Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2015

ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ π.ΝΙΚΟΛΑΟ ΜΑΝΩΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ , ΟΙ ΛΥΚΟΠΟΙΜΕΝΕΣ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ" ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΑΠΑ - Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ - ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝ.....


π.Νικόλαος Μανώλης
ΟΙ ΛΥΚΟΠΟΙΜΕΝΕΣ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ"ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. 

ΣΕΙΡΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ Ο π.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ , ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ , ΙΕΡΕΙΣ ,ΜΟΝΑΧΟΥΣ , ΜΟΝΑΧΕΣ , ΠΙΣΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ , ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ.

ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ , ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΤΟΥ π.ΝΙΚΟΛΑΟ ΜΑΝΩΛΗ ΑΠΟ ΤΟ BLOG - ΚΑΤΑΝΥΞΙΣ.......


Ενώ παραμένει επιδεικτικά αναπάντητη η επιστολή http://katanixis.blogspot.gr/2015/01/1052.html που απέστειλαν 1052 πιστοί στον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης. 

Η πληροφορία μας μεταφέρθηκε από πολύ αξιόπιστη πηγή εντός του Μητροπολιτικού μεγάρου, πως ξεκίνησε η δίωξη κατά του πατρός Νικολάου Μανώλη http://katanixis.blogspot.gr/search/lab ... E%97%CE%A3 , εφημερίου του Ι.Βυζ.Ν. Προφήτη Ηλία Θεσσαλονίκης, με τελικό σκοπό την καθαίρεσή του. Στη μαχητική ομιλία του πατρός Νικολάου την Τετάρτη 4/2/2015 στις 7μμ θα είμαστε όλοι παρόντες και θα απαιτήσουμε να επιβεβαιώσει τις θλιβερές εξελίξεις. 

Ο πατήρ Νικόλαος κλήθηκε εσπευσμένα να απολογηθεί ενώπιον του Παναγιωτάτου. Αυτός χωρίς να κρατήσει τα προσχήματα, έσπευσε να συμπεριλάβει στο κατηγορητήριο τη φωτογραφική απόφαση της Δ.Ι.Σ. http://katanixis.blogspot.gr/2015/01/blog-post_49.html για την ελευθερία του λόγου στο διαδίκτυο.  

Βρισκόμαστε ένα βήμα προ του Επισκοπικού Δικαστηρίου, την Παρασκευή 6-2-15 και ώρα 13:00 στο Επισκοπικό Μέγαρο, ο πατήρ Νικόλαος απολογείται αντιμετωπίζοντας για πρώτη φορά συγκεκριμένες κατηγορίες που είναι οι εξής: 

Α. Φατρίαν, 

Β. Εξύβρισιν και συκοφαντίαν, 

Γ. Απείθειαν και καταφρόνησιν της προϊσταμένης εκκλησιαστικής αρχής, 

Δ. Σκανδαλισμόν των πιστών. 

Οι ενορίτες, τα πνευματικά τέκνα, οι ακροατές των ομιλιών στο διαδίκτυο και η Κατάνυξη, αντιδρούμε στην προσπάθεια που γίνεται να δικαστεί και να καταδικαστεί ο πατέρας Νικόλαος Μανώλης εν κρυπτώ, με ταχύτατες διαδικασίες, και με "κατάλληλες" κατηγορίες. •Καμία δίωξη δεν είναι νόμιμη, χωρίς διεξαγωγή ανάκρισης από ακέραιο ιερέα της μητρόπολής μας, που να έχει φόβο Θεού..

•Καμία ανάκριση δεν είναι πλήρης αν δεν κληθούμε να καταθέσουμε ως μάρτυρες όλοι εμείς, ενορίτες του Προφήτη Ηλία, πνευματικά τέκνα και φίλοι του πατρός Νικολάου. 

•Κάθε ιερέας της Ιεράς μας Μητροπόλης πρέπει να ενημερωθεί για την υπόθεση, γιατί οφείλει να πάρει θέση. Όσοι μένουν πιστοί στην Ορθοδοξία να ξέρουν ότι έρχεται η σειρά τους. 

Υποστηρίζουμε και είμαστε σε θέση να αποδείξουμε με ατράνταχτα στοιχεία, πως ο πατήρ Νικόλαος βρίσκεται εν δικαίω, πολεμούμενος για την Ορθόδοξη μαρτυρία του, η δε Μητρόπολη Θεσσαλονίκης διώκει ένα από τα καλύτερα τέκνα της. 

Την Παρασκευή 6η Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 13:00 μμ, στο Επισκοπικό Μέγαρο στη Βογατσικού 7 , είναι το ραντεβού με την πρώτη δίωξη ορθοδόξου κληρικού επειδή είναι αντιοικουμενιστής, στην πρόσφατη εκκλησιαστική μας ιστορία. 

Όπως είναι φυσικό πέφτουν στο τραπέζι προτάσεις διαμαρτυρίας που τις εξετάζουμε σοβαρά, όπως συμβολική κατάληψη του Επισκοπείου, πορεία διαμαρτυρίας την ώρα της απολογίας, η πρόσκληση τηλεοπτικών σταθμών που θα καλύψουν το γεγονός και άλλες πιο ακραίες ή πιο μετριοπαθείς. Θα ενημερωθείτε όλοι εγκαίρως. Δεσμευόμαστε πως μόλις έχουμε στα χέρια μας έγγραφα που να επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες μας, θα προβούμε σε λεπτομερή δημοσίευση για την απόκρυψη της αλήθειας που επιχειρείται. 

Είμαστε βέβαιοι πως αν τελικά όντως ξεκινήσει η επίσιμη δίωξη του πατρός Νικολάου την Παρασκεύη, εντός της αιθούσης του Επισκοπείου θα λάμψει η αλήθεια. Η κατηγορούσα και δικάζουσα τον πατέρα Νικόλαο εκκλησιαστική αρχή, ο Παναγιώτατος Επίσκοπός μας κ.κ. Άνθιμος, θα ομολογήσει την αθωότητα του ιερέα της ενορίας μας. Αλλιώς θα αποδειχθεί πως σε αυτή την υπόθεση ο κατήγορος και δικαστής, είναι ο πραγματικός κατηγορούμενος

Αναρτήθηκε από Πατερική Παράδοση

Εν συνεχεία.....Ομιλία του του διωκομένου π.Νικόλαου Μανώλη για την παναίρεση του οικουμενισμού.......


ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ...... 

Ο ΕΚΠΕΣΩΝ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΠΑΣ ΡΩΜΗΣ.....ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ - ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΦΡΕΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ , Η ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ «Έξελθε εξ αύτής (τής Βαβυλώνος) ό λαός μου, ϊνα μη συγκοινωνήσητε ταϊς άμαρτίαις αύτής καί ϊνα έκ τών πληγών αύτής μή λάβητε». (Άποκάλ. ΙΗ 4) - ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ : ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΑΣΘΕ , ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ......


ΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΕΝΣΤΑΣΙΣ ΚΑΙ ΕΝΩΣΙΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΝ ΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ - Η ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΙΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ - Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ - Η ΚΑΚΟΔΟΞΙΑ ΠΕΡΙ ΑΚΥΡΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ. 


ΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ - Η ΜΑΤΘΑΙΪΚΗ ΔΟΞΑΣΙΑ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΧΑΡΙΤΟΣ , ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ - ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ - ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΜΟΣ - ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ - ΑΚΥΡΑ ΚΑΙ ΜΗ ΑΚΥΡΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΒΟΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ..... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 666 - ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ - CERN - ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ - Α.Μ.Κ.Α - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ - ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες