Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΜΚΑ....ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΕΥΡΩΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ...




ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΑΜΚΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Ό νόμος τοϋ ΑΜΚΑ είναι άντίθετος Πρός Το 30 άρθρο τοϋ Έλληνικοϋ Συντάγματος πού όρίζει ότι έπικρατοϋσα θρησκεία της Έλλάδος είναι ή ‘Ορθόδοξη. Οι νόμοι Του κράτους προστατεύουν καί διαφυλάσσουν τά Ιερά Κείμενα της Άγίας Γραφής, τών Ιερών Κανόνων καί τήν Ίερά Παράδοση. ‘Εφ’ όσον στό βιβλίο της Καινης Διαθήκης καί δή της Άποκαλύψεως, ό δυσώνυμος άριθμός 666 είναι του άντιχρίστου.

Πώς είναι δυνατόν ό νόμος νά καταργεί καί νά καταπατά τό άρθρο του Συντάγματος;

Άρα ό νόμος είναι άντισυνταγματικός.

Επιπροσθέτως άς μή ξεχνάμε ότι ή τήρηση τών Ίερών Κανόνων καί της Ίεράς Παραδόσεως δέν είναι μόνο ήθικό χρέος ένός έκάστου όρθοδόξου άλλά καί άποτελεί Καταστατική Άρχή όπως άναγνωρίζεται στΙς Παρ. 1 καί 3 του 30 άρθρου του Ελληνικού Συντάγματος.


Αποκάλυψη Ιωάννη
Κεφ.13 στίχοι 15-18



15 Και του δόθηκε να δώσει πνεύμα στην εικόνα του θηρίου, ώστε και να λαλήσει η εικόνα του θηρίου και να κάνει ώστε όσοι δεν προσκυνήσουν την εικόνα του θηρίου να σκοτωθούν. 16 Και κάνει σε όλους, στους μικρούς και στους μεγάλους, και στους πλούσιους και στους φτωχούς, και στους ελεύθερους και στους δούλους, να δώσουν σε αυτούς χάραγμα πάνω στο χέρι τους το δεξί ή πάνω στο μέτωπό τους. 17 Και να μη δύναται κανείς να αγοράσει ή να πουλήσει παρά μόνο όποιος έχει το χάραγμα, δηλαδή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του. 18Εδώ είναι η σοφία: όποιος έχει νου ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου, γιατί είναι αριθμός ανθρώπου. και ο αριθμός του είναι χξς (εξακόσια εξήντα έξι ).



Το
BARCODE με το 666 στις κάρτες ΑΜΚΑ, και ο ισόβιος αριθμός που θα λάβει ο καθένας ως ονομά , γιατί χωρίς αυτό δεν θα αναγνωριζόμαστε από το παγκόσμιο κράτος του Αντιχρίστου που θέλει να καταργήσει το φυσικό πρόσωπό , και να μας μετατρέψει σε εναν απλό αριθμό.




ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ-ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ



ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΜΚΑ ΑΠΟ 1η ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ.......

Φ. ΠΕΤΡΑΛΙΑ Παράταση για ΑΜΚΑ μέχρι 1η Οκτωβρίου 2009

Την αλλαγή ημερομηνίας εφαρμογής του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) ανακοίνωσε χθες η υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Φάνη Πετραλιά, κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στο ΚΕΠ Συντάγματος στην Αθήνα.

Αντί της 1ης Ιουλίου, όπως είχε ανακοινωθεί, η εφαρμογή από τα ασφαλιστικά ταμεία θα αρχίσει την 1η Οκτωβρίου 2009. “Έχω ενημερωθεί από τους υπευθύνους για τα ζητήματα που έχουν προκύψει λόγω της αθρόας προσέλευσης. Παρόλο που ο ΑΜΚΑ έχει αποδοθεί έως τώρα σε 7.500.000 πολίτες, θέλω να ανακοινώσω ότι θα αρχίσει η εφαρμογή του από τα ασφαλιστικά ταμεία τη 1 Οκτωβρίου 2009”, δήλωσε η κ. Πετραλιά.

Κατά τις προηγούμενες ημέρες, τεχνικά προβλήματα με το σύστημα που υποστηρίζει τη διαδικασία παρουσιάστηκαν και στη Θεσσαλονίκη λόγω μεγάλης προσέλευσης πολιτών. Υπενθυμίζεται ότι ΑΜΚΑ εκδίδεται από τα ΚΕΠ και τα 125 γραφεία ΑΜΚΑ που λειτουργούν σε ασφαλιστικά ταμεία σε όλη την Ελλάδα. Όπως διευκρινίζουν οι υπεύθυνοι, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται αν έχει εκδοθεί για αυτούς ΑΜΚΑ από τη γραμμή 11131 και την ηλεκτρονική διεύθυνση www.amka.gr πριν προσέλθουν στα αρμόδια γραφεία.

ΠΗΓΗ

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ 2 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ......

Τον Οκτώβριο θα γίνει στην Ιρλανδία το δεύτερο δημοψήφισμα για την επικύρωση της Συνθήκης της Λισαβόνας και οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι αυτή τη φορά το αποτέλεσμα θα είναι θετικό.

Την ημερομηνία του δημοψηφίσματος, που θα είναι η 2α Οκτωβρίου 2009, την ανακοίνωσε προσωπικώς ο πρωθυπουργός της Ιρλανδίας, Μπράιαν Κόουεν.

Ο Κόουεν έλαβε τον περασμένο μήνα νομικές εγγυήσεις από τους εταίρους του στην Ε.Ε. ότι θα αντιμετωπιστούν οι ανησυχίες των Ιρλανδών ψηφοφόρων, οι οποίοι απέρριψαν, πέρυσι τον Ιούνιο, τη νέα Συνθήκη της Ε.Ε. Οι Ιρλανδοί δεν δέχονταν τους περιορισμούς στη διαδικασία λήψης αποφάσεων και την ενίσχυση του ευρωπαϊκού λόγου και της ευρωπαϊκής παρουσίας στη διεθνή σκηνή.

«Πιστεύω ότι αυτές οι ανησυχίες αντιμετωπίστηκαν τώρα με τη μορφή νομικών εγγυήσεων», δήλωσε στο ιρλανδικό Κοινοβούλιο ο Κόουεν. «Σε αυτήν τη βάση εισηγούμαι στην κυβέρνηση να στραφούμε στο λαό και να ζητήσουμε την έγκρισή του για να επικυρώσει η Ιρλανδία τη Συνθήκη και αυτό το δημοψήφισμα θα διεξαχθεί στις 2 Οκτωβρίου», κατέληξε.

Η κυβέρνηση έχει υποσχεθεί ότι αυτή τη φορά θα κάνει πιο εντατική εκστρατεία υπέρ του «ναι». Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι τώρα η Συνθήκη έχει την υποστήριξη της πλειοψηφίας των ψηφοφόρων. Πάντως η Εντνα Κένι, ηγέτης της αντιπολίτευσης, δήλωσε ότι δεν πρέπει να υποτιμηθεί η αίσθηση της σύγχυσης που επικρατεί μεταξύ των ψηφοφόρων, γύρω από το κείμενο.

(Πηγές: ΑΠΕ, Ασοσιέιτεντ)

ΤΟ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ ΑΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.....ΛΟΓΩ ΕΛΕΙΨΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ,ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΠΛΗΡΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ....ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΕΡΗΜΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΕΣ . ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες