ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ...ΒΙΑΙΗ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ π.ΚΛΕΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ......ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ.


ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , Ο ΙΕΡΕΑΣ π.ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ , ΒΡΙΣΚΟΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ , ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ....ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΤΗΝ  ΒΙΑΙΗ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ π.ΚΛΕΟΜΕΝΗ ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ, ΣΡΠΡΩΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕ ΒΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΡΑΣΟ. Η ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ , ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ. 

Η ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 18.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 20.45 ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.

ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ π.ΚΛΕΟΜΕΝΗ , ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΆΝΕΙ , ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Σ.Β

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ π.ΚΛΕΟΜΕΝΗ......ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ..... 


Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΠΑΣ 666..... " Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ (ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666) ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΗΣ ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ , Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ (ΤΗΣ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ) (Πρωτόκολλα , Κεφ. ΙΖ')

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες