Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΘΕΙΑ CORPUS CHRISTI - ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ - ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ..........

Πριν λίγες μέρες άρχισαν να καλούν τους Χριστιανούς να δώσουν εξηγήσεις για την διαμαρτυρία τους κατά της βλάσφημης παράστασης προς τα θεία , που ανέβηκε στο θέατρο ΧΥΤΗΡΙΟ με τον τίτλο CORPUS CHRISTI προς στα τέλη του 2012. 

Γιατί διαμαρτυρήθηκαν οι Χριστιανοί ;

Λίγα σχετικά με την θεατρική παράσταση Corpus Christi από την σελίδα Σαν σήμερα.gr.....Το Corpus Christi είναι ένα θεατρικό έργο του πολυβραβευμένου αμερικανού συγγραφέα Τέρενς ΜακΝάλι (γεν. 1938), που γράφτηκε το 1997 και παρουσιάζει σκηνές από τη ζωή του Ιησού και των 12 μαθητών του από ομοφυλόφιλη σκοπιά. Χαρακτηρίστηκε βλάσφημο και ανίερο από την Καθολική Εκκλησία, την Αγγλικανική Εκκλησία και την Εκκλησία της Ελλάδος.


Ο τίτλος του έργου σημαίνει στα λατινικά «Σώμα Κυρίου», αλλά είναι και η ονομασία πόλης του Τέξας, όπου μεγάλωσε ο συγγραφέας και εκτυλίσσεται το θεατρικό έργο. Εκεί ζει ο Ιησούς και οι 12 μαθητές του, που είναι όλοι τους ομοφυλόφιλοι. Ο Ιούδας προδίδει τον Ιησού λόγω ερωτικής αντιζηλίας, ενώ ο Ιησούς ευλογεί ένα ομοφυλόφιλο γάμο μεταξύ δύο Αποστόλων του. ( Σχόλιο από ΝΕΑ ΕΠΟΧΗΦΡΙΞΟΝ ΗΛΙΕ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΞΟΝ ΓΗ )


Ο συγγραφέας του έργου, ομοφυλόφιλος και ο ίδιος, θέλησε να εξερευνήσει τα ομοφυλοφιλικά θέματα στον Χριστιανισμό. Δέχθηκε απειλές για τη ζωή του και μετά από αρκετές αναβολές το έργο ανέβηκε στη Νέα Υόρκη στις 13 Οκτωβρίου 1998 από τον θίασο Manhattan Theatre Club, σε σκηνοθεσία Τζο Μαντέλο. Το θέατρο εκείνη την ημέρα πολιορκήθηκε από 2.000 εξαγριωμένους διαδηλωτές, που ζήτησαν να κατέβει ως βλάσφημο.....@ ΑΠΟ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ........ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ ΩΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ....ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΠΟΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ  ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΥ  ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ. 


ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ….. 

Κλήση για παροχή εξηγήσεων στο όνομα του νόμου

Κλητεύθηκαν οι χριστιανοί σε υπαστυνόμο Α και σε αστυνόμο Β , ανακριτικοί υπάλληλοι αμφότεροι υπηρετούντες στην διεύθυνση ασφάλειας Αττικής. 

Διατάχτηκε από τον εισαγγελέα πρωτοδικών προκαταρκτική εξέταση για την παράβαση των άρθρων του ποινικού κώδικα : 

189 Π.Κ Διατάραξη της κοινής ειρήνης. “ 

330 Π.ΚΠαράνομη βία “ 

333 Π.ΚΑπειλή “ 

361 Π.ΚΕξύβριση “ 

383 Π.Kφθορά ξένης ιδιοκτησίας “ 

Προκειμένου να εξεταστούν οι χριστιανοί , μια ομάδα περίπου 100 συγκεντρωμένων ανθρώπων , τα οποία προκάλεσαν φθορές στο θέατρο ΧΥΤΗΡΙΟ , εξύβρισαν και απείλησαν τους , Λαέρτη Βασίλειο , και Παναγοπούλου Βασιλική. Πράξεις που έλαβαν χώρα την 1/11/2012 επί της ιεράς οδού αριθμός 44 στην Αθήνα. 


 ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ 
ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ

Υπερασπιστείτε τα όσια και τα ιερά , τις παραδόσεις του γένους μας , γιατί από τώρα και στο εξής ξεκινάει ο απηνής διωγμός των Ορθοδόξων Χριστιανών αναφερόμενοι και ως εγκληματική οργάνωση. Μην σταματάς να ακούς την στεντόρεια φωνή του κυρίου μας. “ Θαρσείτε εγω νενίκηκα τον κόσμο “ 

Έχει αρθεί ο νόμος περί βλασφημίας και από πλημμέλημα έγινε πταίσμα ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ, ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ……ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ " ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ".......


ΜΟΝΑΧΗ ΒΙΚΕΝΤΙΑ....ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΟΠΛΟ. ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ....


ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ , ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΗ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ....ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ..... 


ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ......ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η " ΝΟΜΙΜΗ ΒΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤ " ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ " ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΒΙΑ " ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΥΒΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ...ΜΟΝΑΧΟΙ , ΜΟΝΑΧΕΣ . ΗΛΙΚΙΩΜΈΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΗΡΥΞΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.....ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ...... 


ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΛΕΩ ΕΓΩ......ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ , ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΣΙΟ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ , ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ....ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
ΓΙΑ ΟΤΙ ΝΕΩΤΕΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ.


ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ....


ΑΙΣΧΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ......ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡHΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ CORPUS CRISTI ΣΤΟ ΧΥΤΗΡΙΟ! - Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ - ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ.

1 σχόλιο:

PRODROMOS ZOUMIS είπε...

ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΛΙΚΝΟΥ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΕΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΙΔΕΙ, ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΣΦΗΜΙΕΣ ΤΟΥΣ.

Ετικέτες