Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ - ΣΑΤΑΝΟΚΡΑΤΙΑ - GAY ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ , ΕΣΚΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΟΥΣ - Gay activists hurl feces at German parents protesting pro-gay school curriculum.....


ΓΕΡΜΑΝΙΑ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014Χριστιανοί γονείς έκαναν συγκέντρωση ενάντια στα μαθήματα που γίνονται στα σχολεία για την σεξουαλική απελευθέρωση. 

Κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης οι Χριστιανοί που έκαναν διαμαρτυρία, δέχτηκαν άγρια επίθεση από ομοφυλόφιλους ακτιβιστές οι οποίοι άρχισαν να τους φτύνουν ,να τους βρίζουν , και έφτασαν μέχρι στο σημείο να πάρουν την ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ , να σκίσουν τα φύλλα της και να σκουπίσουν με αυτά τα κοπρανά τους τα οποία εν συνεχεία τα πετάγανε στους Χριστιανούς που ήταν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας. ΦΡΙΞΟΝ ΗΛΙΕ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΞΟΝ ΓΗ.....

ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ....

Gay activists hurl feces at German parents protesting pro-gay school curriculum: report BY THADDEUS BAKLINSKI Fri Mar 28, 2014 12:27 ESTGERMANY, March 28, 2014 (LifeSiteNews.com)


ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.....

ΑΓΙΟΣ ΝΕΙΛΟΣ ΜΥΡΟΒΛΙΤΗΣ Ο ΕΝ ΑΘΩ ΑΣΚΗΘΕΙΣ: «Οι άνθρωποι στερούμενοι την Χάριν του Αγίου Βαπτίσματος, εξ’ αιτίας της αμαρτίας και της ανομίας, θα διάγουν εν μέσω θλίψεων και θανάτων, δυστυχούντες από την έλλειψη αγάπης και σωφροσύνης, στερούμενοι από Αρχιερείς και Ιερείς Αγίους και δίκαιους. 

Κατά το 1900 έτος, βαδίζοντας προς τον μεσασμό του 8ου αιώνος, ο κόσμος του καιρού εκείνου θα αρχίσει να γίνετε αγνώριστος, πλησιάζοντας η έλευση του αντίχριστου

Θα θολώσει η διάνοια των ανθρώπων από τα σαρκικά πάθη και θα αυξηθεί η ανομία και η ασέβεια, θα μετασχηματιστούν οι μορφές των ανθρώπων και δεν θα γνωρίζονται οι άνδρες από τις γυναίκες, δια την αναίσχυντο ενδυμασία και των τριχών της κεφαλής τους. Οι άνθρωποι εκείνων των καιρών θα αγριέψουν και θα γίνουν σαν θηρία, από την πλάνη του αντίχριστου. 

Δεν θα υπάρχει σεβασμός και οι ποιμένες των Χριστιανών, Αρχιερείς και Ιερείς, θα είναι άνθρωποι ματαιόδοξοι και ασεβείς. Τότε θα αλλάξουν τα ήθη και οι παραδόσεις των Χριστιανών και της Εκκλησίας και αλίμονο εις τους Χριστιανούς, διότι θα στερηθούν τελείως την Πίστη».  

ΠΑΤΕΡ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ 
ΛΟΓΟΙ ΠΕΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ..... 


ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ : H ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες