Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010

ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΩΚΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ - ΑΠΟΤΑΞΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ - ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ - BIG BROTHER
Απόταξη του αστυνομικού κυρίου Δημήτρη Ανδρεάκου επειδή δεν δέχτηκε να παραλάβει την κάρτα του πολίτη, λόγω θρησκευτικής συνειδησης...........

Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ.....Μέρος πρώτοΜέρος δεύτερο

Στο βίντεο που ακολουθεί μια πολύ καλή ανάλυση του θέματος ,από τον δικηγόρο του κυρίου Δημητρίου Ανδρεάκου, κύριου Ιωάννη Ζωγράφου στην εκπομπή Δελτίο των 11 του κυρίου Χατζάρα στο κανάλι Bluesky.Δύο αστυνομικοί που υπηρετούν στη Θεσσαλονίκη έχουν αρνηθεί να παραλάβουν τις νέες υπηρεσιακές ταυτότητες για θρησκευτικούς λόγους και αναμένουν να κινηθεί πειθαρχική δίωξη εναντίον τους, ενώ ένας τρίτος αποχώρησε οικειοθελώς από την ΕΛ.ΑΣ. πριν από έναν μήνα, υποστηρίζοντας πως το έκανε «για να μην υποστώ όσα υπέστη ο συνάδελφος στην Αθήνα, που παραπέμπεται με το ερώτημα της απόταξης για τον ίδιο λόγο», όπως είπε στο «Εθνος».

Ο απόστρατος πλέον Αναστάσιος Θεοδωρίδης, που υπηρετούσε στο αστυνομικό τμήμα Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης, είναι ιδρυτής και πρόεδρος του Ορθόδοξου Αγωνιζόμενου Συλλόγου «Αγιος Βασίλειος»,( ΑΓΙΟΣ ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310-554082 ) που έχει πρωτοστατήσει στον «πόλεμο» κατά των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων με barcode, ταυτίζοντάς το με τον αριθμό 666 του Αντίχριστου.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΣΥΝΤΑΓΜΑ 13/06/2008


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
«Είμαστε βαπτισμένοι στο όνομα της Αγίας Τριάδας με όνομα και επίθετο και δεν είναι δυνατό να περιθωριοποιείται το όνομά μας, ούτε να αριθμοποιηθούμε και να υπάρχουν στην ταυτότητά μας κρυπτογραφημένα σύμβολα που δεν είναι ορατά διά του οφθαλμού», είπε στο «Εθνος» υποστηρίζοντας πως οι ίδιοι οι κατασκευαστές ηλεκτρονικών καρτών έχουν συνδέσει το barcode με τον αριθμό 666.

Οι δύο αστυφύλακες, που υπηρετούν στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου και έχουν επίσης αρνηθεί να παραλάβουν τις ταυτότητες, είναι μέλη του ίδιου συλλόγου.

«Είναι άνθρωποι οικογενειάρχες, με παιδιά, από λαϊκές οικογένειες και θρησκευόμενοι. Υπηρετούν στην ΕΛ.ΑΣ. 10 και 11 χρόνια. Δεν έχει κινηθεί ακόμα πειθαρχική διαδικασία εναντίον τους αλλά περιμένουν τη σειρά τους», είπε ο κ. Θεοδωρίδης, ο οποίος γνώριζε την πειθαρχική δίωξη του συναδέλφου του στην Αθήνα, με 19 χρόνια υπηρεσίας, που παραπέμφθηκε με το ερώτημα της απόταξης.

Η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης απέστειλε ερώτημα στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. για το θέμα, ύστερα από επιφυλάξεις πολλών μελών της.
«Πολλοί συνάδελφοι ανησυχούσαν για προσβολή των θρησκευτικών τους πεποιθήσεων και ρωτήσαμε υπηρεσιακά. Πήραμε την απάντηση ότι έχει μόνο ένα μαγνητάκι για την αναγνώριση του κατόχου και δεν έχει καμία σχέση με αυτές τις ανησυχίες», είπε στο «Εθνος» ο γενικός γραμματέας της Ενωσης, Θ. Παπαδάκης.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ETHNOS.GR


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ....


ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ......
Μέρος πρώτοΜέρος δεύτερο

Στην εκπομπή του κυρίου Ζερβού - Ραντεβού με την επικαιρότητα - πάρα πολύ ενδιαφέρουσες οι απόψεις των πολιτών που ακούγονται για την κάρτα του πολίτη.

Στην εκπομπή μίλησε τηλεφωνικά και ο κύριος Μαρκουλάτος, πρόεδρος του Ορθοδόξου συλλόγου ΕΛ.ΚΙ.Σ. όπου είχε ξεκινήσει τον αγώνα κατά όλων αυτών των συστημάτων απο το έτος 1985 με την ευλογία και την συμπαράσταση του μακαριστού αρχιεπίσκοπου ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ ( Των ενωμένων μέχρι τότε παλαιοημερολογιτών με εξαίρεση την σύνοδο των Ματθαιϊκών ).11/11/1991 Αγώνας υπέρ πίστεως και πατρίδος..

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ Κ.Κ ΑΥΞΕΝΤΙΟΣΣυγκέντρωση του ΕΛ.ΚΙ.Σ ( Τηλ :
210-3615388 & 210-3640059) για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση του αντιχρίστου , και προς την μνήμην του αγωνιστή κυρίου Ανδρέα Λύρα στις 22 Νοεμβρίου 2010 στο θέατρο Ακάδημος ( Ιπποκράτους 17 & Ακαδημίας )

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΥΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ..Ευχόμεθα από καρδιάς
οι δοκιμασίες αυτές να ενώσουν εν αληθεία.....Η διάσπασις της Ορθοδοξίας - Σχίσμα 1924

όλους τους Χριστιανούς Ορθοδόξους νέου και πατρίου
.
Να προσευχόμαστε όλοι στον Θεό για αυτό......Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για εγωισμούς και συμφέροντα.

ΕΝΤΥΠΑ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ.....

Περί του νοήματος του αριθμού 666 του Αντιχριστου

Επιστολή άρνησης παραλαβής της κάρτας πολίτη

Μην αρνηθείς τον Χριστό

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ 25/10/2010

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ
(Ν.Ημερ)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/10/2010
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κ. ΑΝΔΡΕΑΣ (Ν.Ημερ)έκανε τις ακόλουθες Δηλώσεις: «Με ιερή αγανάκτηση υψώνω φωνή διαμαρτυρίας και λέω μια και μόνη λέξη, που χαρακτηρίζει τα τελευταία δραματικά και απαράδεκτα γεγονότα στον χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας :

Ν Τ Ρ Ο Π Η !

Και εξηγούμαι: Τις ημέρες αυτές έγινε η απόταξη από το τιμημένο Σώμα της ΕΛ.ΑΣ. γενναίου και ικανού αστυνομικού, με πολλές τιμητικές διακρίσεις


Παράλληλα έχει κινηθή η διαδικασία αποτάξεως και για δύο άλλους αστυνομικούς στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Ο λόγος; Ο λόγος είναι, ότι οι εν λόγω αστυνομικοί αρνήθηκαν να πάρουν την «κάρτα του πολίτη» για λόγους συνειδήσεως.

Άριστα έπραξαν τα γενναία αυτά Ελληνόπουλα. Από την ακριτική μου Επαρχία τα συγχαίρω εγκαρδίως και τα ασπάζομαι πατρικώς, γιατί έγιναν διδάσκαλοι και παράδειγμα για όλους μας.

Σε καιρούς, κατά τους οποίους κάποιοι.... νεαροί αρνούνται να υπηρετήσουν την στρατιωτική τους θητεία για λόγους, δήθεν, «συνειδήσεως» · και τους «μάρτυρες του Ιεχωβά» η Πολιτεία τους έχει στα «ώπα - ώπα» και τους βάζει να υπηρετούν, χωρίς στρατιωτική ενδυμασία, σε διάφορες υπηρεσίες απ’ όπου μπορούν, εύκολα και άνετα, να ασκούν την προπαγάνδα και τον προσηλυτισμό τους, είναι αδιανόητο να διώκωνται Ελληνόπουλα και Χριστιανόπουλα, επειδή θέλουν να τιμούν τον Χριστό και την Ελλάδα. Αυτόν τον διωγμό μόνο η λέξη

Ν Τ Ρ Ο Π Η !

μπορεί να τον χαρακτηρίση. Όταν ο πρωθυπουργός της Χώρας ονομάζει την Ελλάδα «διεφθαρμένη», κι’ όταν ακούμε συνεχώς για «μίζες» και «λαδώματα», για σπατάλες και για διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, όταν γίνεται συνεχής πολεμική κατά των χριστιανικών αρχών, της Εκκλησίας, και της Ιστορίας, είναι αιτία χαράς μεγάλης και αισιοδοξίας για την πορεία του Έθνους, η στάση των γενναίων αυτών αστυνομικών.

Δόξα τω Θεώ !


Γενναία Ελληνόπουλα ! Μη φοβάστε ! Ψηλά οι καρδιές. Ο Χριστός και η Ελλάδα πάντοτε νικούν, όπως μας το θύμησε η μεγάλη Επέτειος του θρυλικού «ΟΧΙ».

Είμαστε στο πλευρό σας. Νάχετε πάντα κατά νουν τον θεόπνευστο λόγο :

«Διήλθομεν δια πυρός και ύδατος και εξήγαγες υμάς εις αναψυχήν (Ψαλμ. ξε 12). Η Ορθόδοξη Ελλάδα σας θαυμάζει και σας καμαρώνει. Ο Χριστός μαζί σας ».


Πηγή

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κ. ΑΝΔΡΕΑΣ (Ν.Ημερ)Ο Μητροπολίτης Κηφισίας και άπαντες οι κληρικοί δεν θα παραλάβουν την
«Κάρτα του Πολίτη»
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου & Ωρωπού κ.Κύριλλος και άπαντες οι κληρικοί εξέφρασαν την πλήρη αντίθεσή τους ως προς την παραλαβή της κάρτας του πολίτη και εδήλωσαν ότι δεν θα την παραλάβουν.

Φώτο: Romfea.grΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ..ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΤΣΕΒΗΣ - Πρώην Πρόεδρος του διεθνούς Αντιτεκτονικού κέντρου.ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΕΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΑΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΗΣ........

ΜΑΣΟΝΙΑ - ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

ΜΑΣΩΝΙΑ 666 - ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ from westrock on Vimeo.ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ 666 ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ......Από το βιβλίο.....

"Με την ευχή του Ιησού η με την υποδούλωση του αριθμού του θηρίου - Το πρόγραμμα Μπλέ Ακτίνα "


ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.....ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ....

Ναούμ Κεφ.α(1) Εδαφ.2,6,7

2"Ζηλότυπος είναι ο Θεός,καί εκδικείται ο Κύριος,ο Κύριος εκδικείται,και οργίζεται,ο Κύριος θέλει εκδικηθή τούς εναντίους αυτού,καί φυλάττει οργήν κατά τών εχθρών αυτού"

6 Τίς δύναται νά ανθέξη ενώπιον τής αγανακτήσεως αυτού; καί τίς δύναται νά σταθή εις τήν έξαψιν τής οργής αυτού; ο θυμός αυτού εκχέεται ως πύρ καί οι βράχοι συντρίβονται έμπροσθεν αυτού.

7 Ο Κύριος είναι αγαθός, οχύρωμα εν ημέρα θλίψεως, καί γνωρίζει τούς ελπίζοντας επ' αυτόν.


Η ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΟΜΙΛΙΑ
ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ......


ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.......

Από την ανάρτηση που αναρτήθηκε την Δευτέρα, 3 Μαΐου 2010 στην ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ......

ILLUMINATI NSA/CSS - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ - Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ - ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - 666.
Την λέξη illuminati αν την γράψουμε ανάποδα θα προκύψει η λέξη itanimulli.

Αν αυτήν την λέξη την μεταφέρουμε σαν διεύθυνση στο διαδίκτυο, δηλαδή www.itanimulli.com
Θα μας οδηγήσει στην σελίδα της NSA/CSS ( National security agency) & ( Central security service) http://www.nsa.gov/

ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΕΡΦΟ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ.....ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ.

( ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ , ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ....κ.α )


Είναι η μηχανή που θα έχει ο Αντίχριστος στα χέρια του όταν θα έρθει σαν παγκόσμιος ηγέτης να υποδουλώσει την ανθρωπότητα.

Και με μια τέτοια μηχανή παρακολούθησης και ελέγχου μας οποιαδήποτε προσπάθεια αντίστασης σε ένα δικτατορικό καθεστώς θα είναι μάταιη.

Για αυτό και πρέπει να αρνηθούμε όλα αυτά τα ηλεκτρονικά συστήματα που θα ενημερώνουν το θηρίο (Υπερυπολογιστή )για κάθε μας κίνηση
, όπως τα RFID CHIP ,ηλεκτρονικά διαβατήρια, ηλεκτρονικές ταυτότητες , πιστωτικές κάρτες, ηλεκτρονικές κάρτες υγείας , κινητά τηλέφωνα, internet , ηλεκτρονικη κάρτα e-pass διοδίων , κ.α.

Δεν είναι τυχαίο πως όλα τα ηλεκτρονικά αυτά συστήματα ασφαλείας έχουνε σχέση με τον αριθμό 666 που αναφέρεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη κεφ 13 στιχοι 15-18

Όπως για παράδειγμα το www = 666


Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΡΗΤΤΟ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΖΩΗΣ.Δείτε το καταπληκτικό βίντεο που ακολουθεί, για να καταλάβετε το μέγεθος της συνομωσίας, και πως μέσα από το HOLLYWOOD ( Ιερό ξύλο )!!! Δείχνουν τα όσα έχουν σχεδιάσει να συμβούν. Μιλάμε για στιγνούς εγκληματίες που βρίσκονται έξω και καθορίζουν το μέλλον μας , και το μέλλον των παιδιών μας.

Είναι απίστευτο πως ακόμα δεν αντιδράμε όσο δυναμικά θα έπρεπε σε μια τέτοια θανατηφόρα απειλή για την ζωή μας την σωματική και περισσότερο για την ζωή της ψυχής μας που είναι αιωνία.
ILLUMINATI
MYSTERY BABYLON TEXE MARRS PART-1ILLUMINATI
MYSTERY BABYLON TEXE MARRS PART-2ILLUMINATI
MYSTERY BABYLON TEXE MARRS PART-3ILLUMINATI
MYSTERY BABYLON TEXE MARRS PART-4ILLUMINATI
MYSTERY BABYLON TEXE MARRS PART-5ILLUMINATI
MYSTERY BABYLON TEXE MARRS PART-6


Και είδον Άγγελον......ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ
EKΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ,ΠΡΟΣΕΥΧΗ
ΝΗΣΤΕΙΑ,ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
ΜΕΤΑΝΟΙΑ,ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.


Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ


Η ΠΥΡΦΟΡΟΣ ΑΝΑΒΑΣΗ
ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΗΛΙΟΥ


ΛΟΓΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΛΟΓΟΙ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟΜΑΡΤΥΡΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ (ΠΑΤΡΙΟΝ)

Get this widget | Track details | eSnips Social DNA


--------------------

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ.....


ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΥΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ.....ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ JANE BURGERMEISTER ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ "ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ" - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

ΚΑΜΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ
ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.Ο διωγμός στην Ι.Μ Εσφιγμένου


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝTΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ 666 - ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ - ΜΑΡΙΑ ΔΟΥΡΑΚΗ


ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ - ΤΕΛΩΝΙΑ

ΣΕΙΡΗΝΕΣ " Η πλάνη δια μέσου της μουσικής "


Bill Schnoebelen - UFOs Masonry Vampires Satanism in Occult Social Order

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ , ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ.


ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΦΑΝΑΡΙ - ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΠΡΟΣ ΣΥΝΘΕΣΙΝ ΤΕΛΙΚΗΝ ;


Διάλογος Ορθοδόξων και Ρωμαιοκαθολικών 16 - 23 Οτώμβρίου 2009 στην Κύπρο - Ο Καπνός του Σατανά εισήλθε στο ναο του Θεού - Texe Mars Document video


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες