Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΛΟΧΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΠΛΕΞΙΔΑ - ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΠΤΕΡΑΡΧΟΥ κου ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΛΙΓΚΡΗ - ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ - ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ... " ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ " - ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΟΛΟΙ , ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ. ΑΜΗΝ, ΑΜΗΝ, ΑΜΗΝ.



ΒΙΝΤΕΟ : Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΛΟΧΙΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΠΛΕΞΙΔΑ ΠΟΥ ΣΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΙΑ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΧΪΟΥΙ ΣΤΟ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟ ΕΛΛΑΣΟΝΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017. 

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ " να διαδώσει ότι έγινε για να δυναμώσει η πίστη του κόσμου για τα ΕΣΧΑΤΑ γεγονότα που έρχονται και ότι η Ελλάδα θα περάσει μια πολύ μεγάλη δοκιμασία , και μόνο αν έχουμε δυνατή την πίστη μας στον Τριαδικό Θεό θα τα καταφέρουμε να την ξεπεράσουμε ". 

ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΑΥΤΟ ΜΑΡΤΥΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΠΤΕΡΑΡΧΟΣ κος ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΛΙΓΚΡΗΣ - Διευθυντής Α’ Κλάδου (Επιχειρήσεων) του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ). 

ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ , ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ , ΌΠΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΛΕΞΙΔΑ , ΚΗΡΥΤΤΌΝΤΑΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ. 


 ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΟΛΟΙ , ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ

 ΑΜΗΝ, ΑΜΗΝ, ΑΜΗΝ. 

 Σ.Β


ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ..... 

ΜΕΓΑ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΛΟΧΙΑ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΛΕΞΙΔΑ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΙΝΕ ΣΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΣΤΙΣ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017..... Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΣ ΕΙΠΕ " να διαδώσει ότι έγινε για να δυναμώσει η πίστη του κόσμου. Γιατί η Ελλάδα θα περάσει κάποια δυσκολία και μόνο με την πίστη θα καταφέρουμε να την ξεπεράσουμε ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες