Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015

ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2016 ΟΙ ΝΕΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΜΠΕΡΙΈΧΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΤΑΤΤΟΟ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666..... ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666....


ΝΕΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑΜΈΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΔΟΘΟΎΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2016 ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ. 


ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ Η ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΕΚΔΏΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ....ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΜΕ ΤΑ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ TATTOO ΓΙΑ ΝΑ ΕΘΙΣΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΩΣΤΕ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑ RFID CHIP.....


ΔΕΙΤΕ AKOMA ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΈΡ ΤΟΥ EDWARD SNOWDEN - CITIZENFOUR ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΛΟΠΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΏΝ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΈΝΩΝ , ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ......


ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.

@Προστέθηκε στις 16/12/2015

ΑΠΟ IMERISIA.GR.......

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ - ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 10 ΕΥΡΩ......


Στην αλλαγή όλων των αστυνομικών ταυτοτήτων προχωρά το επόμενο διάστημα η κυβέρνηση, γεγονός που δρομολογεί ήδη ειδική επιτροπή η οποία επεξεργάζεται το συγκεκριμένο σχέδιο. 

Όπως είπε στην ΕΡΤ ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, το κόστος για κάθε Ελληνα πολίτη υπολογίζεται σε περίπου 10 ευρώ. Μέσα στους επόμενους μήνες όλοι οι Έλληνες πολίτες θα αποκτήσουν τις νέου τύπου, σύγχρονες αστυνομικές ταυτότητες. Ήδη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει συσταθεί επιτροπή στην οποία μετέχουν και αστυνομικοί της Διεύθυνσης Διαβατηρίων της Αστυνομίας, που θα υποβάλλει έως τα τέλη Γενάρη την πρότασή της για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων ταυτοτήτων. 

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας ανέφερε ότι πρέπει να έχουμε μία ταυτότητα σύγχρονη που να έχει αξιοπιστία ως έγγραφο που να μην μπορεί να πλαστογραφηθεί εύκολα, επομένως προχωράμε. Υπάρχει κάποιο οικονομικό κόστος, δεν θέλουμε να επιβαρύνουμε τον πολίτη, υπολογίζουμε γύρω στα δέκα ευρώ θα κοστίσει κάθε ταυτότητα και είμαστε στην διαδικασία προκειμένου να συντάξουμε και να αιτιολογήσουμε τις νέες ταυτότητες. 

Η επιτροπή θα προτείνει εάν εκτός από το δακτυλικό αποτύπωμα θα υπάρχουν και άλλα βιομετρικά χαρακτηριστικά του κατόχου στις νέες ταυτότητες. Οι σημερινές ταυτότητες μπορούν εύκολα να παραποιηθούν και στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν για την έκδοση διαβατηρίων από κυκλώματα πλαστογράφων. 

Αντίθετα στα διαβατήρια που εκδίδονται από την Αστυνομία–σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας– δεν έχουν παρατηρηθεί μέχρι στιγμής κρούσματα πλαστογραφίας. 


Το ίδιο και στα νέα διπλώματα οδήγησης που από το 2009 εκδίδονται με τις ίδιες προδιαγραφές από το Εθνικό Κέντρο Έκδοσης Εγγράφων Ασφαλείας, που εδρεύει στη διεύθυνση διαβατηρίων της Αστυνομίας.


ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ.....

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΒΟΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ..... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 666 - ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ - CERN - ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ - Α.Μ.Κ.Α - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ - ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.


ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ - ΠΩΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες