Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2010

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ-Αχμαντινετζάντ: Το Ιράν και η Συρία θα δημιουργήσουν μια νέα παγκόσμια τάξη.. - 3ος παγκόσμιος πόλεμος - Μασονία, Κομμουνισμος & Εβραίοι

Ο ιρανός πρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ δήλωσε:

«Χρειαζόμαστε μια νέα παγκόσμια τάξη, όπου όλα τα έθνη και οι κυβερνήσεις μπορούν επίσης να παίξουν ρόλο στη διαχείριση του κόσμου», σε μια συνεδρίαση της ασιατικής συνεργασίας διαλόγου στην Τεχεράνη τη Δευτέρα, στο Press TV ανέφερε.


Αχμαντινετζάντ συνέχισε, «Ο καθένας θα πρέπει να διαδραματίσει ενεργό ρόλο στη διαχείριση του κόσμου [υποθέσεις]», σύμφωνα με την έκθεση.

Ο ιρανός πρόεδρος δήλωσε, «Σήμερα έχει καταστεί σαφές ότι η διάταξη που απορρέει από την υλιστική ιδεολογία έχει αποτύχει τόσο στη θεωρία όσο και στην πράξη», προσθέτοντας ότι πιστεύει πως ασιατικές χώρες έχουν "μεγαλύτερη ευθύνη" λόγω των φυσικών πόρων και του ανθρώπινου δυναμικού τους, σύμφωνα με την η έκθεση PressTV.

Μεταφρασμένο κείμενο....


Πηγή κειμένου
Η νέα παγκόσμια τάξη του Αντιχρίστου , ετοιμάζεται να ανοίξει νέο κύκλο αίματος στην μέση ανατολή.

Ο Άλπερτ Παίκ ηγέτης της Αμερικανικής μασονίας ,το 1871 είχε μιλήσει για τρείς παγκοσμίους πολέμους , που θα γινόντουσαν στο μέλλον και τους λόγους που θα ξεκινούσαν......
Για τους δυο πρώτους παγκοσμίους πολέμους επιβεβαιώθηκε.

Ο 1ος παγκόσμιος πόλεμος……

Έγινε για να επιτρέψει στους ιλλουμινάτι να ανατρέψουν τους τσάρους στην Ρωσία και να καταστήσουν την Ρωσία ένα φρούριο αθεϊστικού κομμουνισμού……

Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΙΑ ΥΠΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Orthodox Christian Russia under Communism


Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ.....KARL MARX - 33ου βαθμού μασόνος.

http://www.whale.to/b/33.html

Ο Καρλ Χάινριχ Μαρξ (Karl Heinrich Marx) (Τριέρη 1818- Λονδίνο 1883) ήταν Γερμανός φιλόσοφος, κοινωνιολόγος, ιστορικός, πολιτικός οικονομολόγος και θεωρείται ως θεμελιωτής του κομμουνισμού.

Ασχολήθηκε με πολλά ζητήματα ως φιλόσοφος και δημοσιογράφος. Είναι κατ' εξοχήν γνωστός για την ανάλυση της ιστορίας σε όρους ταξικής πάλης, η οποία συνοψίζεται στην θεωρία ότι τα συμφέροντα των κεφαλαιοκρατών και των εργαζομένων είναι διαμετρικά αντίθετα μεταξύ τους.


Η οικογένεια του Μαρξ ήταν μια προοδευτική εβραϊκή οικογένεια από την Τριέρη της Πρωσίας. Ο πατέρας του Χέρσελ καταγόταν από γενιά ραββίνων, και ήταν δικηγόρος. Ο θείος του Σαμουήλ ήταν ραββίνος στο Τρίερ.

Καθώς όμως στην Πρωσία του 19ου αιώνα οι ευκαιρίες για προκοπή για μια εβραϊκή οικογένεια ήταν μειωμένες, και επειδή ο πατέρας του Χέρσελ δεν ήταν ιδιαίτερα θρησκευόμενος, αποφάσισε να ενστερνιστεί την λουθηρανική θρησκεία, που ήταν το θρήσκευμα της Πρωσίας, αλλάζοντας ο ίδιος το όνομά του σε Χάινριχ, πράγμα που είχε θετικές επιπτώσεις στην καριέρα του ως νομικού[εκκρεμεί παραπομπή].

Η οικογένεια Μαρξ ήταν πολύ φιλελεύθερη
, και στην οικία τους φιλοξενήθηκαν πολλοί διανοούμενοι και καλλιτέχνες την εποχή της νεότητας του Μαρξ........


πηγή κειμένου


ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ..........Ο 2ος παγκόσμιος πόλεμος……

Έγινε για να επιστρέψει στους σιωνιστές να οικοδομήσουν το κράτος του Ισραήλ στην Παλαιστίνη και ταυτόχρονα για να γίνουν ποιο ισχυροί οι κομμουνιστές , ώστε να καταλάβουν την Ευρώπη ( Κατέλαβαν τελικά την μισή )

Ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος θα γίνει.......

μεταξύ των Εβραίων και των μουσουλμάνων όπου και θα φέρει τον βιβλικό Αρμαγεδδών.

Ο σκοπός του 3ου Παγκοσμίου πολέμου θα είναι η κατάργηση όλων των παραδοσιακών θρησκειών και η εγκαθίδρυση της νέας παγκόσμιας τάξης.ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΙΡΑΝ - 3ος παγκοσμιος πολεμος from westrock on
Vimeo.


Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΠΕΡΙ ΤΟΥ 3ου ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ - ΠΑΤΗΡ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ( ΠΑΤΡΙΟΝ ) - ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ - ΜΕΤΑΝΟΙΑ -ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ.........

ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΝΤΟΥ.............


ΜΑΣΩΝΙΑ 666 - ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ from westrock on Vimeo.


ΠΑΤΕΡ ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ
''ΛΟΓΟΙ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ''
ΠΑΤΕΡ ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ
''ΛΟΓΟΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ''


Λόγοι σωτηρίας από τον πατέρα Σάββα Αχιλλεως για το πως θα προφυλαχτούμε από τους μάγους ( Μέντιουμ , ταρώ , καφεμαντεία, σατανιστές , κ.α ) που έχουνε κατακλύσει σήμερα τον κόσμο, από τους φθονερούς ανθρώπους που προσπαθούνε με αυτά τα μέσα του σατανά να βλάψουν τον αδερφό τους.

Πόλλοί αδερφοί μας υποφέρουν από μάγεια που τους έχουνε κάνει ,με αποτέλεσμα να έχουν διάφορα προβλήματα, όπως υγείας , ψυχολογικα, περίεργα ατυχήματα , συχνους τσακωμούς, κ.α ) και οι περισσότεροι αυτό δεν το γνωρίζουν και προσπαθούν να λύσουνε το προβλημά τους εκτός της εκκλησίας, κάτι που δεν είναι δυνατόν να συμβεί.
Μέρος πρώτοΜέρος δεύτεροΜέρος τρίτοΜέρος τέταρτοΜέρος πέμπτοΜέρος έκτο


Η Μαρτυρία του Ιρανού εν Χριστώ αδερφού! Πώς από μουσουλμάνος έγινε Χριστιανός. Τι του είπε ο κύριος ημών Ιησούς Χριστός.


ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΖΗΣΕ ΑΠΟ ΑΜΒΛΩΣΗ - ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ. AbortionNO.


ΑΙΡΕΣΕΙΣ - ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ - Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ - ΜΑΣΟΝΙΑ - ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Το Σχέδιο της Εβραιομασωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες