Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015

Ηλίας Κασιδιάρης: “Η Ελλάς προορίζεται να ζήσει και θα ζήσει”! - ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.......

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης επισήμανε αρχικά πως η ψήφιση του παρόντος λαθρονομοσχεδίου είναι μείζονος εθνικής σημασίας και ισοδυναμεί με χίλια Μνημόνια! Πρόκειται για μια πολιτική απάτη του Σύριζα, καθώς θα όφειλε να φέρει σε δημοψήφισμα το παρόν λαθρονομοσχέδιο και να ερωτηθεί ο ελληνικός λαός. 

Προτεραιότητα της παρούσας συγκυβέρνησης Σύριζα - Ανέλ είναι η σίτιση και η φροντίδα των λαθρομεταναστών και όχι των Ελλήνων, καθώς για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι η δημιουργία νέων στρατιών ψηφοφόρων. Μια μελλοντική εθνική κυβέρνηση θα καταργήσει το παρόν λαθρονομοσχέδιο - έκτρωμα με ένα νόμο και ένα άρθρο

Η Χρυσή Αυγή θα προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την οριστική κατάργηση του παρόντος λαθρονομοσχεδίο. Οι προδότες πολιτικάντηδες μετέτρεψαν το υπερήφανο ΟΧΙ των Ελλήνων σε ένα υποτακτικό "Ναι" σε ένα νέο επαχθές Μνημόνιο. 

Ο Συναγωνιστής κατέληξε λέγοντας πως το απώτερο μήνυμα του πολιτικού Αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή συνοψίζεται στην ιστορική φράση: "Η Ελλάς προώρισται να ζήση και θα ζήση"! 
@Προστέθηκε στις 9/7/2015.....

Ο συναγωνιστής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης κατά την ομιλία του για το λαθρονομοσχέδιο αρχικά κατήγγειλλε την κυβέρνηση της «πρώτης φοράς αριστερά» ότι μετέτρεψε το ΟΧΙ του ελληνικού λαού σε ΝΑΙ. Η αριστερά λοιπόν πιστή στο «πατριωτικό» της καθήκον χαρίζει την Πατρίδα των Ελλήνων στους Ασιάτες και στους Αφρικανούς. 


Ότι δεν κατάφερε στο παρελθόν, δηλαδή να δώσει τη Μακεδονία μας στους Σλάβους και στους Βούλγαρους και την Ήπειρο στους Αλβανούς και στον Χότζα το πράττει σήμερα με το λαθρονομοσχέδιο. Βέβαια γι’ αυτό είναι συνυπεύθυνοι και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες που ακόμα στηρίζουν αυτή την κυβέρνηση. 

Η Αριστερά δεν θα μείνει στην Ιστορία ούτε για το σκίσιμο των μνημονίων αλλά γι’ αυτό το καθαρά προδοτικό και επαίσχυντο νομοσχέδιο. «Ένα νομοσχέδιο το οποίο είναι χειρότερο από τα μνημόνια και από τις όποιες συμφωνίες κάνετε με τους θεσμούς, όπως συνηθίζετε να τους λέτε τώρα τελευταία. Είναι αδιανόητο τη στιγμή που οι Έλληνες ξενιτεύονται, που λιποθυμούν τα παιδιά στο σχολείο από την πείνα και που δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει αύριο, να μαζευόμαστε εμείς εδώ σήμερα, λες και λύσαμε όλα τα υπόλοιπα προβλήματά μας, και να νομοθετούμε για το καλό των ξένων που μπήκαν παράνομα στην πατρίδα μας» είπε χαρακτηριστικά. 

Κλείνοντας τόνισε πως οι Χρυσαυγίτες, οι τελευταίοι πιστοί, οι τελευταίοι υπερασπιστές της Ελλάδας θα είναι εδώ και όταν μας δοθεί η ευκαιρία το συγκεκριμένο νομοσχέδιο θα το σκίσουμε κατευθείαν με μια κίνηση. Και συνέχισε λέγοντας πως μαζί με αυτό το επαίσχυντο νομοσχέδιο θα σκίσουμε και τα μνημόνια και όλα αυτά που θα σκίζατε εσείς αλλά τελικά δεν κάνατε τίποτα. Εμείς με όλες μας τις δυνάμεις θα αγωνιστούμε ώστε η Ελλάδα να είναι μία χώρα, η οποία θα κατοικείται από Έλληνες και όχι μία χώρα όπου κάποτε κατοικούσαν Έλληνες. 

Δείτε το σχετικό βίντεο.....


 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hlias-kasidiarhs-h-ellas-prowristai-na-zhsh-kai-tha-zhsh#ixzz3fFM52fGw

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ...... 

ΒΙΝΤΕΟ : ΟΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΜΟΝΑΧΟΙ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΡΟΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ........ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ - ΙΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ..... ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες