Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018

ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ - ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ 500ΕΥΡΩ ΣΤΑ 200-300 ΕΥΡΩ ΕΝΩ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΣΤΑ 100 ΕΥΡΩ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ....


ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ , ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ " ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ " ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ 500 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ , ΣΤΑ 300-200 ΕΥΡΩ , ΕΝΩ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ, ΣΤΑ 100 ΕΥΡΩ.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2019 ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ - ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΟΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΝΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ. 

ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ.

ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ  ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣIN ΤΑ ΕΞΗΣ....... 


Μειώνεται στα 200 - 300 ευρώ το όριο πληρωμών με μετρητά από 500 ευρώ που είναι σήμερα.

 Υπερβολική στην παρούσα φάση θεωρούν στο ΥΠΟΙΚ την πρόταση των τραπεζών για πληρωμές με κάρτα, δαπάνες άνω των 100 ευρώ.

Χαμηλώνει ακόμη περισσότερο το όριο πληρωμών που μπορούν να γίνονται νόμιμα με μετρητά, ενώ επιχειρήσεις και επαγγελματίες θα υποχρεούνται εν πάση περιπτώσει να πραγματοποιούν ένα μέρος του τζίρου τους με πλαστικό χρήμα, ακόμη κι αν οι συναλλαγές τους αφορούν μικρά ποσά. 

Το υπουργείο Οικονομικών και η ΑΑΔΕ σε συνεργασία με την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών εξετάζουν περαιτέρω μέτρα για την επέκταση της χρήσης πλαστικού χρήματος, ώστε να περιοριστεί η φοροδιαφυγή, αλλά και να περιοριστεί στα κανονικά επίπεδα η κυκλοφορία χρήματος εκτός του τραπεζικού συστήματος. Αρχικά είχε συζητηθεί να μειωθεί σε 300 ευρώ – από 500 που είναι τώρα - το όριο συναλλαγών με μετρητά. 

Οι τράπεζες πρότειναν να πέσει στα 100 ευρώ, ώστε να «συλλαμβάνεται» πολύ μεγαλύτερο μέρος του πραγματοποιούμενου τζίρου. Κρίθηκε όμως ότι με τόσο μικρό ποσό το μέτρο θα λειτουργούσε ασφυκτικά για τις επιχειρήσεις και θα προκαλούσε μεγάλες αντιδράσεις Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι επιλέγεται τελικά να κατεβεί στα 200 ευρώ και η αναπροσαρμογή αυτή να γίνει άμεσα, ώστε το μέτρο να πιάσει την καλοκαιρινή περίοδο όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις, όπου η φοροδιαφυγή ανθεί. Ισχυρή ώθηση για την άμεση υλοποίηση του μέτρου δίνει και η διαπίστωση ότι από τους 650.000 επαγγελματίες που υποχρεώθηκαν να τοποθετήσουν POS, περισσότεροι από 200.000 (το 30%) δεν τα χρησιμοποιούν. 

Αποτελεσματικοί έλεγχοι 

Για την επέκταση την χρήσης «πλαστικού χρήματος» σχεδόν σε όλες τις συναλλαγές σχεδιάζεται σειρά πρόσθετων μέτρων, πέραν της μείωσης του ορίου συναλλαγών με μετρητά

Μεταξύ άλλων : 

- Οι επιχειρήσεις θα υποχρεούνται να πραγματοποιούν ένα μέρος του ετήσιου τζίρου τους (40%-60%) και θα ελέγχονται τακτικά κατά πόσο χρησιμοποιούν τα POS. 

- Eπιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες που εμφανίζουν μηδενικές ή πολύ χαμηλές πωλήσεις μέσω ηλεκτρονικών πληρωμών, θα μπαίνουν αμέσως στη λίστα φορολογικού ελέγχου

Η αρχή θα γίνει φέτος, όταν με την εκκαθάριση των εντύπων Ε3 θα εντοπιστούν εύκολα οι επαγγελματίες που κράτησαν αχρησιμοποίητα τα POS. Στόχος είναι η περαιτέρω αύξηση των ηλεκτρονικών πληρωμών, που επιτρέπουν αποτελεσματικότερο έλεγχο της διακίνησης χρήματος, με απιτέλεσμα να περιορίζεται η φοροδιαφυγή. Το μέτρο θα εξαναγκάσει να ενταχθούν στο τραπεζικό σύστημα, χρήματα τα οποία σήμερα παραμένουν ακόμη στα... σεντούκια. 

Χρήμα έξω από τις τράπεζες 

Στο τέλος Δεκεμβρίου, το νόμισμα σε κυκλοφορία ανήλθε σε 31,1 δισ. ευρώ, ποσό που είναι τριπλάσιο από το εκείνου που θα έπρεπε να είναι υπό κανονικές συνθήκες. Στην προ κρίσης περίοδο, όταν σημειωτέον δεν είχαν αναπτυχθεί τόσο πολύ οι ηλεκτρονικές πληρωμές, το ποσό των μετρητών, που έμενε εκτός τραπεζικού συστήματος ήταν στο 6% του ΑΕΠ. Δηλαδή, με βάση τον κανόνα αυτόν, σήμερα θα έπρεπε να είναι στα στρώματα ένα ποσό της τάξης των 10-12 δισ. ευρώ, αλλά είναι το τριπλάσιο. 

Οι υποστηρικτές του μέτρου θεωρούν ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στις συναλλαγές των πολιτών, καθώς το όριο των αγορών (300 ευρώ) θα εξακολουθήσει να είναι μεγάλο. Επίσης τονίζουν ότι όλοι σχεδόν οι πολίτες έχουν κάρτες πληρωμών (πιστωτικές, χρεωστικές κ.λπ.), ενώ όλοι οι συνταξιούχοι και οι μισθωτοί πληρώνονται μέσω τραπεζικών λογαριασμών και οι πολίτες είναι ήδη εξοικειωμένοι με τη χρήση καρτών. 

Δηλαδή το "πλαστικό χρήμα" είναι ευρέως διαδεδομένο και κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι είναι απαραίτητες οι πληρωμές με μετρητά, συναλλαγών, με σχετικά μεγάλα ποσά. Άλλωστε, από τον Ιούνιο του 2017 και όλοι οι υπάλληλοι του ιδιωτικού τομέα, πληρώνονται υποχρεωτικά μέσω τραπεζών, οπότε το ηλεκτρονικό χρήμα είναι διαδεδομένο και δεν εμποδίζεται κανείς να πληρώνμει με κάρτες

Να πληρώνει τις προμήθειες το Δημόσιο! 

Ο πρόεδρος της ΕΕΤ, Νίκος Καραμούζης από το βήμα της 43ης τακτικής γενικής συνέλευσης του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, πρότεινε την υποχρεωτική χρήση χρεωστικών καρτών σε όλες τις συναλλαγές αξίας πάνω από 100 ευρώ, χωρίς χρεώσεις επιχειρήσεων και καταναλωτών , αλλά την επιβάρυνση του κόστους των συναλλαγών να την επωμίζεται το Δημόσιο! 

Η πρόταση ως προς το δεύτερο σκέλος της, δεν ακούστηκε ευχάριστα στο υπουργείο Οικονομικών, το οποίο δεν θέλει να επιβαρυνθεί ο κρατικός προϋπολογισμός με την επιδότηση τραπεζών και επιχειρήσεων. 

   ------- 

ΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΤΑΓΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ Ν.Η ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ. 

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ_1.....


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ_2...... ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ_3..... 

ΕΣΤΙΑ ΠΑΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ - ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ - Κατάργηση μετρητών - Τέλος της Ελευθερίας - Οδεύοντας προς τον ολοκληρωτισμό.....

 

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ.


ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ......  

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΒΟΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ..... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 666 - ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ - CERN - ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ - Α.Μ.Κ.Α - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ - ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.


ΤΟ Φ.Ε.Κ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ - ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ - ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ - Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666....ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΑΪΚΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ...Η ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΛΗΡΟΥ ΚΑΙ ΛΑΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666 ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.....ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΟΛΟΙ....


Η ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛ.ΚΙ.Σ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΣΤΙΣ 13/5/2018 ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.......


Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΝΗ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΟΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.... ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ.... Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες