Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΜΑΣΟΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.......

Ο ΜΑΣΟΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ , ΩΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ......

ΜΑΣΟΝΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ
 ΜΑΣΟΝΙΚΟΣ  ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΑΜΑΡΑ......

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΗΓΕΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΓΧΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ, ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΤΩΝ ΗΓΕΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΓΧΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ. 

Ο ΠΑΡΑΚΑΤΩ "ΚΥΡΙΟΣ" ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ......
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ - Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.
ΕΓΚΡΙΤΟΙ ΠΟΙΝΟΚΟΛΟΓΟΙ , ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ κος ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ " ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ " ΠΟΥ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ.......

Πρώην υπουργός δικαιοσύνης κος Ρουπακιώτης: Διώξεις
με πολιτική σκοπιμότητα και πιέσεις ξένων κέντρων....



ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ : ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΤΩΝ.....



ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ : ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΟΥΝ ΣΕ ΔΙΚΗ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ....


Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ....Η ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ , ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ , ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ , ΚΑΙ "ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ" ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ., ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ.

ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ ( ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.....

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ...ΜΑΣΟΝΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΤΩ.
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΕΒΡΑΙΣΜΟΥ EJC ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - Απονομή της Πυξίδας του Ήθους στον Πρωθυπουργό Α. Σαμαρά......

Στις 9.12.2013 πολυμελής αντιπροσωπεία του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Συνεδρίου (EJC) επισκέφθηκε την Αθήνα προκειμένου να εκφράσει την εκτίμηση του Ευρωπαϊκού Εβραϊσμού προς τον Πρωθυπουργό κ Αντώνη Σαμαρά και την Ελληνική Κυβέρνηση για τον τρόπο αντιμετώπισης της ανόδου του νεοναζισμού

Παράλληλα, συγκλήθηκε στην Αθήνα η Εκτελεστική Επιτροπή του EJC. Η αντιπροσωπεία, με επικεφαλής τον πρόεδρο του Συμβουλίου του EJC και πρόεδρο του ΚΙΣ Μεγάλης Βρετανίας κ. Βίβιαν Γουάινμαν, συνοδευόμενη από την ηγεσία του Ελληνικού Εβραϊσμού, τον πρόεδρο, τον γεν. γραμματέα και τον γεν. ταμία του ΚΙΣΕ κ.κ. Βενιαμίν Αλμπάλα, Βίκτωρ Ισ. Ελιέζερ και Δανιήλ Μπεναρδούτ, καθώς και από τους προέδρους της Ι.Κ. Αθηνών κ. Μίνο Μωϋσή και της Ι.Κ. Θεσσαλονίκης κ. Δαυίδ Σαλτιέλ, είχαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά στον οποίο απονεμήθηκε διάκριση «σε αναγνώριση της συνεισφοράς του στη Δημοκρατία και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα». 

Την αντιπροσωπεία, στην οποία συμμετείχαν πρόεδροι και εκπρόσωποι 10 Ευρωπαϊκών Ισραηλιτικών Κοινοτήτων, καθώς και ο αντιπρόεδρος του Παγκοσμίου Εβραϊκού Συνεδρίου κ. Κόμπι Μπενατόφ, υποδέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος (φωτογραφία). 


Ο πρόεδρος του ΚΙΣΕ κ. Βενιαμίν Αλμπάλας, στην παρουσίασή του, απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό, τόνισε ότι ο Ελληνικός Εβραϊσμός ενώνει την φωνή του με τον ευρωπαϊκό στην «έκφραση της εκτίμησης για τον αποφασιστικό τρόπο με τον οποίο καταπολεμάτε τον νεοναζισμό και όλους όσους απειλούν τις ανθρώπινες αξίες στη χώρα μας. 

Ο τρόπος με τον οποίο προστατεύετε τη Δημοκρατία στη γενέτειρά της μεταδίδει ένα σαφές μήνυμα σε όλη την Ευρώπη, στις ίδιες χώρες και στους ίδιους λαούς που υπέφεραν από τη βαρβαρότητα του Ναζισμού με εκατομμύρια θύματα, μεταξύ των οποίων και έξι εκατομμύρια Εβραίοι: Ότι η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός θα προστατεύσουν με κάθε μέσο τη Δημοκρατία, τις ανθρώπινες αξίες και τον ευρωπαϊκό πολιτισμό ενάντια σε κάθε προσπάθεια αναβίωσης του μίσους, της μη ανοχής, του ρατσισμού και του αντισημιτισμού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βρίσκεται σήμερα στην Αθήνα, και εδώ μαζί σας, κύριε Πρωθυπουργέ, η ηγεσία του εβραϊσμού της Ευρώπης». 

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Συμβουλίου του EJC κ. Β. Γουάινμαν, αφού ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για την υποδοχή, εξήρε το ήθος, την πυγμή, τις υψηλόφρονες αρχές και τη συνέπεια των λόγων με τα έργα του Α. Σαμαρά. «Πολλοί ηγέτες αρκούνται στα λόγια και στις εξαγγελίες μέτρων, εσείς κάνατε πράξεις τα λόγια σας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γουάινμαν και συνέχισε: 

«Σας συγχαίρουμε γιατί επιδείξατε θαρραλέα και γενναία στάση απέναντι στο κόμμα της Χρυσής Αυγής το οποίο χρησιμοποιεί καταχρηστικά τη Δημοκρατία ώστε να προωθεί τη ρατσιστική του ιδεολογία και τη ρητορική του μίσους», και συμπλήρωσε: 

«Ήρθαμε εδώ να σας ζητήσουμε να χρησιμοποιήσετε αυτή την εμπειρία σας, ως παράδειγμα και πρότυπο για την υπόλοιπη Ευρώπη, όταν η Ελλάδα θα αναλάβει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης τον Ιανουάριο». 

Ο κ. Γουάινμαν επέδωσε στον Πρωθυπουργό το βραβείο «Πλοηγός της Ιερουσαλήμ» του EJC. Το βραβείο αυτό έχει επίσης επιδοθεί στον πρόεδρο της Ρωσίας Β. Πούτιν, και τους πρωθυπουργούς του Βελγίου και της Τσεχίας. «Πρόκειται για μία πυξίδα που σε αντίθεση με τις υπόλοιπες δεν δείχνει τον Βορρά, αλλά την Ιερουσαλήμ για όλα όσα αυτή συμβολικά αντιπροσωπεύει. Είναι μία Πυξίδα Ήθους που ευχόμαστε να οδηγήσει σε ένα μέλλον ηθικής, ανοχής και σεβασμού των ανθρώπινων αξιών», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Συμβουλίου του EJC. 

Παραλαμβάνοντας τη διάκριση ο πρωθυπουργός τόνισε μεταξύ άλλων: «Ο αγώνας για την Δημοκρατία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια είναι κάτι παραπάνω από καθήκον. Τα σημερινά ανησυχητικά σημάδια μάς καλούν να αποδείξουμε ότι η Δημοκρατία είναι αρκετά δυνατή ώστε να αντισταθεί στην μισαλλοδοξία και στον ρατσισμό. Και πράγματι αποδείξαμε ότι στην Ελλάδα ο ρατσισμός δεν είναι ανεκτός. Στη διάρκεια αυτού του αγώνα, ο οποίος είναι παράλληλος με τον αγώνα μας για την ανάπτυξη της χώρας και την ανάκαμψη από την οικονομική κρίση που επί τόσα χρόνια πλήττει τον λαό, πρέπει να παραμείνουμε πιστοί στις αρχές της Δημοκρατίας και σε επαγρύπνηση ώστε να μην την εκμεταλλευτούν καταχρηστικά όσοι την αντιστρατεύονται. Σας ευχαριστώ για το βραβείο αυτό, το οποίο δέχομαι εκ μέρους και στο όνομα ολόκληρου του ελληνικού λαού ο οποίος έχει αγωνιστεί για την ελευθερία και τη Δημοκρατία κατά του ολοκληρωτισμού». 

 Ακολούθησε συζήτηση με τον κ. πρωθυπουργό κατά την οποία εθίγησαν καίρια θέματα όπως οι ευρωεκλογές του προσεχούς Μαΐου και τα αποτελέσματα της πρόσφατης έρευνας σχετικά με τον αντισημιτισμό που έγινε από τον Οργανισμό Θεμελιωδών Δικαιωμάτων (FRA) της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα οποία δείχνουν ανησυχητική αύξηση του αντισημιτισμού. «Η πρόσφατη έρευνα του FRA για τον αντισημιτισμό θα πρέπει να αποτελέσει ένα δυνατό μήνυμα για την ανεκτικότητα στην Ευρώπη», δήλωσε ο κ. Γουάινμαν. «Το γεγονός πως περισσότερο από το ένα πέμπτο του Ευρωπαϊκού Εβραϊσμού φοβάται να προσδιορίσει το θρήσκευμά του ή αποφεύγει να επισκέπτεται χώρους εβραϊκού ενδιαφέροντος είναι μία ηχηρή προειδοποίηση πως οι δημοκρατίες δέχονται επίθεση». 

Στη συνέχεια τα μέλη της αντιπροσωπείας και η ηγεσία του Ελληνικού Εβραϊσμού παρακάθησαν σε γεύμα εργασίας που παρέθεσε προς τιμήν τους ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος. Η εκτελεστική αντιπρόεδρος του EJC κα Ράγια Καλένοβα προσέφερε στον υπουργό έκδοση αφιερωμένη στις Ευρωπαϊκές Εβραϊκές Κοινότητες (φωτογραφία), ενώ ο κ. Παναγιωτόπουλος, σε εγκάρδιο χαιρετισμό, αναφέρθηκε στους πανάρχαιους δεσμούς της χώρας με τους Εβραίους, στη σημασία της διάδοσης του αντιρατσιστικού μηνύματος, στις προσπάθειες της Ελλάδας για ανάπτυξη μέσω της προώθησης του πολιτισμού και κάλεσε τους εκπροσώπους του ευρωπαϊκού εβραϊσμού να επισκεφθούν και πάλι την Ελλάδα. 


Αργότερα, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας έγινε η σύσκεψη της Εκτελεστικής Επιτροπής του EJC, στην οποία χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του ΚΙΣΕ κ. Β. Αλμπάλας και συμμετείχαν εκ μέρους του Ελληνικού Εβραϊσμού ο γεν. γραμματέας και ο γεν. ταμίας του ΚΙΣΕ κ.κ. Β. Ι. Ελιέζερ και Δ. Μπεναρδούτ και ο πρόεδρος της Ι.Κ. Αθηνών κ. Μ. Μωυσής. 

Το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Συνέδριο εκπροσωπεί 42 Εβραϊκές Κοινότητες της Ευρώπης με 2.500.000 μέλη.


ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ NEWSBOMB ΣΤΙΣ 27/12/2013......



Ντέιβιντ Χάρις: O Εβραίος που έδωσε εντολή «τελειώστε με την ΧΑ»...... 

 
Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΧΑΡΙΣ  ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ....ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ.....
Σήμερα το newsbomb.gr φέρνει στο φως τον άνθρωπο που, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, υπέδειξε στην ελληνική κυβέρνηση την σύλληψη των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής και την προφυλάκιση τριών εξ αυτών. 

Ο πασίγνωστος και πανίσχυρος Εβραίος, Ντέιβιντ Χάρις είναι σήμερα ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Εβραϊκής Κοινότητας. Είναι το πρόσωπο που πριν περίπου έναν χρόνο ζήτησε προσωπικά από τον Αντώνη Σαμαρά με τον οποίον διατηρούν ιδιαίτερα στενές σχέσεις να κλείσει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και να στείλει τα στελέχη της πακέτο στη Δικαιοσύνη

Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα ήταν απλώς η αφορμή, καθώς οι συλλήψεις των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής θα είχε δρομολογηθεί με κάποιον τρόπο ούτως ή άλλως. Από το γραφείο του Ντέιβιντ Χάρις στη Νέα Υόρκη περνούν καθημερινά δίνοντας τα διαπιστευτήριά τους κορυφαίοι Αμερικανοί και ξένοι πολιτικοί, επιχειρηματίες και μεγαλοπαράγοντες της διεθνούς πολιτικής και οικονομικής σκακιέρας

Όταν ο Ντέιβιντ Χάρις συναντήθηκε με τον Έλληνα Πρωθυπουργό στο Μανχάτταν της Νέας Υόρκης, λίγες εβδομάδες μετά τις συλλήψεις των στελεχών της Χρυσής Αυγής, φέρεται να έδωσε στον Σαμαρά συγχαρητήρια για την "εξαιρετική δουλειά". Όμως όπως όλα δείχνουν οι κατευθύνσεις που δίνει ο πανίσυχρος Εβραίος στην ελληνική κυβέρνηση δεν σταματούν εδώ. 

Ο ίδιος φέρεται να έχει δώσει εντολή ώστε η δίκη των Χρυσαυγιτών να γίνει άμεσα, το αργότερο μέσα στο επόμενο τρίμηνο

Το πανίσχυρο εβραϊκό λόμπι θέλει να έχει στα χέρια του καταδικαστικές αποφάσεις προκειμένου σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες να προβεί και οι Εβραίοι να ζητήσουν δικαστικά την τιμωρία των στελεχών της Χρυσής Αυγής για την άρνηση του Ολοκαυτώματος.


ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΡΑΒΒΙΝΟ ΜΟΡΝΤΕΧΑΙ ΦΡΙΖΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΥΡΙΑ ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ......

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ.......



ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΜΟΡΝΤΕΧΑΙ ΦΡΙΖΗ.....ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑ ΤΟΝ ΑΙΤΩΛΟ, ΠΩΣ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΑΤΕ , ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΑΝΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ......


ΜΟΡΝΤΕΧΑΙ ΦΡΙΖΗ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΛΑΣΦΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΣΤΟΜΙΖΕΙΣ , ΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ , ΘΑ ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΜΕΣΑ , Η ΘΑ ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΙΛΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

ΒΛΑΣΦΗΜΕ ΜΟΡΝΤΕΧΑΙ ΦΡΙΖΗ.....ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΒΙΒΛΟ ΣΑΣ .....ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΣΑΣ.

ΟΙ ΒΛΑΣΦΗΜΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ , ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ , ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ , ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΤΑΜΟΥΔ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΥΣ , ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ , ΦΑΣΙΣΤΕΣ , ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ ΚΤΗΝΗ......


ΜΑΣΟΝΙΑ - ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.....

THE EGYPTIAN , MASONIC , SATANIC CONNECTION
 

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ......

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (Κ.Ι.Σ) - ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ - ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ...Ο ΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

 


ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑΖΙΣΜΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΜΣΟ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΗ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.


 

ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΕΚΤΟΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ,ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΣΟΥΝ ΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ.....ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ - Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες