Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013

Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ " ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ " ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΤΕΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΦΤΩΧΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ - Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ...ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.


ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΑΝ ΤΑ 540ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ  ΕΝΩ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΡΘΕΙ ΣΕ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ , ΑΛΛΑ Η ΕΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΡΝΗΘΗΚΕ.

ΑΠΕΛΠΙΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ , ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥ.


ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟ.......
ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΜΑ. 

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΟΠΩΣ ΗΔΗ EXOYN ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.
ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ  ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΓΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.


ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ..... 
 

ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΜΕ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ Γ.Γ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΧΑΡΗ ΘΕΟΧΑΡΗ......ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΘΕ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΗΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ " ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ " - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 666 - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ.....

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ - ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4/10/2013 ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ. - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ - 666 - ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.


Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤ ' ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες