Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΑΜΚΑ 666 - ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ , ΠΕΘΑΝΕΣ - ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ" ΚΡΑΤΟΣ - ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ


Σήμερα το πρωί συναντηθήκαμε με κάποιους αδελφούς στο κτήριο όπου στεγάζεται η διοίκηση του ΙΚΑ το οποίο βρίσκεται στην οδό Αγ. Κωνσταντίνου 8 στο κέντρο της Αθήνας ,για να μπορέσει να βρεθεί μια άκρη ώστε να εξυπηρετηθούν δύο κυρίες που αντιμετωπίζουνε σοβαρά προβλήματα υγείας και δεν θέλουνε να κάνουνε χρήση του Α.Μ.Κ.Α λόγω θρησκευτικής και συνταγματικής συνείδησης , πράγματα άγνωστα από ότι καταλάβαμε για το "Ελληνικό" κράτος.

Εν συνεχεία ξεκίνησε ένας μικρός Γολγοθάς , ειδικά για τις κυρίες που αντιμετωπίζανε και σοβαρά προβλήματα υγείας.

Γνωρίζουμε πως είναι αρκετοί αδελφοί -ες που περνάνε τα ίδια και χειρότερα ,αλλά δυστιχώς η βοήθεια και η συμπαράσταση όλων αυτών των ανθρώπων που για λόγους θρησκευτικής συνείδησης δεν δέχονται όλα αυτά τα αντίχριστα συστήματα από τους εκπροσώπους της Εκκλησίας είναι ελάχιστη εως ανύπαρκτη.

Ελπίζουμε να αλλάξει αυτή η στάση προς το καλύτερο, και οι χριστιανοί και πατριώτες αναμεταξύ μας να έχουμε περισσότερο αγάπη και αλληλεγύη για να μας ελεήσει και ο Θεός και να μας κρατήσει στον ομολογιακό αγώνα μέχρι τέλος.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ....





 ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΜΕ ΗΤΑΝΕ ΤΟ ΕΞΗΣ....


ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ
 ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ.

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΚΑ ΤΩΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΙΜΟΥ ΠΡΟΕΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΕΣΧΑΤΗ ΕΝΤΟΛΗ" ΠΟΛΥ ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΜΚΑ.......



 

ΟΠΟΙΟΣ-Α ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΚΑ ΕΜΑΕΣ ΛΟΓΩ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΤΑΔΙΟΥ 29 ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΣΤΟΝ 4ο ΟΡΟΦΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ 425 ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ , ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες