφιγμένου, Μεθόδιος αποκλειστικά σε μια συνέντευξη στον ΕΟΕ. 30 λεπτά πύρινης αλήθειας. Δημοσιεύτηκε την 1/8/2013..... 


ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ......

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΗΔΩΝ ΣΤΟ ΚΟΝΑΚΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΤΗΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ......ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ Ι.Μ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΜΕΘΟΔΙΟΣ 1/8/2013

http://agiooros.org/viewtopic.php?f=39&t=8139

Ετικέτες