Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου 2009

Προφητείες Αγίου Ανδρέα ο δια Χριστόν Σαλός ( 6ος αιώνας μ.χ ) για την Κωσταντινούπολη και το τέλος του κόσμου.
Σελίδα 1η
Σελίδα 2ηΣελίδα 3ηΣελίδα 4ηΣελίδα 5ηΣελίδα 6ηΣελίδα 7ηΣελίδα 8η

Σχετικά με τις πύλες που έκλεισε ο Μ.Αλέξανδρος.
Άλλη μια παράφραση του κ.Λιακόπουλου
........ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.....ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.....ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.....Αγίου Ανδρέα του δια Χριστόν Σαλού

Είναι φανερόν ότι θα συγκεντρώσει πάλι ο Θεός τους Ισραηλίτας εις την Ιερουσαλήμ και θα τους ξαναδώσει όσα είχαν πρώτα. Και αυτό για να ανατρέψει την μέχρι τότε πρόφασή τους, ότι η απώλειά τους οφείλεται στον διασκορπισμό.

Θα μπορούσαν δηλαδή κατά την ημέρα της Κρίσεως να απολογηθούν ως εξής στον Χριστό : " Αν μας συγκέντρωνες στην Ιερουσαλήμ και μας ξανά έδινες όσα είχαμε, τότε θα πιστεύαμε σ΄εσένα, αφού δεν θα υπήρχε πια λόγος να φθονούμε τα έθνη, που προτιμήθηκαν τόσο εις βάρος μας". Ετσι λοιπόν θα συναχθούν όλοι μαζί και θ΄αποκτήσουν όσα στερήθηκαν, αλλά θα παραμείνουν στην ίδια απιστία.

Και τότε πώς θα σωθούν, όταν μάλιστα την ίδια εποχή θα έρθει ανάμεσά τους ο αντίχριστος και θα πιστέψουν όλοι τους σ΄αυτόν, σύμφωνα με τον λόγο του Κυρίου; Ο Θεός δεν ψεύδεται. " εγώ ειμί η αλήθεια" διακηρύσσει με τον μονογενή του Υιό. Με την αποκατάστασή τους λοιπόν θα στερηθούν αυτομάτως απ΄αυτήν τη δικαιολογία...


Εκείνος ο πλανεμένος και μάταιος, ο αντίχριστος, θα ταλαιπωρήσει υπερβολικά τους χριστιανούς στην εποχή του μέχρι την τελευταία τους αναπνοή με θλίψεις και φοβερές τιμωρίες. Όποιος δεν πλανηθεί και δεν πιστέψει σ΄αυτόν, θ΄αναδειχθεί εκλεκτός και άξιος φίλος του Χριστού. Όλοι βεβαίως οι άγιοι είναι μακάριοι. Τρισμακάριοι όμως θα είναι όσοι μαρτυρήσουν την εποχή του αντιχρίστου. Θα τους περιμένει παντοτινά υπερβολική δόξα και αγαλλίαση. Θα ακολουθήσει τότε φοβερός πόλεμος μεταξύ του αντιχρίστου και του Δεσπότου Χριστου.

Μόλις δηλαδή ο κόσμος πλησιάζει στο τέλος του θα κάνει μανιασμένος αντίπραξη στον ουρανό: θα ρίξει αστραπές και βροντές και θα κάνει τέτοιους κτύπους, ώστε απ΄τον ήχο της βοής να δονήται το σύμπαν και να αντηχεί φοβερά. Ποιός τότε δεν θα φοβηθή και δεν θα φρίξει; Μακάριοι θα είναι όπως είπα προηγουμένως, εκείνοι, των οποίων δεν θα κλονισθή η πίστις εις τον Χριστόν, τον αληθινό Θεό μας, που σαρκώθηκε και εγεννήθηκε από την αγία παρθένο Μαρία. Μακάριοι επίσης εκείνοι που θα πεθάνουν για την αγάπη του Χριστού και θα ελέγξουν με θάρρος τον δράκοντα και την πλάνη του. Μακάριοι όσοι θα υψώσουν το ανάστημά τους εναντίον του και θα ελέγξουν με γενναιότητα τα ατοπήματά του....

1 σχόλιο:

ΚΕΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΕΙΛΗΜΜΕΝΟΣ είπε...

ΟΤΙ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΜΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ,ΚΑΙ ΑΔΙΑΣΙΣΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΝ ΤΟΥΣ .
ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΘΑΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΝ.
ΠΡΟΣ ΔΕ ΤΗΝ ΙΕΡΩΣΥΝΗΝ ΜΟΥ ΥΠΗΡΞΕΝ ΑΠ'ΑΡΧΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΙΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤ'ΕΜΕ.
ΕΣΕΙΣ ΔΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΓΚΕΧΩΡΗΜΕΝΟΙ.

ΟΤΙ ΟΥΚ ΟΙΔΑΤΕ.

ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΧΡΟΝΟΥ ,ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ .

ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .

Ετικέτες