Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ κος ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ......

Ο πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ αδελφός και συναγωνιστής στον αγώνα υπέρ πίστεως και πατρίδος κος Χάμος Αστέριος , δέχτηκε επίθεση από βουλευτές και μέλη του λαικού συνδέσμου της Χρυσής Αυγής στον Μελιγαλά....


Από την σελίδα www.onlarissa.gr..... 

 

Ο Αστέριος Χάμος ισχυρίζεται πως δέχθηκε επίθεση στις εκδηλώσεις μνήμης στον Μελιγαλά, ενώ δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες! Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πατριωτικού Συνδέσμου: «Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος καταγγέλει σε όλους τους Εθνικιστές και τους Πατριώτες την αναίτια, άνανδρη, βάναυση και δολοφονική επίθεση που έγινε εις βάρος του Προέδρου μας Χάμο Αστέριο και ενός ακόμη μέλους μας από τους ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ » ( έτσι δηλώνουν τουλάχιστον ) και όχι από αναρχικούς, βουλευτές της Χρυσής Αυγής Γερμενή Γιώργο,Λαγό Ιωάννη και 20 μελών ακόμη. 

Το συμβάν έλαβε χώρα στον Μελιγαλά την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στις εκδηλώσεις μνήμης που γινόταν για τα θύματα που σφαγιάστηκαν από τους Κομμουνιστοσυμμορίτες. Μετά το τέλος της εκδήλωσης τα μέλη του Συνδέσμου κατευθύνθηκαν προς τα μνήματα των νεκρών που βρίσκονται δίπλα από την πηγάδα. Εκείνη την ώρα πλησίασαν εντελώς ξαφνικά οι 2 παραπάνω κύριοι και η ομάδα τους. 

Ο Γερμενής με απειλητικό ύφος ρώτησε τον Πρόεδρο μας, εσύ είσαι ο Χάμος ;  λες και δεν τον ήξερε και ο Πρόεδρος του είπε ναι εγώ είμαι έχεις κανέναν πρόβλημα ; και στη συνέχεια άρχισε να τον γρονθοκοπεί στο κεφάλι, μετά ήρθε ο άλλος Βουλευτής ονόματι Λαγός ( πρώην σωματοφύλακας του Μιχαλολιάκου ), μαζί με τα υπόλοιπα μέλη και άρχισαν να τον χτυπούν όλοι μαζί με μπουνιές και κλωτσιές. Αποκάλεσε δε αυτός ο κύριος προδότη τον Πρόεδρο μας και του είπε γιατί θέλει να φέρει τον Περίανδρο να μιλήσει στην Λάρισα.

Στη συνέχεια τα μέλη του Συνδέσμου προσπάθησαν να βοηθήσουν τον Πρόεδρο μας αλλά κατεύθασαν και άλλα μέλη της Χρυσής Αυγής με αποτέλεσμα να προπηλακιστούν και αυτά με πιο σοβαρά τον Συναγωνιστή μας Φώτη Καραβασίλη. Ο Πρόεδρος και τα μέλη κατάφεραν να ξεφύγουν από την μανία των ΨΕΥΤΟΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ της Χ.Α και να βρουν καταφύγιο στην εκκλησία που υπάρχει στον χώρο.

Είστε άνανδροι, ότι κάνουν οι Αναρχικοί το κάνατε και εσείς.  Στην θέα των πραγματικά κυνηγημένων Εθνικιστών Κάποιος Βουλευτής ονόματι Κασιδιάρης γελούσε σαρκαστικά επί 5 λεπτά.Από τους 9 Βουλευτές που ήταν παρόντες της Χρυσής Αυγής κανείς δεν αντέδρασε, ακόμη και αυτός ο καλός και συμπαθής Χρήστος Παππάς. 

Οι Κύριοι Γερμενής και Λαγός ξέχασαν φαίνεται ότι είναι Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου ( εμείς κύριοι να σας υπενθυμίσουμε ότι είμαστε αντικοινοβουλευτικοί) και θυμήθηκαν την παλιά ιδιότητα τους,( σωματοφύλακες του κυρίου Μιχαλολιάκου). Αυτός Κύριοι δεν είναι Εθνικισμός. Δεν μπορείτε εσείς να δέρνετε Εθνικιστές γελάει όλος ο κόσμος μαζί σας.Αλήθεια τι λέει γι αυτό ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος ; 

Οφείλεται κύριοι αν είστε Εθνικιστές να ζητήσετε ένα μεγάλο συγνώμη από έναν άνθρωπο όπως είναι ο Πρόεδρος μας ο οποίος επί 20 χρόνια πραγματοποιεί έναν αγώνα ανιδιοτελή μπροστάρης σε όλες τις εκδηλώσεις και σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδος. Από τα δολοφονικά χτυπήματα που δέχθηκε ο Πρόεδρος μας αισθάνονταν ζαλάδες με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περπατήσει και να μην μπορεί να σταθεί όρθιος.Έτσι κλήθηκε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας εκεί διαπιστώθηκε και ύστερα από εξετάσεις που του έγιναν, από τον ξυλοδαρμό υπέστη ελαφράς μορφής ευτυχώς κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης.

Οι γιατροί έκριναν σωστό να παραμείνει ο Πρόεδρός μας στο νοσοκομείο για μερικές ώρες προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει επιπλοκή. Μετά από λίγο έφτασε και μια κοπέλα από την Χρυσή Αυγή Κορίνθου με πρόβλημα υγείας συνοδευόμενη από μέλη της τοπικής οργάνωσης Κορίνθου και κάποιου Βουλευτή ονόματι Μπούκουρας. Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου μας οργισμένος και αγανακτισμένος μόλις αντίκρισε τα μέλη της Χρυσής Αυγής άρχισε να φωνάζει, αφού δεν περίμενε ποτέ να χτυπηθεί από Εθνικιστές και τα καταφέρνετε εναντίον του Γερμενή και του Λαγού. 

Τότε τον πλησίασε και ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι του πόνου και με ορό ο συγκεκριμένος Βουλευτής Μπούκουρας, ο οποίος πριν να γίνει Βουλευτής δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, και με απειλητικό ύφος είπε στον Πρόεδρο μας να μην φωνάζει και να μην αναφέρει τα ονόματα εδώ μέσα στο νοσοκομείο γιατί έχει εντολή όπως είπε να τον πετάξει κάτω από το κρεβάτι.Φανταστείτε που έχουν φτάσει αυτοί οι άνθρωπο δεν σεβάστηκαν ούτε τον πόνο ενός αρρώστου. 

Μάλιστα ο κύριος αυτός βιντεοσκοπούσε τον Πρόεδρο μας όταν φώναζε με το κινητό του. Εμείς δεν θα επανέλθουμε ξανά σε αυτό το θέμα. Ο Πρόεδρος παρέμεινε νοσηλευόμενος για 7 ώρες στο νοσοκομείο της Καλαμάτας. Τέλος να ευχαριστήσουμε όλους τους Συναγωνιστές που μας πήραν τηλέφωνο προκειμένου να συμπαρασταθούν στον Πρόεδρο μας από όλα τα μέρη της Ελλάδος ακόμη και από το Μόναχο.Ζητούμε επίσης από τον Βουλευτή της τοπικής οργάνωσης Χ.Α Λαρίσης να πάρει θέση και να μην ξεχνά ότι υπήρξε μέλος του Πατριωτικού Συνδέσμου.Κύριοι της Χρυσής Αυγής η τρομοκρατία δεν θα περάσει.»

Διαβάζουμε από την σελίδα του ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ......


Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, φίλες και φίλοι, με το παρόν κείμενο θα ήθελα να αποκαταστήσω κάποια πράγματα και με αφορμή το επεισόδιο που έγινε εις βάρος μου από Βουλευτές της Χ.Α στον Μελιγαλά. Μάλιστα θα είναι η πρώτη φορά που θα αναφερθώ δημόσια για το πρόσωπο μου, αφορμή όμως στάθηκαν τα εκατοντάδες σχόλια στο διαδίκτυο για το γεγονός αυτό αλλά και τα τηλέφωνα που δέχτηκα. 

 Κατ' αρχάς, να ευχαριστήσω τους Εκατοντάδες Εθνικιστές και Πατριώτες που μου συμπαραστάθηκαν τόσο τηλεφωνικά όσο και με τα σχόλια τους στο διαδίκτυο. Υπήρχαν όμως και κάποια σχόλια ευτυχώς λίγα, άλλα πικρόχολα και άλλα γεμάτα ανακρίβειες. Να ξεκινήσω πρώτα με την έννοια τι είναι Εθνικισμός για μένα. Ο Εθνικισμός είναι επανάσταση, είναι τρόπος ζωής, είναι να βάζεις χρήματα από την τσέπη σου, είναι πάνω από οικογένεια συγγενείς και φίλους, είναι αριστοκρατία και φυσικά τα κλασσικά, η φυλή μας το Έθνος, το ίδιο αίμα, η γλώσσα, η αγάπη προς την Πατρίδα, οικογένεια και Θρησκεία. 

Εγώ δηλώνω Έλλην Εθνικιστής, όσο μπορούμε να λέμε Εθνικιστής, αφού για μένα οι πραγματικοί σήμερα Εθνικιστές είναι ο Στάυρος Λάλας, ο Τάσσος Ισαάκ, ο Σολωμός Σολωμού, η Χαρά Νικοπούλου. Έχω ως πρότυπα τον ΠΕΡΙΚΛΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ, τον ΙΩΝΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ, ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΒΕΖΑΝΗ, ΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, ενώ θεωρώ σήμερα ως Δάσκαλο του Εθνικισμού τον Κώστα Πλεύρη. 

Είμαι 47 ετών, παντρεμένος με 2 παιδιά, οδηγός σε λεωφορείο του Κ.Τ.Ε.Λ Λαρίσης, χωρίς 1 ευρώ σε τραπεζικούς λογαριασμούς, χωρίς περιουσιακά στοιχεία, ενώ έχω 10 εξώδικα για κατάσχεση, 7 από τράπεζες, 1 από τον Ο.Α.Ε.Ε., 1 από την εφορία και 1 από το Κ.Τ.Ε.Λ Λαρίσης. Επίσης έχω 2 προσαγωγές και 1 σύλληψη

Είμαι στο Εθνικιστικό κίνημα εδώ και 23 χρόνια. 1990-1993 ως Ανένταχτος. 1993-1998 Πρόεδρος της Νομαρχιακής επιτροπής Ε.Π.Ε.Ν Λαρίσης. 1998-2001 Πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου Θεσσαλίας. 2001-2006 Πυρηνάρχης του Ε.Ε.Λ.Ε.Κ του Ανδρέα Πετρόπουλου. Και από το 2006 έως και σήμερα Πρόεδρος του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου. 

Για τον Εθνικισμό και τις ιδέες μου δεν βόλεψα την γυναίκα μου στο Δήμο Λαρισαίων αν και θα μπορούσα, δεν ψήφισα τον ίδιο τον πατέρα μου στις δημοτικές εκλογές του 2010, γιατί έβαλε υποψηφιότητα με ένα Νέο-δημοκράτη στον Δήμο Αγιάς και δεν έγινα Βουλευτής της Χρυσής Αυγής στις περσινές εκλογές αν και θα μπορούσα. Είμαι ένας ασυμβίβαστος Εθνικιστής και δεν δέχομαι να βάζουν το όνομα μου στο στόμα τους κάποια ανόητα παιδάκια που λένε ότι είναι Εθνικιστές και κάποιοι μεγάλοι Εθνικιστές των οπισθίων, εδώ θα φανώ και ζητώ συγνώμη λίγο εγωιστής, αφού δεν είναι ούτε μια τρίχα από τους όρχεις μου.

Έχω κάνει πάνω από 100.000 χιλιάδες χιλιόμετρα στα 7 χρόνια που έχει ο Σύνδεσμος με το αυτοκίνητο μου και έχω ξοδέψει αρκετές χιλιάδες ευρώ από την τσέπη μου για διάφορα θέματα που απασχολούσαν την πατρίδα μου και από τον Έβρο έως και την Καλαμάτα. Μόνο στο Μεγάλο Δέρειο, όπου υπηρετούσε ως Δασκάλα η Χαρά Νικοπούλου και απέχει 580 Χιλιόμετρα από την Λάρισα έχω πάει 5 φορές. Έχω επισκεφθεί 8 Μητροπολίτες προκειμένου να τους ξεσηκώσω. Έχω έρθει σε επαφή με αρκετές οργανώσεις του Πατρίου Ημερολογίου και κυρίως με την μονή Εσφιγμένου. Αγκαλιάσαμε τον Σταύρο Λάλα από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα και συνεχίζουμε ακόμη και τώρα. Ήρθα σε επαφή με τον μεγάλο Ηγέτη της Κύπρου μας Τάσο Παπαδόπουλο λίγο πριν να πεθάνει, με τον πρώην Πρόεδρο Χρήστο Σαρτζετάκη. Ήμασταν κοντά στην Χαρά Νικοπούλου όποτε χρειάστηκε, με ανθρώπους των γραμμάτων, αλλά και με Έλληνες του εξωτερικού, μπας και σωθεί επιτέλους αυτός ο τόπος. 

Για τους λόγους αυτούς, δεν δέχομαι από κανέναν Λαγό, από κανέναν Γερμενή, από κανέναν Κασιδιάρη από κανέναν Μπούκουρα, από κανέναν Μιχαλολιάκο, και από ανόητα παιδάκια που αποκαλούνται Εθνικιστές, να με αποκαλούν προδότη και ότι προσπαθώ να κάνω διάσπαση το Εθνικιστικό κίνημα. Ο Σύνδεσμος μας κύριοι είναι ένας ανεξάρτητος Εθνικιστικός Σύλλογος, ο οποίος είναι ακομμάτιστος δεν παίρνει εντολές από κανέναν δεν θα γίνει ουρά κανενός κόμματος και δίνει μόνο λόγο στους Ήρωες μας που έπεσαν υπέρ πίστεως και πατρίδος και στον Θεό. 

 Επίσης, δεν θα μου κλείσει κανένας εμένα το στόμα και θα κάνω κριτική σε όποιον και όποτε θέλω. Στη συνέχεια θα σχολιάσω και κάποια σχόλια που ειπώθηκαν στο διαδίκτυο. 

Αναφέρθηκαν κάποιοι ότι τα κάνω όλα αυτά γιατί ο Μιχαλολιάκος δεν με συμπεριέλαβε στο Ψηφοδέλτιο του Νομού Λαρίσης. Πρώτον, εγώ δεν ήθελα να είμαι υποψήφιος με την Χρυσή Αυγή. Αυτό το είχα ξεκαθαρίσει 6 μήνες πριν να γίνουν οι εκλογές του Μαίου του 2012 στα μέλη της διοίκησης του Συνδέσμου. Εάν ήθελα, ανόητοι ψευτοεθνικιστές, να γίνω Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, θα είχα σταματήσει τον Πατριωτικό Σύνδεσμο, θα ήμουνα επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής Λαρίσης και τώρα θα ήμουνα Βουλευτής. Για μένα όμως, ανόητοι, ο Σύνδεσμος είναι η ζωή μου. 

 Γράφουν κάποιοι ότι εγώ και ο Περίανδρος θέλουμε να κάνουμε διάσπαση στο Εθνικιστικό κίνημα επειδή εγώ θα φέρω τον Περίανδρο να μιλήσει στην Λάρισα. Πρώτον, εγώ και ο Περίανδρος δεν έχουμε πολιτικό κόμμα για να κόψουμε ψήφους από την Χρυσή Αυγή και ούτε επιθυμούμε να το κάνουμε. Ο Περίανδρος για εμάς είναι ένας κυνηγημένος από το σύστημα, άρα βρίσκεται σε σωστό δρόμο. Για άλλους είναι ο θρύλος, για τους Εθνικιστές και για άλλους, παράδειγμα προς μίμηση. 

Άλλωστε δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα αφού έχετε τους ψηφοφόρους αστούς της Νέας Δημοκρατίας και του Π.Α.Σ.Ο.Κ., «χάρη» στους οποίους, σύμφωνα και με δημοσκοπήσεις το ποσοστό σας ανέρχεται σε 15% με 20%. Στο τέλος, όμως θα μείνετε μόνο με αυτούς και με τα καινούργια παιδιά που έρχονται στην Χρυσή Αυγή, τα οποία και αυτά μόλις μάθουν θα φύγουν αφού όλοι οι καλοί αγωνιστές και χωρίς συμφέροντα έχουν φύγει από την Χρυσή Αυγή. 

 Τέλος καλούμε τον γενικό κουμανταδόρο των γραφείων της τοπικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής Λαρίσης, ο οποίος γνώριζε ότι θα γίνει στο επεισόδιο στον Μελιγαλά 2 μέρες πριν και ανέφερε ότι το πέσιμο εναντίον του Προέδρου ήταν να γίνει και στο Βίτσι αλλά δεν έγινε, να σταματήσει να απειλεί τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο και τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του Συνδέσμου μας ότι θα μας ξαπλώσει, ο οποίος πρέπει να είναι πιστός του Μιχαλολιάκου, όπως ήταν και οι Γερμενής και Λαγός οι οποίοι πήραν εντολή να χτυπήσουν τον Πρόεδρο μας στον Μελιγαλά, διότι θα αναγκαστούμε και εμείς να πάρουμε μέτρα τουλάχιστον πρώτα δια της δικαστικής οδού. 

Ενώ θα πρέπει να σημειωθεί και η στάση του Εκδότη της Εφημερίδος Στόχου Σάββα Χατζηπαρασκευά, πρώην Συναγωνιστή μας, ο οποίος αν και ήταν παρών στο επεισόδιο, δεν πήρε ποτέ τηλέφωνο για συμπαράσταση και δεν καταδίκασε το γεγονός που έγινε στον Μελιγαλά, σε αντίθεση με όλους τους Πατριωτικούς Συλλόγους και οργανώσεις από όλη την Ελλάδα. 

Χρυσή Αυγή και Εφημερίδα Στόχος για εμάς έχουν τελειώσει οριστικά. 

ΖΗΤΩ Ο ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ κος ΧΑΜΟΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ  ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΣΤΙΣ 12/2/2011......

 Μέρος πρώτο....


Μέρος δεύτερο....


ΚΡΙΜΑ..... 

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ.... 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ.....

ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΕΚΤΟΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ,ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΣΟΥΝ ΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ.....ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ - Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

 

ΑΔΕΡΦΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ..... " ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες