Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2009

Διάλογος Ορθοδόξων και Ρωμαιοκαθολικών 16 - 23 Οτώμβρίου 2009 στην Κύπρο - Ο Καπνός του Σατανά εισήλθε στο ναο του Θεού - Texe Mars Document video


ΚΟΙΝΩΝΙΑ = ΣΥΜΦΩΝΙΑ = ΕΝΩΣΗ

ΚΥΡΙΕ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΕ

ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ


ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ.....
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ.Ο ΠΑΠΑΣ ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ
ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ!Ο ΑΛΑΘΗΤΟΣ ΠΑΠΑΣ......


ΠΟΥ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ...
ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ!!!
16- 23 Οκτώβριου του 2009 θα γίνει στην Κύπρο, ως γνωστόν, η κρισιμότερη ίσως έως τώρα Συνέλευση της Μικτής Διεθνούς Επιτροπής για τον Θεολογικό Διάλογο Ορθοδόξων και Ρωμαιοκαθολικών.

Επειδή το Κοινό Κείμενο, που θα προκύψει από τη Συνέλευση αυτή, Θα έχει καταλυτική σημασία στην εξέλιξη των σχέσεων των δύο διαλεγομένων μερών...δείτε το βίντεο που ακολουθεί.


TEXE MARS - POWER OF THE PROPHECY
ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟΜΕΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟΜΕΡΟΣ ΠΕΜΠΤΟΜΕΡΟΣ ΕΚΤΟ


ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ...ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

---------------


ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝ
Λόγοι Αληθείας
Ιερομόναχος Ευθύμιος Τρικαμηνάς


Γιατί πρέπει να διακοπεί το μνημόσυνο των Οικουμενιστών επισκόπων.....
ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΩΤΟ......ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΥΤΕΡΟ


" Έως θανάτου αγωνίσου υπέρ τής αληθείας
και Κύριος ο Θεός σου πολεμήσει υπέρ σού".

(Σοφ. Σειράχ).


-----


Βουλγαρικό ΟΧΙ στο διάλογο
Ορθοδόξων - Καθολικών


Σόφια - Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Πρακτορείου Εκκλησιαστικών Ειδήσεων "Romfea.gr" στη Σόφια, η Ιερά Σύνοδος της Βουλγαρικής Ορθόδοξης Εκκλησίας αποφάσισε να μην στείλει εκπροσώπους στην Συνάντηση της Μεικτής Διεθνούς Θεολογικής Επιτροπής για το Διάλογο μεταξύ της Ρωμαιοκαθολικής και Ορθόδοξης Εκκλησίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο από 16 έως 23 Οκτωβρίου 2009.

Συγκεκριμένα η Ιερά Σύνοδος της Βουλγαρικής Ορθόδοξης Εκκλησίας εξέτασε την επιστολή - πρόσκληση από τους διοργανωτές της Συνάντησης, και μετά από συζήτηση αποφάσισε να μην παρευρεθούν εκπρόσωποι της Βουλγαρικής Εκκλησίας.

Η συμμετοχή της Βουλγαρικής Ορθόδοξης Εκκλησίας σ΄ αυτόν τον διάλογο χαρακτηρίστηκε ακατάλληλη από την Ιερά Σύνοδο, η οποία αναλύοντας λεπτομερώς παρόμοιες συναντήσεις και διασκέψεις που έγιναν στο παρελθόν, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τέτοιοι θεολογικοί διάλογοι μεταξύ Ορθοδόξων και Καθολικών δεν οδήγησαν τουλάχιστον ούτε στην ελάχιστη συνδιαλλαγή Ρωμαιοκαθολικής και Ορθόδοξης Δογματικής.

Επίσης η Ιερά Σύνοδος της Βουλγαρικής Εκκλησίας εξέφρασε την προθυμία της, να συζητήσει στο μέλλον κατά την διάρκεια τέτοιων συναντήσεων άλλα κοινωνικά και ανθρώπινα προβλήματα.

Να αναφερθεί πως τέτοιες παρόμοιες συναντήσεις της Επιτροπής και των Υποεπιτροπών τις, έχουν γίνει στο Βελιγράδι, στη Ραβέννα, στη Ρώμη και στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η τελευταία συνάντηση έγινε στις 27 Σεπτεμβρίου με 4 Οκτωβρίου 2008 στον Άγ. Νικόλαο Κρήτης, με θέμα «ο ρόλος του επισκόπου Ρώμης στην κοινωνία της Εκκλησίας κατά την Α΄ Χιλιετία».


ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΤΗς ΡΩΣΙΚΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΦΙΛΑΡΕΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ........Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες