Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΠΡΟΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ


ΠΙΣΤΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ........



ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΥΠΟΣ 27/02/2009

Δυστυχώς αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί η προδοσία της Ορθοδοξίας μας από τους Οικουμενιστές που με τα έργα τους βοηθάνε στην έλευση του Αντίχριστου είναι γεγονός.

Το Βατικανό δηλώνει πως οδεύουμε προς συμφωνία , ενώ το φανάρι δηλώνει πως δεν θα προδώσει την Ορθόδοξο πίστη μας..........

Ποιους κοροϊδεύεται τελικά ;

Είναι ανάγκη να σταματήσουν να σιωπούν κληρικοί και λαϊκοί που είναι πραγματικά Ορθόδοξοι ,και να αντισταθούν προς τους εχθρούς της πίστεως μας .

Όσοι γνωρίζουν και σιωπούν είναι συνένοχοι στην προδοσία. Πολλούς μπορούμε να ξεγελάσουμε , αλλά τον Χριστό κανένας μας.



Ένα άλλο ανησυχητικό γεγονός είναι πως έχουμε την συμπαράσταση προς τον Οικουμενικό πατριάρχη κ.κ Βαρθολομαίο από τον Γερουσιαστή του Ιλινόις κύριου Richard J. Durbin…… ο οποίος ανήκει στο σύνολο του 10 %…….των εκπαιδευμένων Εβραίων νομοθετών της Αμερικανικής Βουλής και της Γερουσίας.


Σίγουρα κ.κ Βαρθολομαίε θα επαναλειτουργήσει η Θεολογική Σχολή της Χάλκης αν συνεχίσετε την πορεία που έχετε πάρει προς την προδοσία της Ορθοδοξίας και θα σας δώσουνε και άλλα πολλά οι φίλοι σας Εβραίοι γερουσιαστές.


Αλλά καλύτερα μέσα σε σπηλιές και Ορθόδοξοι , παρά για εγκόσμια δόξα και πλούτη ένα με τους αιρετικούς και εχθροί του Χριστού.



Με πόνο καρδιάς …..ένας πολύ αμαρτωλός αδερφός σας.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ
ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ.




Αποκάλυψη : neataksi.blogspot.com

--------------------

Αποκάλυψη του Ιωάννη Κεφ 13

18Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς´.


ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ = 666



Ο Πάπας Βενέδικτος έχει ακόμα τα γνωρίσματα
του θρησκευτικού αλλά και του πολιτικού ηγέτη.....

Αποκάλυψη του Ιωάννη Κεφ 13

7 καὶ ἐδόθη αὐτῷ πόλεμον ποιῆσαι μετὰ τῶν ἁγίων καὶ νικῆσαι αὐτούς, καὶ ἐδόθη αὐτῷ ἐξουσία ἐπὶ πᾶσαν φυλὴν καὶ λαὸν καὶ γλῶσσαν καὶ ἔθνος. 8 καὶ προσκυνήσουσιν αὐτὸν πάντες οἱ κατοικοῦντες ἐπὶ τῆς γῆς, ὧν οὐ γέγραπται τὸ ὄνομα ἐν τῷ βιβλίῳ τῆς ζωῆς τοῦ ἀρνίου τοῦ ἐσφαγμένου ἀπὸ καταβολῆς κόσμου.......

Τον έχουνε προσκυνήσει σχεδόν όλοι οι πολιτικοί ,και θρησκευτικοί ηγέτες.....

( Εκτός από την Εκκλησία του Πατρίου ημερολογίου στην Ελλάδα,και των Ρώσων της Διασποράς με προθιεράρχη τον Βιτάλιον που ανακάλεσε την παραιτησή του, μάχονται κατά της αίρεσης και του ψεύδους
του Αντίχριστου Οικουμενισμού )



THE AMAZING HERESIES
OF POPE BENEDICT XVI




Benedict XVI: Holocaust
was a crime against God and humanity......


Η ΕΝΘΡΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 24/04/2005.....

-------------------------

Ο Εφραίμ ο Σύρος μας λέει.....


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ BARCODE 666 ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΗΔΗ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ.

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟ Β ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ 2009

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΜΕ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ.

Γιατί δεν μιλάνε οι ιερείς σήμερα για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες στις οποίες εμπεριέχεται το BARCODE 666 ώστε να μην τις πάρουμε ;

Ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος κ.κ Αυξέντιος Πατρίου Ημερολογίου το 1991 ομολογεί την αλήθεια περί του θέματος των Ηλεκτρονικών ταυτοτήτων και παροτρύνει τους πιστούς να μην τις πάρουνε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες