ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ....ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΡΑΓΔΑΙΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ....Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗM ΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ...... ΠΑΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ 3ου ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟΣ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2014... Η.Π.Α ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ - Η ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ - ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΟΛΟΙ , ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.....

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αναγνώρισε την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ και ανακοίνωσε ότι έδωσε εντολή στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ να ξεκινήσει τη διαδικασία μεταφοράς της αμερικανικής πρεσβείας από το Τελ Αβίβ όπου βρίσκεται. 


Ο αμερικανός πρόεδρος έδωσε ήδη εντολή να ξεκινήσει η διαδικασία μετεγκατάστασης της πρεσβείας των ΗΠΑ στο Ισραήλ  - Η κίνησή του αναμένεται ότι θα πυροδοτήσει εντάσεις στην περιοχή και στον μουσουλμανικό κόσμο. 

@ ΔΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟY ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ , ΤΟΥ JARED KUSHNER , ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΓΟΡΑΣΕ  ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ 666 ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΟ ΕΤΟΣ 2007 ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 1.8 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ!!! Συνέχεια....Η μετεγκατάσταση της πρεσβείας των ΗΠΑ θα γίνει σε έξι μήνες. Η κίνηση του αμερικανού προέδρου αναμένεται ότι θα προκαλέσει εντάσεις στην περιοχή και θα διαταρράξει την προοπτική ειρήνης. 
 
ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.....

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ 6/12/2017.... ΕΚΤΑΚΤΟ – Εντολή Τραμπ για ετοιμότητα εμπλοκής στη Μ.Ανατολή – Το Ισραήλ ξεκίνησε την μεγαλύτερη προσομοίωση πολέμου – Κήρυξε επιχειρησιακά τα F-35 Adir.....
«Oι Αμερικανικές εγκαταστάσεις στη Μέση Ανατολή θα τεθούν σε κίνδυνο. Ετοιμάστε σχέδια έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση που ξεσπάσουν συγκρούσεις και τεθούν σε κίνδυνο οι ζωές Αμερικανών. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για εμπλοκή» Αυτό ήταν το μήνυμα του επιτελείου Ν.Τραμπ γι αυτό που έρχεται σε λίγες ώρες. Το Ισραήλ ταυτόχρονα κήρυξε αιφνιδιαστικά πριν λίγο επιχειρησιακά τα F-35 Adir ενώ χιλιάδες έφεδροι παρουσιάστηκαν στις μονάδες για την μεγαλύτερη στρατιωτική άσκηση -προσομοίωση πολέμου του Ισραήλ τα τελευταία 25 χρόνια! 

Δείτε το Βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα Σύμφωνα με πληροφορίες, δόθηκε διαταγή σε αμερικανικές δυνάμεις που σταθμεύουν στη Μέση Ανατολή να είναι έτοιμες για εμπλοκή και να μεταφερθούν πιο κοντά στις χώρες που πρόκειται να ξεσπάσουν εστίες συγκρούσεων. Σύμφωνα με Αμερικανό Αξιωματούχο, μέτρα και σχέδια έκτακτης ανάγκης έχουν μελετηθεί και έχουν τεθεί σε εφαρμογή. Ηδη οι Ηνωμένες Πολιτείες απαγόρευσαν στους υπαλλήλους της αμερικανικής κυβέρνησης να επισκεφθούν την Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ, λόγω των διαδηλώσεων που αναμένεται να οργανώσουν οι Παλαιστίνιοι. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, η απαγόρευση ισχύει και για τη Δυτική Οχθη. Μόνο οι επίσημες, “απαραίτητες” μετακινήσεις θα επιτρέπονται, αφού ληφθούν επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας, πρόσθεσε το Υπουργείο Εξωτερικών. Οι Ισραηλινές Δυνάμεις IDF, η Αστυνομία, οι συνοριοφύλακες βρίσκονται σε ύψιστο συναγερμό καθώς Φατάχ και Χαμάς κάλεσαν σε «ημέρες οργής» σε Βηθλεέμ, Hevron και κατά μήκος των συνόρων με τη Γάζα. 


Δείτε Βίντεο, Καίνε αμερικανικές σημαίες και τον Ν.Τραμπ...


Οι IDF, Shin Bet, συνοριοφύλακες και Αστυνομία συνέλαβαν το βράδυ 8 Μουσουλμάνους που σχεδίαζαν τρομοκρατικές επιθέσεις σε Judea-Samaria και στην κοιλάδα του Ιορδάνη. Από την πλευρά του το Ισραήλ ξεκίνησε αιφνιδιαστικές ασκήσεις με τη συμμετοχή και των εφέδρων ώστε να αυξηθεί το επίπεδο ετοιμότητας. 

To Γενικό Επιτελείο Στρατού του Ισραήλ κάλεσε σε μαζική κινητοποίηση τους εφέδρους. Βγήκαν τα όπλα από τις αποθήκες στην βόρεια πόλη του Ισραήλ Karmiel. 

Αρματα μάχης, 60 στρατιωτικά οχήματα, και στρατιωτικά φορτηγά κινητοποιήθηκαν αμέσως. «Στόχος είναι η άμεση βελτίωση της ετοιμότητας μάχης μας και η ετοιμότητα του οπλισμού μας» είπε ο Ισραηλινός Στρατηγός. 

Το σενάριο προβλέπει ένοπλη σύγκρουση με τον εχθρό και την χρήση αρμάτων μάχης και μονάδων πυροβολικού για την ενίσχυση της άμυνας. Μηχανικό και μεταφορικές μονάδες βρίσκονται 20-30 χλμ πίσω από το πεδίο της μάχης. «Οι μονάδες εφοδιασμού και το υγειονομικό μπαίνουν σε κανονική προσομοίωση πολέμου». 

Σύμφωνα με τους Ισραηλινούς τέτοια άσκηση δεν έχει λάβει χώρα τα τελευταία 25 χρόνια.. Οι έφεδροι έδειξαν φοβερή αποφασιστικότητα ανταπόκρισης στο καθήκον. Πάνω από το 75% εμφανίστηκαν αμέσως στις μονάδες τους.

------
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ.....  

Ο ΤΡΙΤΟΣ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟΣ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ. ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΙΣ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 2014 ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ.

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ BLOG - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014......

Η χριστιανική αίρεση των πεντηκοστιανών με την ονομασία UNIVERSAL CHURCH OF THE KINGMOM OF GODUCKG , σε Ελληνική μετάφραση , η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ , κατασκεύασε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας έναν ναό με βάση την κατασκευή του ναού του Σολομώντα ,και του έδωσαν το ονομά του – TEMPLE OF SOLOMON ( Ναός του Σολομώντα ). 

Στις 19 Ιουλίου του 2014 μετά από "40ήμερη νηστεία" , έγινε ο καθαγιασμός του ναού σε δυο παρταστάσεις, μια πρωινή και μια εσπερινή.  Στις 19 Ιουλίου ήταν για τους μουσουλμάνους και η λήξη του ραμαζανιού. Το αναφέρουμε γιατί οι δυνάμεις του Αντιχρίστου και του Σατανά της κολάσεως τίποτα δεν κάνουνε τυχαία.

Δείτε φωτογραφίες από την ημέρα "καθαγιασμού" του ναού που μάλιστα έγινε και δυο φορές , μια το πρωί και μια το απόγευμα. 
Σε τίποτα δεν μοιάζει με χριστιανικό ναό ,αλλά είναι όπως οι  Εβραικές συναγωγές - συναγωγές του Σατανά κατά τους Αγίους πατέρες της Ορθοδόξου εκκλησίας μας...........


Βίντεο - Ο Ναός του Σολομώντα στην βραζιλία. Τα επίσημα εγκαίνιά του θα γίνουν στις 31 Ιουλίου του 2014.......


Η πέτρινη επένδυση του ναού εξωτερικά ,αλλά και εσωτερικά , είναι από πετρώματα από την γη της Ιερουσαλήμ. 

Βίντεο από την προετοιμασία του ναού......

"Η παγκόσμια εκκλησία της βασιλείας του Θεού" ιδρύθηκε το 1977 στην Βραζιλία , και οφείλει την προέλευσή της σε ένα επιτυχημένο πρόγραμμα των ευαγγελιστών που διεξάγεται από τον Καναδό επίσκοπο Robert McAlister , ιεραπόστολο των παραδοσιακών Πεντηκοστιανών της “καθολικής εκκλησίας της βασιλείας του Θεού”.

Η συγκεκριμένη χριστιανική αίρεση έχει μέχρι στιγμής πάνω από 5.000 εκκλησίες στην Βραζιλία.

Στην φωτό που ακολουθεί βλέπουμε τον Robert McAlister μαζί με άλλα μέλη της "διεθνής κοινότητας των "χαρισματικών εκκλησιών" - International Communion of Charismatic Churches "- I.C.C.C και φυσικά ο αρχιαιρεσιάρχης πάπας Παύλος ο 6ος στο κέντρο......

Pictured to the immediate right of Pope Paul VI is David du Plessis, also pictured to the left of Pope Paul VI is Bishop Robert McAlister and Justus du Plessis

Στην παρακάτω φωτό ο αρχιαιρεσιάρχης πάπας Παύλος ο 6ος μαζί με τον προδότη της ορθοδόξου πίστεως οικουμενικό πατριάρχη Αθηναγόρα, που υπόγραψε την άρση των αναθεμάτων των αγίων πατέρων προς τους αιρετικούς παπικούς ,και την άρση της ακοινωνησίας μεταξύ ορθοδόξων και παπικών με βάση το πρωτότυπο Γαλλικό κείμενο , χωρίς πρώτα οι παπικοί να μετανοήσουν και να αποκηρύξουν τις αιρέσεις τους........( βλ.παρακάτω φωτό και pdf ).....

ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΑΘΗΝΑΓΟΡΑΣ - ΠΑΠΑΣ ΠΑΥΛΟΣ Ο 6ος


Η ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΚΟΙΝΩΝΗΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΠΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΠΙ ΟΙΚ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΑΘΗΝΑΓΟΡΑ......
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ......


Επίσημος εμπνευστής της ιδέας για την κατασκευή του ειδώλου του ναού του Σολομώντα στην Βραζιλία ,ήταν ο επίσκοπος της αίρεσης των πεντηκοστιανών Edir Macedo ( Βλ.φωτό )
Διαβάζουμε από την σελίδα TEMPLE OF SOLOMON…….. 

Αγγλικό κείμενο....

While this intense desire of the Jews has gone unfulfilled, the Holy Spirit inspired Bishop Edir Macedo to build a replica of Solomon’s Temple in São Paulo, Brazil. He recounts that, during a pilgrimage to the Holy Land, he mentioned to other Bishops how he wished that all the members of the Universal Church could, at least once, walk on the very ground and stones where Jesus walked. After this comment, he thought: “If I can’t bring everyone here, then I'll take pieces of this land to them.” From that day on, this idea began to take shape and, in July 2010, an impressive project—designed according to biblical references to the temple—was announced. 

Μετάφραση.......

Αν και αυτή η έντονη επιθυμία ( Η ανοικοδόμηση του ναού του Σολομώντα ) των Εβραίων έχει παραμείνη ανεκπλήρωτη, το Άγιο Πνεύμα ενέπνευσε τον επίσκοπο Edir Macedo να χτίσει ένα αντίγραφο του Ναού του Σολομώντα στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Αφηγείται ότι, κατά τη διάρκεια ενός προσκυνήματος στους Αγίους Τόπους, ανέφερε σε άλλους Επισκόπους πώς ευχήθηκε να μπορούσαν όλα τα μέλη της παγκόσμιας Εκκλησίας τουλάχιστον τουλάχιστον για μία φορά, να περπατήσουνε πάνω στο χώμα και στις πέτρες, όπου ο Ιησούς περπάτησε. 

Μετά από αυτό το σχόλιο, σκέφτηκε: ". Εάν δεν μπορώ να τους φέρω όλους εδώ , τότε θα πάω τα κομμάτια αυτής της γης ( του Ισραήλ ) σε αυτούς" .

Από εκείνη την ημέρα, αυτή η ιδέα άρχισε να παίρνει μορφή ,και τον Ιούλιο του 2010, ένα εντυπωσιακό έργο σχεδιασμένο σύμφωνα με βιβλικές αναφορές στο ναό είχε ανακοινωθεί. 


*Κάτι που παρατηρήσαμε στο λίνκ της παραπάνω σελίδας με τίτλο THE VISION - ΤΟ ΟΡΑΜΑ , ήτανε και ο ανάποδος σταυρός που υπάρχει πάνω από την φωτογραφία , μέσα σε ένα μυστικιστικό σχέδιο......

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥΣ.....ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.....

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΝΣΗ

ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ......

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ......

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙ ΧΤΙΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ.......


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΙΣ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 2014 ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ....... 4 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ.......


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΟ......


ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑΟΣ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ........Από την ιστοσελίδα ΑΠΟΛΟΓΗΤΗΣ......
Ο Cagliostro που ήταν Μασόνος δημοσίευσε από τις 2 Νοέμβριο του 1786 στην London Morning Herald, μια άποψη των ελευθεροτόκτονων του Λονδίνου «στο όνομα του Ιεχωβά ο χρόνος ήλθε για την κατασκευή του νέου ναού της Ιερουσαλήμ. Αυτό ήταν μια πρόσκληση για όλους τους Μασόνους του Λονδίνου για την δημιουργία σχεδίων και την τοποθέτηση της πρώτης πέτρας του Αληθινού Ναού που είδε ο κόσμος» «Από όλα τα αντικείμενα που αποτελούν την Μασονική επιστήμη του συμβολισμού, το πιο σπουδαίο, το ποιο ανατρεφόμενο, από τους Μασόνους, και κατά πολύ το πιο σημαντικό , είναι ο ναός της Ιερουσαλήμ. 

Η πνευματικότητα του ναού είναι το πρώτο, το πιο πολλά υποσχόμενο και το πιο διεισδυτικό, από όλα τα σύμβολα του ελευθεροτεκτονισμού. Αρπάξτε από την Μασονία την εξάρτηση από τον ναό, αφήστε έξω από τα θρησκευτικά δρώμενα όλες τις αναφορές σε αυτό το ιερό κτίριο, στους θρύλους και στις παραδόσεις που είναι συνδεμένες μαζί τους και το σύστημα μόνο του θα καταρεύσει και θα πεθάνει..» («Encyclopaedia of Freemasonry», by Αlbert Mackey, MD, 33? and Charles T. McClenachan, 33?, Revised Edition, by Edward L. Hawkins, 30? and William J. Hughan, 32?, Volume II, M-Z, published by The Masonic History Company, Chicago, New York, London, 1873, A.G. Mackey, 1927, by the Masonic History Company.). 

«Η Μασονία απέκτησε τον ναϊκό συμβολισμό της, όπως και όλες τις συμβολικές ιδέες, από τον Ιουδαϊσμό..» Επειδή η Π.Δ. ήταν αρχικά γραμμένη στα Εβραϊκά, και επειδή η Κ.Δ. γράφηκε στα Ελληνικά, ο Mackey, ανοιχτά δηλώνει ότι οι ελευθεροτέκτονες έχουν τις ρίζες τους στην Π.Δ. Στην Μασονική Βίβλο, που αναφέρθηκε άνωθι, ο συγγραφέας του πρόλογου ρίχνει ακόμη περισσότερο φως γύρω από την σημασία του ναού του Σολομώντα για τον ελευθεροτεκτονισμό

«Οι παραδόσεις και ο ρομαντισμός του ναού του Βασιλιά Σολομώντα είναι το κυριότερο ενδιαφέρον για όποιον διαβάζει την Βίβλο. Είναι κληρονομική σημασία για τους Μασόνους. Ο ναός είναι το υπέροχο σύμβολο για την Μασονία, και η θρυλική ιστορία του κτισίματος του ναού είναι η θεμελιώδη βάση του Μασονικού κανόνα και οδηγού προς την πορεία της ζωής...» The Holy Bible: The Great Light In Masonry», King James Version, Temple. 

Οι ελευθεροτέκτονες σε όλες τις περιπτώσεις, έχουν αγκαλιάσει την ιδέα μέσα στην συμβολική γλώσσα τους, της αντικατάστασης του πνευματικού και εσωτερικού ανθρώπου από ένα υλικό ναό. «Το σπουδαίο σώμα της Μασονικής Στοάς, κοιτώντας μόνο σε αυτό τον πρώτο ναό που κτίσθηκε από την σοφία του Βασιλιά Σολομώντα, το έκανε το σύμβολο της ζωής, και όπως το μεγάλο αντικείμενο της Μασονίας είναι η έρευνα μετά την αλήθεια, οδηγείται στην κατασκευή αυτού του ναού ως μιας αποδεκτής θέσης για την αλήθεια...» («Encyclopaedia of Freemasonry»", by Albert Mackey, MD, 33? and Charles T. McClenachan, 33?, Revised Edition, by Edward L. Hawkins, 30? and William J. Hughan, 32?, Volume II, M-Z, published by The Masonic History Company, Chicago, New York, London, 1873, A.G. Mackey, 1927, by the Masonic History Company, σελ. 774). Ο «ΝΕΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ» ή ΧΡΙΣΤΟΣ του Υδροχόου «Ο ναός της Μασονίας είναι το σπίτι του Χριστού» (Edward Waite, p. 486-7, «A New Encyclopedia of Freemasonry and of Cognate Instituted Mysteries: The Rites, Literature and History», Volume II, reprinted in 1970 by Weathervane Books., σελ. 314). 

Έτσι ο νέος ναός του Σολομώντα καλείται το σπίτι του Χριστού ( Αντιχρίστου στην πραγματικότητα ). Αλλά ποίος Χριστός - Μεσσίας . Ο Ιησούς Χριστός είναι ως γνωστόν ο απεσταλμένος Μεσσίας . ( Ματθαίος 16,16 )

 ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ......


ΜΑΣΟΝΙΑ - ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ......


 ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ........

 ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ......

ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ: «Θα έχει ως κατοικία του (ο αντίχριστος) το ναό του Θεού, όχι μόνο αυτόν που είναι στα Ιεροσόλυμα (του Σολομώντος), αλλά και σε όλες τις τοπικές εκκλησίες (τότε ο αντίχριστος θα έχει γίνει παγκόσμιος ηγέτης και άρχων της οικουμενικής εωσφορικής ‘’εκκλησίας’’, που θα προκύψει ως αποτέλεσμα της ένωσης των επί μέρους θρησκειών της υφηλίου, σε μια Πανθρησκεία, συμμετεχόντων και των αποστατών ‘’Χριστιανών’’)»


ΑΓΙΟΣ ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ ΠΑΠΑΣ ΡΩΜΗΣ

«1. Η έννοια της σφραγίδας του αντίχριστου, είναι ότι: ‘’Αρνούμαι τον Ποιητην του ουρανού και της γης. Αρνούμαι το Άγιον Βάπτισμα. Αρνούμαι να λατρεύω τον Χριστό. Αρνούμαι την Βασιλεία των ουρανών και αγαπώ την κόλασιν. Αρνούμαι τον Σταυρόν και δέχομαι το δικό σου σφράγισμα. Θα θρηνήσει τότε η Εκκλησία του Θεού, με πένθος μεγάλο, διότι μήτε Λειτουργία, μήτε το Τίμιο Σώμα και Αίμα του Χριστού, δεν θα φανεί εκείνες τις ημέρες, η λειτουργία θα σβήσει, οι αναγνώσεις των γραφών δεν θα ακούγονται και οι διδαχές και οι ψυχωφελείς διηγήσεις, θα καταργηθούν (το μείζον μέρος τους πληρώματος της Εκκλησίας, θα συνταχθεί με τον αντίχριστο, δια της ένωσης των θρησκειών και του σφραγίσματός του, οπότε και δεν θα αποτελεί τμήμα της διωκόμενης τότε Εκκλησίας υπό του αντίχριστου, αλλά ως κατέχοντες τα οικοδομήματα και τον τύπο μόνο της πίστεως, απέχοντες όμως εκ της Χάριτος του Άγιου Πνεύματος και της σωτηρίας, θα τελούν υπό αυτού, προσκυνώντας τον σαν ‘’θεό’’). 

2. Στους έσχατους καιρούς πολλοί άνθρωποι θα αυτοκτονούν, ερχόμενοι σε απόγνωση».


ΠΡΟΦ. ΗΣΑїΑΣ Κεφ. μα΄, στ. 17-19: «Και αγαλλιάσονται οι πτωχοί και οι ενδεείς ζητήσουσιν γάρ ύδωρ, καί ούκ έσται, η γλώσσα αυτών από της δίψης εξηράνθη εγώ Κύριος ο Θεός, εγώ επακούσομαι ο Θεός Ισραήλ, και ούκ εγκαταλείψω αυτούς. Αλλά ανοίξω επί των ορέων ποταμούς καί έν μέσω πεδίων πηγάς ποιήσω την έρημον εις έλη υδάτων καί τήν διψώσαν γήν εν υδραγωγοίς θήσω εις τήν άνυδρον γήν κέδρον και πύξον και μυρσίνην και κυπαρίσσον και λεύκην (ο Κύριος δηλαδή θα θρέψει και θα ποτίσει θαυματουργικώς την εκδιωκόμενη Εκκλησία του, υπό του αντίχριστου)». 

ΑΓΙΟΣ ΚΥΡΙΛΛΟΣ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ: «Λοιπόν άνθρωπε, φύλαξε σε παρακαλώ τον εαυτό σου, έχεις τώρα όλα τα προγνωστικά του αντίχριστου και μην τα σκέπτεσαι μόνο εσύ, αλλά να τα λέγεις και να ενημερώνεις και άλλους, όσους μπορείς περισσότερους».


BLOG : ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - Βούκαλης Σπυρίδων


Η ΕΡΕΥΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ........ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ.....


ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΒΟΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ..... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 666 - ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ - CERN - ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ - Α.Μ.Κ.Α - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ - ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.


ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.... ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ BLOG - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 16/1/2017....

ΕΚΤΑΚΤΟ... ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ , ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΚΛΕΓΕΝΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ Η.Π.Α DONALD TRUMP ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ....ΠΑΜΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΊΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666..... ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ.....


ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2016 , ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΡΑΒΙΝΩΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ Η.Π.Α ΚΥΡΙΟ DONALD TRUMP Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.... 

.....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΛΑΝΤΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΊΟΥ ΤΩΝ ΔΥΟΜΙΣΗ ΧΙΛΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΥΡΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΑΣ.

Λίγα για τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν από την σελίδα Livejournal...
Putin’s maternal grandfather was a Jew involved in the bolshevik revolution, his paternal grandfather worked all his life as the chef of Lenin and Stalin. His paternal grandfather, Spiridon Ivanovich Putin (1879–1965), was employed at Vladimir Lenin‘s dacha at Gorki as a cook, and after Lenin’s death in 1924, he continued to work for Lenin’s wife, Nadezhda Krupskaya. He would later cook for Joseph Stalinwhen the Soviet leader visited one of his dachas in the Moscow region. Spiridon later was employed at a dacha belonging to the Moscow City Committee of the Communist Party of the Soviet Union, at which the young Putin would visit him. 

His other grandfather was a jew from a Ukranian village and a bolshevik activist. Putin was put into power by the Federation Of Jewish Organizations In Russia. The Jewish Chairman of this organization Abramovich stated in a 2005 interview that Putin could obtain Israeli citizenship if he wanted as an ethnic Jew. And that his mother was a Jew Shelomova. This makes Putin full Jewish by Jewish law. Putin traces his earliest connection to Judaism back to his early childhood in Leningrad, now St. Petersburg, when he befriended a Jewish family that lived in his apartment block. In his 2000 autobiography, Putin wrote that the unnamed family loved him and that he used to seek its company. “They were observant Jews who did not work on Saturdays and the man would study the Bible and Talmud all day long,” Putin wrote. “Once I even asked him what he was muttering. He explained to me what this book was and I was immediately interested.” Can anyone believe that Jews let goyim read their holy books?


Vladimir Putin told me a personal story in the Kremlin... 
Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΡΑΒΙΝΟΣ HILLEL WEISS , ΕΝΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ(SAΝΗENTRIN ) ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ NATIONAL NEWS.....

"ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ , ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΩΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ "

ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ( SANHENTRIN ) ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ DONALD TRUMP , ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΡΩΣΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ , ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΩΦΕΛΗΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ - ΤΗΝ ΑΝΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ , ΣΤΟ ΚΑΥΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΟ ΟΡΟΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ.

ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΗΓΕΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ , ΚΑΙ Ο DONALD TRUMP ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΠΙΟ ΦΩΝΑΧΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΗΓΕΤΕΣ.

ΠΗΓΗ ΕΙΔΗΣΗΣ : ISRAEL TODAY

Ο ΤΡΙΤΟΣ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟΣ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.....Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΜΕ 
ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΑΠΑ 666....


Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΜΟΣΧΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΡΩΣΙΩΝ ΚΥΡΙΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΤΟ 2016....


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...... 

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΧΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ....ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΒΟΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ..... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 666 - ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ - CERN - ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ - Α.Μ.Κ.Α - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ - ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.


ΕΚΤΑΚΤΟ... ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΛΥΚΟΠΟΙΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΤΟΥΣ , ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.... ΠΡΩΤΗ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟ, ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ π.ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΣΤΑΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ - Η ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ - ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝ.....


ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ..... ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ - ΣΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΟΘΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες