Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ



Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί

Η ελευθερία μας καταστρατηγείτε από τα κέντρα εξουσίας με την εφαρμογή των ηλεκτρονικών συστημάτων , που ναι μεν μπορεί να μας διευκολύνουν σε κάποια πράγματα, αλλά με τίμημα τα πολύ προσωπικά μας δεδομένα να είναι εύκολα σε προσβασιμότητα από κάποιον που θα θελήσει να μάθει για εμάς στην κυριολεξία σχεδόν τα πάντα.

Τις ασθένειες μας, τα περιουσιακά μας στοιχεία, που πηγαίνουμε το πότε και σε ποιόν, τι συζητάμε ….τις πολιτικές μας πεποιθήσεις και άλλα πολλά που μας αφορούν άμεσα.

Στην Εστονία για παράδειγμα θα ψηφίσουν στις εκλογές του 2011 μέσω κινητών με γραπτό μήνυμα. Δεν καταλαβαίνουν όμως πως έτσι αυτό που θα ψηφίσουνε θα το γνωρίζουνε και άλλοι;

e-goverment



Η ταχύτητα και η ευκολία που θα μπορεί κάποιος να βρει σχεδόν τα πάντα για εμάς είναι κάτι που πρέπει πολύ να μας ανησυχεί……..

ΑΜΚΑ - Προβλήματα ασφαλείας στην βάση δεδομένων του ΑΜΚΑ -Να παρέμβει άμεσα η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Με το πάτημα ενός κουμπιού θα μπορούν να μαθαίνουν για εμάς πληθώρα στοιχείων, και για όσους έχουν τοποθετήσει η θα τοποθετήσουν στο σώμα του το RFID Chip ο έλεγχος θα είναι πλήρης και σε πραγματικό χρόνο. Θα πατάνε τον κωδικό του chip μας ….και ο δορυφόρος θα μας εντοπίζει μέσα σε δευτερόλεπτα.



Θα επιστήσω λοιπόν την προσοχή όλων μας ,και ειδικά αυτόν που έχουνε την εξουσία, πολιτικών , εισαγγελέων, διότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για την Δημοκρατία.

Αν κάποια μέρα όλο αυτό το σύστημα ελέγχου, έρθει στα χέρια κάποιου η κάποιον δικτατόρων και τυράννων….. μπορεί να μου απαντήσει κάποιος ποιο θα είναι το αποτέλεσμα;

Το αποτέλεσμα θα είναι ότι οι πιθανότητες να επανέλθει η δημοκρατία θα είναι ελάχιστες …..γιατί οποιοσδήποτε προσπαθήσει να αντισταθεί , θα εντοπίζεται άμεσα και θα εξολοθρεύεται αν οι τύραννοι που θα έχουν την εξουσία το θελήσουν.

Η Ηλεκτρονική διακυβέρνηση θέτει λοιπόν σε άμεσο κίνδυνο την Δημοκρατία και την ελευθερία μας.

Εμείς οι Χριστιανοί γνωρίζουμε ποιος είναι πίσω από όλο αυτό το σύστημα που μας θέλει πλήρως ελεγχόμενους …και έχουμε έναν λόγο παραπάνω να ανησυχούμε.

Το 666 που το βλέπουμε παντού στις μέρες μας ,πάνω σε προϊόντα σε ηλεκτρονικές κάρτες κ.α. είναι ένα σημάδι για τους πιστούς ότι διαβαίνουμε στην εποχή του Αντίχριστου, και πως στο τέλος όλη αυτή η εξουσία και ο έλεγχος θα έρθει στα χέρια του.



ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ 666 ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΣΕ ΑΥΤΕΣ

Ας αντισταθούμε λοιπόν πριν να είναι πολύ αργά.

Οι πρεσβευτές της Δημοκρατίας ας λάβουνε τα μέτρα που χρειάζεται και ας προσέξουνε γιατί πάντα στην ιστορία είχαμε δικτάτορες και φασιστικά καθεστώτα… και αν κάποια μέρα αυτό ξανασυμβεί , θα έχουνε τέτοιον έλεγχο, που θα είναι σχεδόν αδύνατη η ανατροπή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες