Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΜΚΑ - ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΑΝ.ΕΛ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΔΙΩΓΜΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΜΚΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ... - ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΑΜΚΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.


ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α – ΑΝΕΛ

Υποσχεθήκατε πριν τις εκλογές εγγράφως , ότι θα σταματήσετε την αδικία , και τον απάνθρωπο διωγμό που υφίστανται όλοι οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι που για λόγους θρησκευτικής και συνταγματικής συνείδησης , αρνούνται να παραλάβουν , η να κάνουν χρήση του ΑΜΚΑ

Από το 2010 και εντεύθεν , ο διωγμός είναι ανελέητος

Το σχετικό έγγραφο της υπόσχεσης σας......




Ήδη υπάρχουν ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ που έχασαν την ζωή τους λόγω του απάνθρωπου αυτού διωγμού.

Τα λέμε αυτά για τους εξής λόγους. 

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ.
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΕΡΟΥΜΑΣΤΕ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ - ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. 

Εν συνεχεία....Έγγραφο που έστειλε ο εν αποστρατεία αντιπλοίαρχος του πολεμικού ναυτικού κος Στυλιανός Δνδουλάκης στον αναπληρωτή υπουργό οικονομίας κ.Τρύφωνα Αλεξιάδη για απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ λόγω αδυναμίας πληρωμής του , αφού του έκοψαν την σύνταξη λόγω της αρνησής του να παραλάβει και να κάνει χρήση του ΑΜΚΑ , για λόγους θρησκευτικής και συνταγματικής συνειδεισής.......



ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ , ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΝ ΑΡΓΟ ΜΑΣ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.

Διακοπή της σύνταξης στον αξιωματικό του Π.Ν κύριο Στυλιανό Δανδουλάκη επειδή δεν θέλει τον ΑΜΚΑ.......




ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ , ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΓΟ ΜΑΣ ΘΑΝΑΤΟ.

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΕ , ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΜΚΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΗΔΕΨΕΤΕ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΑΜΚΑ ΤΟΥΣ.

ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α – ΑΝ.ΕΛ , Ο ΑΜΚΑ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΕΚΑΜ , ΣΕ ΕΝΙΑΙΟ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΙΣ ΤΟΥ 2016…. 

Το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει την επέκταση του ΑΜΚΑ στα δελτία ταυτότητας και τον αριθμό φορολογικού μητρώου. 

ΕΤΣΙ Ο Α.Μ.Κ.Α ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΙΣΟΒΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ Α.Φ.Μ ΚΑΙ ΤΟΝ Α.Δ.Τ ( ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ...... 

Ο Α.Μ.Κ.Α ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ 666 ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ.... 

Μας αναφέρει η αγία και ιερά αποκάλυψη του Ιωάννη στο 13ον κεφάλαιο και στους στίχους 16-18...... 

16 καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δῶσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τὸ μέτωπον αὐτῶν 

17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα ,τὸ ὄνομα τοῦ θηρίουτὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ

18 Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν. ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστίν, καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς (666

Αποκάλυψη Ιωάννη - κεφάλαιο 15ον στίχος 2.....

2 καὶ εἶδον ὡς θάλασσαν ὑαλίνην μεμιγμένην πυρί, καὶ τοὺς νικῶντας ἐκ τοῦ θηρίου καὶ ἐκ τῆς εἰκόνος αὐτοῦ καὶ ἐκ τοῦ ἀριθμοῦ τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ ἑστῶτας ἐπὶ τὴν θάλασσαν τὴν ὑαλίνην, ἔχοντας τὰς κιθάρας τοῦ Θεοῦ. 


 
ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ…… 

Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ..... ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΜΚΑ...... Ο Α.Μ.Κ.Α ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΙΣΟΒΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ , ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ Α.Φ.Μ ΚΑΙ ΤΟΝ Α.Δ.Τ (ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ) .... Α.Μ.Κ.Α = Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ 666 ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ..... ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.... ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ Α.Μ.Κ.Α.... 

ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ , ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΕΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. 

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΥΣ , ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ. ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ , ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ.

ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΑΝ.ΕΛ , ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΨΥΧΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Σ.Β


ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.....


Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ , ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ,ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΑΝ.ΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΤΟ ΟΧΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΓΕΡΟΝΤΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ... ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666....... ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.....



ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΟΚ ΦΕΡΝΕΙ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΑΝ.ΕΛ.... ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ.. ΠΛΑΦΟΝ ΣΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΖΩΗΣ... ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες