Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015

ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ - ΠΩΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.....


ΕΛΛΑΔΑ 08.12.2015 : 09:32 


Νέα δελτία ταυτότητας υπό την πίεση ΗΠΑ, Ε.Ε. 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ 

Σε πρωτοβουλίες για την αντικατάσταση των υφισταμένων ταυτοτήτων με νέα δελτία, που θα είναι δύσκολο να παραχαραχτούν, υποχρεώνεται η ελληνική κυβέρνηση, υπό την απειλή επαναφοράς της βίζας για Ελληνες ταξιδιώτες στις ΗΠΑ. 

Αξιωματούχοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη διευκρίνισαν χθες ότι έχει ήδη συγκροτηθεί επιτροπή, η οποία επεξεργάζεται πρόταση για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέας γενιάς ταυτοτήτων. Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, εξετάζεται το ενδεχόμενο τα νέα δελτία ταυτότητας να περιλαμβάνουν, εκτός από δακτυλικό αποτύπωμα, και πρόσθετα βιομετρικά στοιχεία, όπως το «αποτύπωμα» της ίριδας του κατόχου

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, η επιτροπή συγκροτήθηκε πριν από έναν μήνα και συμμετέχουν σ’ αυτήν, μεταξύ άλλων, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Διαβατηρίων της ΕΛ.ΑΣ. Στέλεχος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη τόνισε ότι πρωτοβουλίες για την αντικατάσταση των υφισταμένων ταυτοτήτων με νέα δελτία αποτελούν συμβατική υποχρέωση της Ελλάδας απέναντι σε Ε.Ε. και ΗΠΑ. 

Προσέθεσε ότι ο εκσυγχρονισμός των ταυτοτήτων προωθείται υπό την πίεση της επικείμενης αξιολόγησης του προγράμματος Visa Waiver, για τη μη θεώρηση διαβατηρίων των Ελλήνων που ταξιδεύουν στις ΗΠΑ για τουριστικούς ή επαγγελματικούς λόγους. 

Η αξιολόγηση του προγράμματος πρόκειται να ξεκινήσει το επόμενο δεκαήμερο, ενώ η επιτροπή θα καταθέσει την πρότασή της στα τέλη Ιανουαρίου. 

Μικροτσίπ

 Στα νέας γενιάς δημόσια έγγραφα προωθείται η τοποθέτηση μικροτσίπ με βιομετρικά στοιχεία του κατόχου, ενώ γίνεται προσπάθεια να προϋπολογιστεί το κόστος αντικατάστασης των παλαιών ταυτοτήτων με νέες. 

Εκτιμάται ότι πρόκειται να ξεπεράσει τα 80 εκατ. ευρώ.

Το θέμα εκσυγχρονισμού των δελτίων ταυτότητας φέρεται να έθεσε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τα αρμόδια μέλη της κυβέρνησης ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα

Σύμφωνα με μια εκδοχή, οι πιέσεις προς την Ελλάδα για το συγκεκριμένο ζήτημα εντάθηκαν μετά και τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, καθώς υπάρχουν φόβοι ή και ενδείξεις ότι τα υφιστάμενα δελτία ταυτότητας πλαστογραφούνται και εν συνεχεία χρησιμοποιούνται για την έκδοση «γνήσιων» διαβατηρίων από τη Διεύθυνση Διαβατηρίων της ΕΛ.ΑΣ.

ΒΙΝΤΕΟ : ΠΩΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.......
ΠΗΓΗ KEIMENOY : ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ


«Οι Ηνωμένες Πολιτείες στηρίζουν την Ελλάδα» δήλωσε ο Τζον Κέρι από την Αθήνα......Βέβαια και μας στηρίζουν , όσο οι προδοτικές κυβερνήσεις που λαμβάνουν κατά καιρούς την εξουσία την ορθόδοξη Ελλάδα, προωθούν τα αντίχριστα και απάνθρωπα σχέδια τους , που τελικό στόχο τους έχουν την ολοκληρωτική υποδούλωση των ανθρώπων ( ψυχών και σωμάτων)....


ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.....ΑΣ ΔΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. 

Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ....ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΟΛΕΘΡΟΣ. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΟΠΛΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ.

 

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΑΓΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ( ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ , ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ , ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ.

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ , ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ , ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΒΡΕΙ Ο ΟΛΕΘΡΟΣ ΚΑΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΜΗΝ. ΓΕΝΟΙΤΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες