Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2015

Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ..... ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΜΚΑ...... Ο Α.Μ.Κ.Α ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΙΣΟΒΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ , ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ Α.Φ.Μ ΚΑΙ ΤΟΝ Α.Δ.Τ (ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ) .... Α.Μ.Κ.Α = Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ 666 ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ..... ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.... ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ Α.Μ.Κ.Α....Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ..... Ο Α.Μ.Κ.Α ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΙΣΟΒΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ Α.Φ.Μ ΚΑΙ ΤΟΝ Α.Δ.Τ ( ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ......

Ο Α.Μ.Κ.Α ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ 666 ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ....

Μας αναφέρει η αγία και ιερά αποκάλυψη του Ιωάννη στο 13ον κεφάλαιο και στους στίχους 16-18...... 

16 καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δῶσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τὸ μέτωπον αὐτῶν 17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα ,τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. 18 Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν. ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστίν, καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς (666


ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ κος ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΙΟΥΦΑΣ......


Το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει την επέκταση του ΑΜΚΑ στα δελτία ταυτότητας και τον αριθμό φορολογικού μητρώου

Η καθιέρωση αυτής της καινοτομίας θα αποτελέσει σημαντικό βήμα εκσυγχρονισμού των λειτουργιών του κράτους. Όπως είναι γνωστό η καθιέρωση του ΑΜΚΑ αποτελεί μια από τις σημαντικότερες καινοτομίες της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης της ΝΔ της περιόδου 1990 -1993. 

Ο αριθμός αυτός καθιερώθηκε με το άρθρο του 64 του ν. 2084/92, τον οποίο εισηγήθηκα στην Βουλή ως αρμόδιος Υπουργός. Έκτοτε παρακολουθώντας την εφαρμογή της ρύθμισης δεν έπαψα να υποστηρίζω την επέκτασή του, ως ενιαίου και μοναδικού αριθμού για κάθε πολίτη, τόσο για την κοινωνική ασφάλιση – υγεία όσο για το δελτίο ταυτότητας και τον αριθμό φορολογικού μητρώου. 

Συνεχάρην τον Υπουργό των Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή, όπως και τον προηγούμενο Υπουργό Εσωτερικών Νίκο Βούτση, σε σχέδιο το οποίο εργάζεται ο σημερινός Υπουργός. Με την ευκαιρία αυτή, πρότεινα στον ίδιο να αξιοποιήσει ταχύτατα και στο έπακρο, τις δυνατότητες που παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση, και ως ένα τέτοιο ακόμη βήμα, είναι η εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων. 

Παραθέτω τις τελευταίες δηλώσεις μου για τον ΑΜΚΑ στις 9 Ιανουαρίου 2013: «Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του διοικητή του Ι.Κ.Α κ. Ροβέρτου Σπυρόπουλου για διασταυρώσεις και έλεγχο των συντάξεων που καταβάλλονται από το Ι.Κ.Α αλλά και από άλλους ασφαλιστικούς φορείς, στη βάση του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

Επαναφέρω, για μια ακόμη φορά, την πρότασή μου για τη χρήση του ενός και μοναδικού αριθμού για κάθε πολίτη, ο οποίος να καλύπτει την κοινωνική ασφάλιση – υγεία, το φορολογικό μητρώο και το δελτίο ταυτότητας. Και ο αριθμός αυτός δεν μπορεί να είναι άλλος από τον Α.Μ.Κ.Α. 

Όπως είναι γνωστό, ο αριθμός αυτός καθιερώθηκε με το νόμο 2084/1992 άρθρο 64 που εισηγήθηκα και ψηφίστηκε στη Βουλή, αφορά τους ασφαλισμένους, τους συνταξιούχους και τους εργοδότες και άρχισε να εφαρμόζεται από τις αρχές του 1993. 

Η εισαγωγή του αποτέλεσε μία από τις σοβαρές εκσυγχρονιστικές παρεμβάσεις στην κοινωνική ασφάλιση και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά από τη χρησιμότητά του. Στο σχέδιό μου, προβλεπόταν να εξελιχθεί ο Α.Μ.Κ.Α. σε μοναδικό αριθμό για κάθε πολίτη, όπως συμβαίνει στις Η.Π.Α, αλλά και σε άλλες χώρες όπου ο ίδιος αριθμός ισχύει τόσο για την Κοινωνική Ασφάλιση – υγεία, την Αστυνομική Ταυτότητα και για το Φορολογικό Μητρώο

Η θεσμοθέτηση ενός και μοναδικού αριθμού για όλες τις συναλλαγές των πολιτών με το Δημόσιο και με οποιοδήποτε τρίτο θα έχει άμεσες και ευεργετικές επιπτώσεις στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και της εισφοροδιαφυγής θα ενισχύσει τη διαφάνεια των εμπορικών και οικονομικών συναλλαγών και θα περιορίσει αποτελεσματικά τη γραφειοκρατία. 

Εκτιμώ ότι οι πολιτικές ηγεσίες των υπουργείων Οικονομικών, Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, επιβάλλεται να εξετάσουν και να προχωρήσουν άμεσα στη λύση αυτή, στο πλαίσιο των υπό εξέλιξη μεταρρυθμίσεων. Είναι η απλούστερη λύση με πολλαπλά οφέλη για την Πολιτεία και τους Πολίτες». 

Δημήτρης Σιούφας 

Πρ. Πρόεδρος της Βουλής 

ΠΗΓΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

ΑΜΚΑ = Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ 666.... 

 

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΑΜΚΑ 
8/07/2009 NWO - ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΖΑΚΗΣ.......

   

ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΤΑΓΟΙ 
ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΟΥΝ
 

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ 

S.O.S.......S.O.S.......S.O.S...... EKTAKTO..... Κουρουμπλής: Έρχεται ενοποίηση ΑΦΜ, ΑΜΚΑ και αριθμού ταυτότητας ( ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ - Ε.Κ.Α.Μ ΕΝΙΑΙΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΝΟΜΟΣ 1599/1986 )... ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ , ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.... ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ..... Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΛΥΚΟΠΟΙΜΕΝΩΝ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες