Σάββατο 29 Μαρτίου 2008

Εξελίξεις στο Σκοπιανό 28/03/2008




"ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ"




ΚΟΣΟΒΟ-ΣΚΟΠΙΑ , ΜΕΤΩΠΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΠΟΧΗΤΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΟΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ.....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΝΕΟΕΠΟΧΗΤΕΣ ( ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ) ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ............




Κεντρικό δελτίο Ειδήσεων ALTER 28/03/2008



Αποκάλυψη κ.Καρατζαφέρη

"Ο κύριος Νίμιτς είναι υπάλληλος του κ.George Soros, χρηματοδότη της καμπάνιας ενάντια της Ελλάδος για το Σκοπιανό"

Ομιλία του πρόεδρου του Λ.Α.Ο.Σ κ.Καρατζαφέρη
στην βουλή για το Σκοπιανό στις 28/03/2008

MR GEORGE SOROS.....



Ο κ. Πρόεδρος των ΗΠΑ κ. Μπους ,ο επικίνδυνος αυτός άνθρωπος , για ολόκληρο τον πλανήτη και με πολλούς όμοιους του, πιέζουν για λύση (που αυτοί επιθυμούν) στο Σκοπιανό μέχρι την σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Απριλίου του τρέχοντος έτους.

Η Αλβανία και η Κροατία είναι σχεδόν σίγουρο πως θα μπουν στις δυνάμεις του ΝΑΤΟ, αφού έχουν εκπληρώσει σε αρκετά μεγάλο βαθμό τις ενταξιακές προϋποθέσεις.

Το μόνο εμπόδιο για τα σχέδια των Νεοεποχητών στα Βαλκάνια είναι με τα Σκόπια, και η πιθανή άσκηση βέτο για την ένταξη τους από την Ελλάδα.

Η Ελλάδα με χρέη που φτάνουν τα 240.000.000.000(δις Ευρώ), και όχι τυχαία κατά την ταπεινή μου γνώμη θα πρέπει να στραφεί ενάντια στα συμφέροντα ισχυρών κρατών που έχουν αποδείξει πως χρησιμοποιούν κάθε μέσο, θεμιτό η αθέμιτο για να πετύχουν τον σκοπό τους.

Το ότι είμαστε μέλη μεγάλων διεθνών οργανισμών εδώ και χρόνια, (μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ), φαίνεται πως δεν μας βοηθάει. Απεναντίας οι “ σύμμαχοι μας ” δείχνουν να νοιάζονται περισσότερο για τα συμφέροντα κρατών εκτός συμμαχίας (Αλβανίας , Κροατίας , Σκοπίων ) που κατά μεγάλη σύμπτωση είναι κράτη που έχουνε πολύ καλές σχέσεις με την Αμερική .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες